Bilgi amaçlıdır büyücülere hocalara falcılara gidenlere.

burcudemirci99

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
13
2
37
Merhaba arkadaşlar uzun süredir bu konu üzerinde araştırma yapıyorum , konuşmadığım hacı hoca falcı büyücü vefkçi kalmadı anlayacağınız. Bir arkadaşla tanıştım 2500 lirasını kaptırmış biri 3500 lirasını kaptırmış . Siz siz olun , yüz yüze görüşmeye gitmeden kimseye 1 kuruş vermeyin.
Alın adresini binin gidin gerekiyorsa ve önden para vermeyin zaten gerçekten bu işi yapan şudur budur demiyor gönlünden ne koparsa diyor az olursa kurtarmaz diyor. Kimse önden para istemez isteyemez paranıza yazık günah etmeyin. Ben 21 yaşındayım 2 senedir birinin peşindeyim bir kere işlem yaptırdım geldi 3 ay durdu geri gitti ondada 800 tl param gitti yaklaşık 3 ay sürdü işlemin bitmesi iradesi güçlü olduğu için etki etmedi sanırım bu nettekilerin hepsiyle görüştüm yaparım garanti kesin getiririm diyorlar. Bu işte geleceği kim biliyorda garanti veriyor öyle saçma şeymi olur diye düşünmeden edemiyor insan e garanti veriyorsun inanıyorsun biliyorsun parayı verip vermeyeceğimide bilirsin o zaman yap işlemini al paranı.