• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

psikoloji sosyolojiden önce ama hayır biz sosyoloji görmüyoruz sadece felsefe gördük . çiftana dal yapan sosyoloji görüyor malesef çok isteyen ardaşım vardı senin gibi ama çiftana daldada anasını ağlatıyorlar adamın. sosyloji hocası olmak istermiydin ?
Hımm.. yani biçok yerde görüyolar da ondan dedim :)
İsterdim tabii ki

oh iyi hiç birşey olmaması allah korusun . aynen hayırlısı olsunda benim annemin problemleri vardı hatta çocuk olmaz dediler ama 3 yıl sonra oldu ben doğdum ki annem çift rahimdi imkansızdı yumurtası çatlamıyormuş . allah ol deyince oluyor :)

Aynen ya. Allah ol derse olur. Rabbim hayırsız evlat verecekse hiç vermesin diyorum. Ben sadece hayırlı sağlıklı imanlı evlat istiyorum..

tesett%C3%BCr-giyim-2015-kombinleri.jpg

Nasılım kızlaaaarrr? :KK53::KK53::KK53:

fotomodel manken gibi çıkmışsın giyim firmalarındaki gibi yani çok güzel net olunca fake sandım :D süper çımışsın (Y)

Kız o ben değilim ya. Benim ne işim olur buraya foto koycam? Ayrıca hiç tarzım değil öyle :KK70:

Kendi topigime giriyo muyum acabaaaa carlamadan bi takip et:KK67: 1 haftadir misafirim var foruma dogru düzgün girmedim. Daha oncesinde sen mapis damlarindaydin:KK53:

Heeeee öyle mi??? 1 haftalık misafirin kimdi ki kız? 1 hafta baya uzun. Off ben niye misafir ağırlayamıyorum? En fazla 4 gün katlanabiliyorum. :KK53::KK53:

Kız o ben değilim ya. Benim ne işim olur buraya foto koycam? Ayrıca hiç tarzım değil öyle :KK70:

Heeeee öyle mi??? 1 haftalık misafirin kimdi ki kız? 1 hafta baya uzun. Off ben niye misafir ağırlayamıyorum? En fazla 4 gün katlanabiliyorum. :KK53::KK53:
Kiz kardeşim geldi istanbuldan. Uzun evet,hele calisiyosan çok zor yatılı misafir. Işlerim aksadı hep,müşterilerden fırça yedim :KK53:

Back
X