- 22 Mart 2014
- 2.133
- 3.564
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #3.781
Gördüm tabi. o yetmezmis gibi bide yanlis alintiyi alintilamisim. Gömün beni gömünrezil rüsva oldun görüyon mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm tabi. o yetmezmis gibi bide yanlis alintiyi alintilamisim. Gömün beni gömünrezil rüsva oldun görüyon mu
ya ivana sert jargonu kullandım ama anlamadın boşa gitti![]()
Gördüm tabi. o yetmezmis gibi bide yanlis alintiyi alintilamisim. Gömün beni gömün![]()
Izlemiyorum canim o yuzden bilmiyorum. :
Hahahaahah![]()
Konuyu da yazsaydin baci. Nerden bulcam onu ben yavbdv de aksiyonlu bir konu var ))
var var buyrunBana da yer var miiii![]()
bdv de aksiyonlu bir konu var ))
Konuyu da yazsaydin baci. Nerden bulcam onu ben yav![]()
Bozan bozana. Tovbe hehe. Kacinci kizlik zari konusu bu''kızlık zarım bozuldu''![]()
Bozan bozana. Tovbe hehe. Kacinci kizlik zari konusu bu![]()
O zaman küstüm ben sanaben oyumu @oglumun 'un kurabiyelerine vercemmmm
Evet taaam mi???? Gorelimm bi bakalimm![]()
misafirlikteyiz. Ben o konuyu burda okursam beni yilin sapigi ilan ederler hahahaha''her güne bir kızlık zarı konusu'' mottomuz var
misafirlikteyiz. Ben o konuyu burda okursam beni yilin sapigi ilan ederler hahahahabilgecenin terlikleriyle kovalarlar beni
![]()
Küsecegim
Gorursun sana neler edecegim![]()
misafirlikteyiz. Ben o konuyu burda okursam beni yilin sapigi ilan ederler hahahahabilgecenin terlikleriyle kovalarlar beni
![]()
Şaka yapmıştım ama bıyıklıım kaşlım Fridam![]()
Eh peki tamam affettim affettim gel bi opeyim![]()
Diger Konu bence daha atraksiyonlu. Kadin bosanmak uzere ama hamile kalmis.
diyor ki kocam korundum deyip beni kandirdi. Yani kerkeğin korunup korunmadigini bir insan nasil anlamaz? Hala aklim almiyor..