• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgece ile Sohbete ;)))

alakasız ama ahanda gözlük
Screenshot_2015-01-30-21-16-49-1.webp

aaa itü mü cidden çok sevindim belki yetişirim sana seneye aynı okulda oluruz hahah : D
inşallah canımm ben zaten dil sınavını geçemedim kayıt oldum fakat bir dahaki seneye anca başlarım =)
Kimya muh :KK66:
Ben avcılarda yim ya o yüzden avcılar çok batmiyodi gözüme :D
ben her gün en az 4 saat harcıyordum yolda :D

İtü müthiş bir okul.

Doğru. Bayanlara fırsat tanımıyorlar resmen. Ama bulursun inşallah canım.
inşallah canım bakalım hayırlı olsun da zamanı önemli değil =)

Ah kampüs kopi azmi cektik o pis fotokopi kokini :KK70:
Orası zaten bizim okulun buluşma mekanı gibi boseydi :KK30:
sorma her vize final öncesi bütün notlar dökülürdü ortaya tonla para harcardık abuk subuk notlar için :D eve geliyordum ya bunları niye aldım ki diyordum :D

İnsallah hayirlisiyla olur bilgecem :))
Amin inşallah canım.. Ben kadrolu madrolu yapamam. Eğer bir kaç yıl sonra İstanbulun elit bir mekanında inşallah kendi butiğimi açarsam gelin tamam mı??? :KK19:
benim de aklım havada olmayaymış keşke 1. olurdum şimdi ben de hey gidim hey : D

Hey hey. Aklını başına alsaydın şimdi seni de kaparlardı. Fena mı olurdu yani??

inşallah canımm ben zaten dil sınavını geçemedim kayıt oldum fakat bir dahaki seneye anca başlarım =)

ben her gün en az 4 saat harcıyordum yolda :D

inşallah canım bakalım hayırlı olsun da zamanı önemli değil =)

sorma her vize final öncesi bütün notlar dökülürdü ortaya tonla para harcardık abuk subuk notlar için :D eve geliyordum ya bunları niye aldım ki diyordum :D
Yok bu sefer ben aklımı basıma devsirdim gerekli olanlari aldım :D

Amin inşallah canım.. Ben kadrolu madrolu yapamam. Eğer bir kaç yıl sonra İstanbulun elit bir mekanında inşallah kendi butiğimi açarsam gelin tamam mı??? :KK19:

kız be alışveriş çılgınıyım, nolur haberdar et açınca hahaha : D

haklısın bilgececim gerçekten ama ben sınavı bile nasıl kazandım anlamadım zaten çalışmıyordum birinci sınıfta da bildiğin Allahın işi yani ben çalışmıyordum yani o kadar zor dersi ucundan da olsa geçebildim ikinci sınıfta akıllandım ama yetmedi : D

İnşallah canım sen ac ilk Ben gelirim inşallah :D

Back
X