BİLGİNİZE İHTİYACM VAR BEBEĞİM SAĞLIKLI MI

mihrinisam

sen geldin bahar geldi
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
56
29
34
KIZLAR 11 HAFTALIK HAMİLEYM KONTROLUM GELECEK HAFTA İKİ HAFTA KADAR ÖNCE SAĞLIK PROBLEMİ YASADIM VE HSTANEDE YATTIM SÜREKLİ SERUM İLAÇ TAKVİYESİ ALDIM AMA BEBEĞİMN SAĞLIYLA İLGİLİ KMSE BİRSEY DEMEDİ..GÖGÜSLERMDE VE KARNMDA İNME VAR AMA BULANTIM DAHİL HERSEY TAM GAZ DEVAM EDİYOR ARKADSM BENLE BİR HAMİLEYDİ İKİ HAFTA BEBEĞİ KARNINDA KALMIS KALP ATISI DURMUS VE HİÇ HİSSETMEMİŞ..ŞİMDİ ÇOK KORKUYORUM YA BİR TERSLİK VAR VE BENDE ANLAMIYORSAM ÇOK KORKUYORUM YASAYIP YASAMADGINI ANLAMAZ MYM KONTROLUMU BEKLEMEK ZORUNDA MIYIM :KK43:

KIZLAR 11 HAFTALIK HAMİLEYM KONTROLUM GELECEK HAFTA İKİ HAFTA KADAR ÖNCE SAĞLIK PROBLEMİ YASADIM VE HSTANEDE YATTIM SÜREKLİ SERUM İLAÇ TAKVİYESİ ALDIM AMA BEBEĞİMN SAĞLIYLA İLGİLİ KMSE BİRSEY DEMEDİ..GÖGÜSLERMDE VE KARNMDA İNME VAR AMA BULANTIM DAHİL HERSEY TAM GAZ DEVAM EDİYOR ARKADSM BENLE BİR HAMİLEYDİ İKİ HAFTA BEBEĞİ KARNINDA KALMIS KALP ATISI DURMUS VE HİÇ HİSSETMEMİŞ..ŞİMDİ ÇOK KORKUYORUM YA BİR TERSLİK VAR VE BENDE ANLAMIYORSAM ÇOK KORKUYORUM YASAYIP YASAMADGINI ANLAMAZ MYM KONTROLUMU BEKLEMEK ZORUNDA MIYIM :KK43:

Nasil anlicaksin ki canim 20 li haftalri gecmis olsan hareketlerini takip edersinde simdi anlaman zor .
Ben 30 haftadym hareketleriyle her yarimsatte hatirlatiyo kendni zaten :)
Ancak kontrlu erkene cekip gdeblrsn yada bi devlet hastnsi veya dogum evininn aciline gidip bakablrsin

aklında bi şüphe varsa geciktirmeden doktora git. allah korusun eğer bebeğin kalbi durmuşsa senin de sağlığın tehlikeye girer.

doktorum izinde erkene çekmem mumkun değil acilde ultrasonla bakıldığını bilmiyordum sanrm bu biraz rahatlatır..ona
birşey olursa ben ne olurum bilmiyorum :KK43:

X