- 11 Haziran 2024
- 12
- 1
- 6
- 26
- Konu Sahibi aysuyikmazz
-
Canım merhaba bende 41 gün önce kürtaj oldum pcosluyum. Hala regli olamadığım için çok kafama takıyorum sen kendiliğinden mi oldun ve bu süreçte regli olucak gibi ağrıların var mıydıCanım bende haziranda vakumlu kürtaj oldum. İlk adetim yaklaşık 2 ay sonra oldu. Üstelik ben pkosluyum. Adetim kürtaj sonrası daha ağrılı oluyor ama sürede ve sıvıda azalma var. Eskiden tam 8 gün sürerdi. Şimdi 6 gün. Eskiden 8 gün kanama olurdu. Şimdi ilk 2 veya max 3 fün kanama sonrası leke şeklinde oluyor. Kontrollerim düzenli. Yumurta takibi için sürekli gidiyorum. Bende yapışıklık söz konusu değil. Ben süreye ve miktara takılmamıştım. Ama sende bi doktora gitsen iyi olur.
Bende 25 martta kürtaj oldum ve hala adet olmadım. Doktora gittim rahim inceliyormuş temizlerlerken toparlanmadığı için olmamışsın 2 haftan var olmazsan ilaç yazalım dedi beklemedeyim. Benimde adet olacak gibi ağrılarım oluyor ara araCanım merhaba bende 41 gün önce kürtaj oldum pcosluyum. Hala regli olamadığım için çok kafama takıyorum sen kendiliğinden mi oldun ve bu süreçte regli olucak gibi ağrıların var mıydı
Canım doğru konuşmuştuk ay ben rahimde yapışıklık falan diyorlar ya ondan korktuğum için bukadar taktık kafaya yoksa ne zaman hazırsa bedenımız ozaman regli olalımBende 25 martta kürtaj oldum ve hala adet olmadım. Doktora gittim rahim inceliyormuş temizlerlerken toparlanmadığı için olmamışsın 2 haftan var olmazsan ilaç yazalım dedi beklemedeyim. Benimde adet olacak gibi ağrılarım oluyor ara ara
Öyle olsa farklı belirtiler olurdu bence biraz daha bekle bakalımCanım doğru konuşmuştuk ay ben rahimde yapışıklık falan diyorlar ya ondan korktuğum için bukadar taktık kafaya yoksa ne zaman hazırsa bedenımız ozaman regli olalım
Randevu aldım canım doktorumdan 3 te gidicemÖyle olsa farklı belirtiler olurdu bence biraz daha bekle bakalım
Haberdar edinRandevu aldım canım doktorumdan 3 te gidicem
Canım gittim doktora bugün. Normal dedi yani herkesin vucudu farklıdır bir problem gözükmüyor daha yeni yumurtan çatlamış 20 güne olmazsan gel dedi söktürücü falanda vermediHaberdar edin
Canım gittim doktora bugün. Normal dedi yani herkesin vucudu farklıdır bir problem gözükmüyor daha yeni yumurtan çatlamış 20 güne olmazsan gel dedi söktürücü falanda vermedi
Ay canım inşallah bizim pazartesi ilişki olmuştu ama tabi yumurta ne zaman çatladı bilinmiyor en azından içim rahatladı ama cok korkmuştumaynı şekilde işte bende bekliyorum bakalım olmazsam gidicem ilaç yazacak. Bende yeni yumurtladım inşallah olmadan hamile kalırız
Ay canım inşallah bizim pazartesi ilişki olmuştu ama tabi yumurta ne zaman çatladı bilinmiyor en azından içim rahatladı ama cok korkmuştum
Haberleşelim canım burdannBenimde pazar pazartesi Salıbekleyelim bakalım 2 hafta daha
TamamdırHaberleşelim canım burdann
Ay canım ben regli oldumTamamdır
Ben hala olmadım beklemedeyimAy canım ben regli oldum
Canım darısı başına inşallahBen hala olmadım beklemedeyimama ağrılarım başladı gibi yavaştan
Ay canım doğru sen yumurtlama gününü biliyorsun hadi insallahBen olmayım da bebek gelsin kız
HayırlısıAy canım doğru sen yumurtlama gününü biliyorsun hadi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?