- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
- #5.481
Çay simitAllah kabul etsin ciğerimin köşesi
Napalım ya takılıyok öyle sen naparsın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çay simitAllah kabul etsin ciğerimin köşesi
Napalım ya takılıyok öyle sen naparsın![]()
Offf ne çok.. Ben çay dışındaki tüm alternatifi tüketirim, çok çaycı değilim.. sen tiryaki olmuşun be yaa...Çay simitacayip çay tiryakisi oldum günde 7 8 bardak çay içiyorum ya
![]()
kız sen bana süslü düşündüm, dedin diye bu gün süslendim topuklu bile giydim
beğendim öyle de hahahh![]()
E şimdi biz foto isteriz. Hadi atta bakalım. Ben de 3 saniyeliğine kınalığımla fotomu koyacağım profillime. Bakın bakalım beğenecek misiniz???
Dur kız 3 saniyede nasıl gorcez teldeyim benE şimdi biz foto isteriz. Hadi atta bakalım. Ben de 3 saniyeliğine kınalığımla fotomu koyacağım profillime. Bakın bakalım beğenecek misiniz???
ooo koy koy koyE şimdi biz foto isteriz. Hadi atta bakalım. Ben de 3 saniyeliğine kınalığımla fotomu koyacağım profillime. Bakın bakalım beğenecek misiniz???
Amin cümlemizinAllah kabul etsin ciğerimin köşesi![]()
Hani bakimkız sen bana süslü düşündüm, dedin diye bu gün süslendim topuklu bile giydim
beğendim öyle de hahahh![]()
sen ne koycanBen de koycamm![]()
bizde bi şey koyalım ahahhaAloo hangi birnize yetiselim. Ayni anda koymayin sakin
Vaysa bilgece çok güzelsin maaaşallah, kıyafetin de on nomerooo :) ten rengini çok beğendim :)Bekleyin şimdi yapmaya çalışıyorummmm
vuhhuuu maşşşşaaalllaaah![]()
Vay bilgece. Masallah güzel hatun :)
Vaysa bilgece çok güzelsin maaaşallah, kıyafetin de on nomerooo :) ten rengini çok beğendim :)