• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Ne yarismasi. Kilik kiyafet yarismasi mi? Ben tipsizim ya kim ne yapsin beni. Sondan birinci olurum gi :KK70:

Lutfen katil ucuzum. Zaten spor giyiniyorsun degil mi? Hadi katil katil katiiillll

@Bilgece sakarlık yarışması olursa haber et

Tamam canim merak etme haber ederim, kesin 1.olursun :KK53::KK53::KK53:

Canim sen ferace giymiyomuydun nasil olcek

Kabanla katilacagim. :KK76:

maşallah hanımlar yaaa ne zaman açılmış konuda brn yeni rast gelmişim benide aranıza alır mısınııızzz? :KK50::KK69::KK31::KK6::KK5:

Aliriz. Buyrun hosgeldiniz. Nasilsinuz bakalimm? Kimsiniz? :KK19:

Lutfen katil ucuzum. Zaten spor giyiniyorsun degil mi? Hadi katil katil katiiillll

Tamam canim merak etme haber ederim, kesin 1.olursun :KK53::KK53::KK53:

Kabanla katilacagim. :KK76:

Aliriz. Buyrun hosgeldiniz. Nasilsinuz bakalimm? Kimsiniz? :KK19:
Ben K.kulübünün uzun zamandır takipçisi ama daha yeni sayılabilecek üyesiyim Bilgecee. Seni ve birkaç arkadaş daha var. Marga dahil :) profillerinize bakmak bile keyif vr mutluluk verici. Muhabbetiniz daim olsun. Ankaradanım ben. Kpss ye hazırlanan bir okulöncesi öğretmeniyim.

Cok korkuyorum :KK17: benim öyle spor şık kiyafetlerim yok. Gömlek üstüne kazak falan. Valla ben yapamam :KK17:

Ya sanki ben ne giyecegim. 1.olmayacagim ama eglencesine katilmak istiyorum hadi sen de katil hadi hadi hadi lutfeeeeennn:mad:

Ben K.kulübünün uzun zamandır takipçisi ama daha yeni sayılabilecek üyesiyim Bilgecee. Seni ve birkaç arkadaş daha var. Marga dahil :) profillerinize bakmak bile keyif vr mutluluk verici. Muhabbetiniz daim olsun. Ankaradanım ben. Kpss ye hazırlanan bir okulöncesi öğretmeniyim.

Teşekkür ederim efendim. Iltifat ediyorsunuz. :KK60:
Aramiza hos geldin o zaman.
ben de 24 yasinda gencliginin baharinda :KK70:evli ve cocuksuz Istanbulda yasayan bir insanim :KK28:
Boyleyim işte yani :KK19:

Teşekkür ederim efendim. Iltifat ediyorsunuz. :KK60: Aramiza hos geldin o zaman. ben de 24 yasinda gencliginin baharinda :KK70:evli ve cocuksuz Istanbulda yasayan bir insanim :KK28: Boyleyim işte yani :KK19:[/QUOTE .!.:
Hoşbulduuukkk :KK52:
Maşallah efendim :) valla enerjiniz burdan hissediliyor. İstanbulll adı bile güzel :KK37:

:KK43: :KK43: :KK43: Boydan mi olcak illa foto? Uff bilgece. Hatrin icin dolabima bakcam ne var ne yok diye ama söz vermiyorum :KK14:

Kafani gostermek zorunda degilsin. Boydan olacak. Lütfen katil lutfen lutfen. Vardir senin bol bol kiyafetlerin.
Maksat yalniz kalmayayim. Guzel bir anı olsun eheheh.

Back
X