• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Amin inşallah canım.. Ben kadrolu madrolu yapamam. Eğer bir kaç yıl sonra İstanbulun elit bir mekanında inşallah kendi butiğimi açarsam gelin tamam mı??? :KK19:

Hey hey. Aklını başına alsaydın şimdi seni de kaparlardı. Fena mı olurdu yani??
Ah butik benim işim sen aç tüm paramı sana yatırırım :rolleyes:

kız be alışveriş çılgınıyım, nolur haberdar et açınca hahaha : D

haklısın bilgececim gerçekten ama ben sınavı bile nasıl kazandım anlamadım zaten çalışmıyordum birinci sınıfta da bildiğin Allahın işi yani ben çalışmıyordum yani o kadar zor dersi ucundan da olsa geçebildim ikinci sınıfta akıllandım ama yetmedi : D

İnşallah canım sen ac ilk Ben gelirim inşallah :D
Çağırcam sizi söz. bi açayım inşallah hayırlısıyla
Paranoyak oldu kizcagiz :KK70:

Kızım paranoyak ki ne paranoyak. 6 tane de ziyaretçi var baksana. Şok yani...

Ben acımam be. Ne acıyacağım :KK70::KK70:

Kargo margo bilmem ben. Öyle şeyler olmaz :KK53::KK53::KK53:

He ya kim ki bunlar? Hayır yani bizim özelimiz okuyarak ne gibi zevk alıyorlar ki??:KK67::KK67:
Cidden ac butiği vallah gelirom gizz ben butik delisiyim zaten, bu avcılar da da bize uygun bir butik var ama maşallah fiyatlari da guzel :KK53:

takip ediliyoruz gızlar kim ise çıksın lütfen En Büyük KK
Röntgencilige gel :KK70:
Üye olsunlar selam versinler amenna. Ama böyle gizli gizli izleniyoruz resmen
Biri bizi gözetliyor
smilie_girl_027.gif

Cidden ac butiği vallah gelirom gizz ben butik delisiyim zaten, bu avcılar da da bize uygun bir butik var ama maşallah fiyatlari da guzel :KK53:

Canım ben butik açarım ama benim fiyatlar da biraz güzel olur. Burda kiralar 10binden başlıyor. Kirayı çıkarmam lazım şekerim :KK70:

Back
X