• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Siz üzülmeyin.. hem siz iyi olun ki benide iyi edin.. bunun yanındada dua edin..

Arkadaş değil.. çok kişiyle görüşmüyorum zaten. biraz bundan da sıkılıyorum tabi, çevremde kimse yok..
o nedenle arkadaştan daha yakın kişiler böyle olunca daha sinir oluyosun.. şu an o kadar değişik bir psikolojideyim ki, anlatamam. yani aklımın ucundan geçmez dediğim şeyler film şeridi oldu gözümün önünde..

Ay canım benim:( Sınavlar bitene kadar kendini toparlamaya çalış.Sonra her şey daha güzel olacak inşallah senin için:)

İnşallah.. tek umudum o zaten yani gidip bir daha gelmemek.. ama böylede oldukça daha çalışmayasım hatta sınava bile girmeyesim geliyo

Anlıyorum seni canım.Sadece sınavdan sonra yapmak istediklerine odaklan öyle ders çalış.Sınava girmişsin ve istediğin sonucu almışsın gibi bunu düşünerek çalış.

eşime sinir oldum şu an.... çıkıyorum kızlar afedersiniz yarıda kesmek zorunda kaldım sohbeti:110::KK43:

Ne oldu ki?

Margi dur sen bana fazlasin anlamiyorum kiz ben 11 yildir cizgi film seyrediyorum gerzek gibi biseyim anlayabilecegim dilden konus
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Hanımlar çok pardon harbi'nin alıntı ile geldim:oops:Ben Marga'nın yarışma topiği zannettim:KK17:Selam vermeden daldım:eek:Verdiğim rahatsızlıktan dolayı:KK52:

Estagfurullah Nevreste :KK60: Istedigin zaman istedigin gibi dalabilirsin topige :KK3:

Back
X