- 2 Aralık 2020
- 19
- 3
- 26
- Konu Sahibi serena4495
22 Mayıs ta çenemde küçüklükten kalma bir eğrilik vardı . Küçükken bisikletten düşüp çenem yarılmıştı ordaki kemik çenemde hafif bir eğrilik yaptı. Bende Malatya’da Prof doktor Bilge Türk bilen e bu ameliyatı yapması için 14 bin TL ödedim , yanlış olmasın hem burun ucum hemde çene ucum. Kendis ben sanki çenemi 2 kat büyütün demişim gibi çeneme kemikler eklemiş şekilsiz çirkin bir çene oluşturdu . Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı ödem dedi . 6. Ayımda Farklı şehirlerde Farklı doktorlara gösterdim hepsi de bana bunu yapan doktor olamaz senin çeneni büyütmüş dedi. Tabiri caizse temel reis in çenesi gibi bir çene yapmış. Aynalara küstüm . Allahtan korona virüs varda maske takıyoruz diyorum yoksa ekmek almaya bile giderken tiklenirdim. 0.5 milim orayı törpüleyin dedim 1 buçuk cm çenem uzatılmış. Ne hatasını kabul etti nede başka bir doktora ameliyat olacağım diyince en azından biraz maddi destek olurum senden aldığım parayı iade ederim dedi. Aksine hakkında çok Farklı dedikodular duydum bunları söyleyince ben artık senin doktorun ta değilim nereye verirsen ver gibi tavırlar sergiledi. Ben şimdi bir çene ameliyatına 25 bin TL daha vereceğim . Avukat parası 10 bin TL kendisine 14 bin TL verdim bu süte zarfında başka şehirlerdeki doktorların yanına gittiğimde harcadığım parayı hele 6 aylıkki psikolojimi hiç saymıyorum bile . Kısacası bu doktorun adının geçtiği ortam dan bile uzak durun . Lütfen bir kere düşünün bu doktora ameliyat olmayı düşünüyorsanız .