- 14 Aralık 2020
- 228
- 250
- 18
- Konu Sahibi Oyuncakbebek
-
görmemezlikten gel verme canım ne yaptığının farkında oynuyo seninleCici anneler bir sorum olacak
Kızım 15 aylık yeni bi adet çıkardı beşiğinde yastığını ve emziğini yere atıp ağlamaya başlıyor bunu her gün her gece yapiyor sabah da uyandı gözümün içine baka baka yastıkla emziği yere attı. İlgi cekmek midir bilemedim gece 10 kere emziği yerden alıp veriyorum. Acaba nasıl bir yol izlemeliyim bundan nasıl vazgeçer?
Tabi öperim teyzesiOyy ben onu yerim yaabenim yerime öpüp koklayın ısırın lütfen annesi
Ama onu vermezsem uyumuyor ve hiç susmadan ağlıyorgörmemezlikten gel verme canım ne yaptığının farkında oynuyo seninle
Ama onu vermezsem uyumuyor ve hiç susmadan ağlıyordaha bu yaşta kullanıyo bizi
Tam yaramazlık ayları galiba. Geçen dolaptan kıyma çıkarmıştım erişin diye peteğin üstüne koydum. Ara ara kiyma yok çamaşır sepetinin içinde buldumyani kullaniliyoruz orası kesin ama zamanla düzelecektir başka bi yaramazlık bulur kesin
Gecenin 2 sinde nesne derdine düşmüşGelişiminin bir parçası bu.
Nesnelerin kaybolmadığını öğreniyor:)
iyiki öyle yememişTam yaramazlık ayları galiba. Geçen dolaptan kıyma çıkarmıştım erişin diye peteğin üstüne koydum. Ara ara kiyma yok çamaşır sepetinin içinde buldum
Hahahah yerim onu beniyiki öyle yememişbenim bebegimde 1 yaşında her gece kalkip beşiğin deliklerinden odayi izliyo daha neler görecez bakalim
12 aylikken kendi bıraktı isterdim çok emzirmeyi aslında amaYa benim kızımda 17 aylık bütüün dolapları çekmeceleri hatta kirli sepetini boşaltıyo her yeri dağıtıp yerlere suluğundan su döküyo. Sonra eğer istediği olmazsa alıp emziğini falan fırlatıyo
Ben bir şey sorucam emziriyor musun acaba ?
Hayırlısı ya benimki bu aralar o kadar çok emmek istiyoki sanki yeni doğmuş bebe. Benim sıkıntımda bu aralar bu. Aslında 2 yaşa kadar emzirmek istiyodum ama dayanamıyorum ve kesicem galiba memeden bunaldım çünkü12 aylikken kendi bıraktı isterdim çok emzirmeyi aslında ama
Allah sizede sabır versinYa benim kızımda 17 aylık bütüün dolapları çekmeceleri hatta kirli sepetini boşaltıyo her yeri dağıtıp yerlere suluğundan su döküyo. Sonra eğer istediği olmazsa alıp emziğini falan fırlatıyo
Ben bir şey sorucam emziriyor musun acaba ?
Çookça versinAllah sizede sabır versin
Zaten artık bu saatten sonra sütün kalitesi kalmıyor diyorlar bebekler icin artık yemeklerden çok beslenmeleri gerekiyormuş.Hayırlısı ya benimki bu aralar o kadar çok emmek istiyoki sanki yeni doğmuş bebe. Benim sıkıntımda bu aralar bu. Aslında 2 yaşa kadar emzirmek istiyodum ama dayanamıyorum ve kesicem galiba memeden bunaldım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?