• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Allah razi olsin cok şükür cabaliyor da ne zaman yerlesik bir hayata gececegiz bilmiyorim :-))))

Benim icin hic zorluk yok ama onlar asiri kiskanc olduklari icin kendi iclerinde kurup kurup duruyorlar. Allahtan uzagim onlardan ve hepte uzak olmak istiyorim insallah.

Hah aynen . Ben de bunu söylüyorum ama diyor ki gelecegimiz icin calisiyorim. Biraz daha sabret. Bir kac yil sonra ben oturacagim her sey kendiliğinden olacak.
ama ben benimkini tanıyorum hayatta evde oturmaz. Tam bir iş kolik..
Valla ne diyim schwesterim hayirlisi olsun. Insallah düzelir :/

Yaw daha salı günü ameliyat oldu dizlerinden. Kaç gündür hastanedeyiz, dün eve çıktık. Yerinde durmuyor, walker mıdır nedir o aleti bırakıp kalkmaya çalışıyor. Yoruyor beni çok bilgece... :KK43:
ay ya cok gecmis olsun. Benim annemin de dizleri cok agriyor. Cok cekti annecigim. Ama hicbir tedavi yanit vermedi maalesef ki..

Eeee ne konusuyoruz bakalim dedikodular dedikodulaar aman sabahlar olmasin

Dedikodu yapmiyoruz. Takiliyoriz iste

Valla ne diyim schwesterim hayirlisi olsun. Insallah düzelir :/

Insallah canim sagol

ay ya cok gecmis olsun. Benim annemin de dizleri cok agriyor. Cok cekti annecigim. Ama hicbir tedavi yanit vermedi maalesef ki..

Dedikodu yapmiyoruz. Takiliyoriz iste

Insallah canim sagol
Yok canım ya tedaviler bir işe yaramıyor, kesin çözüm ameliyat. Ama bir de söz dinlese şu hatun, yormasa beni şahane olacak.

Back
X