• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

Kız o ben değilim ya. Benim ne işim olur buraya foto koycam? Ayrıca hiç tarzım değil öyle :KK70:

Heeeee öyle mi??? 1 haftalık misafirin kimdi ki kız? 1 hafta baya uzun. Off ben niye misafir ağırlayamıyorum? En fazla 4 gün katlanabiliyorum. :KK53::KK53:
Tarzın nasıl ? Etek mi giyersin, pantolon mu? Dış kıyafetin uzun mu kısa mı giyersin? vs vs:KK53:

Kiz kardeşim geldi istanbuldan. Uzun evet,hele calisiyosan çok zor yatılı misafir. Işlerim aksadı hep,müşterilerden fırça yedim :KK53:

bir şey olmaz ya. Kardeş olunca işler değişiyor ahahah :KK70:

Tarzın nasıl ? Etek mi giyersin, pantolon mu? Dış kıyafetin uzun mu kısa mı giyersin? vs vs:KK53:
Bugünlerde de herkes tarzımı soruyor. Ben pantolon giymem canım. Ha feracemin altına giyerim. Yazın ferace kışın kaban giyerim. Geniş giyinmeye özen gösteririm. ÖZel günlerde şık giyinirim. İlgincim ya ben. Şu tarzlar bana uygundur

Tesett%C3%BCr-Giyim-Kombinleri-2013-2014-K%C4%B1%C5%9F-2-738x600.jpg

tesettur-giyim-kombinleri-2.jpg

Tesett%C3%BCr-giyim-kombinleri-tesett%C3%BCr-elbise-kombinleri-2014-3.jpg

da5224da9f899d5c8d46650f3e30e14b.jpg

Böyle işte..

Böyle işte..
Bugünlerde de herkes tarzımı soruyor. Ben pantolon giymem canım. Ha feracemin altına giyerim. Yazın ferace kışın kaban giyerim. Geniş giyinmeye özen gösteririm. ÖZel günlerde şık giyinirim. İlgincim ya ben. Şu tarzlar bana uygundur
Ayyy bilgeceee şu somon kombine bayildiiimmm:KK68:

kadına gıcık oluyorum ya yaptığı giydiği herşey batıyor resmen
desene baya uyuz olmuşun:KK53:

Böyle işte..
Vuuu Tarzsın baya yani.. :) Beğendim :KK19:

Acilin tamdeminiz geldi, kusunuz geldi, minnosunuz bebisiniz geldi
smilie_girl_163.gif
ooo ojgeldin beyaaaa:D

Ojbuldum beya. Naparsin
smilie_girl_023.gif

Ask olsun benim gibi narin, citi piti 1.70 boyunda birine deve kusu demeye utanmiyon mu? Güvercinim de muhabbet kusum de kanaryam de hayret bisey yani. Hic olacak sey degil :rolleyes:

Tam deve kuşu tabiri. eehehehe deve kuşları da o kadar uzundur :)))))

Genşlerrr meraba ben geldim :)

Hoş geldin tatlım. Bdvdeki konuya gelin eehehehhehe

Back
X