Bilgisi olan var mı

aysuyikmazz

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
12
1
6
26
Kızlar merhaba haziran ayında vakumlu kürtaj olmuştum. Hazirandan beri reglimde azalma var öncedem ağrılı geçerdi fakat son 1 kaç aydır ağrı sancı da yok. Kanama ilk gün yoğun diğer günler az oluyor. 4-5 gün sürüyor neredeyse. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Rahim yapışıklığı belirtilerine baktım fakat o da ağrılı bir süreç oluyormuş? Bilgisi olan var mı

Canım bende haziranda vakumlu kürtaj oldum. İlk adetim yaklaşık 2 ay sonra oldu. Üstelik ben pkosluyum. Adetim kürtaj sonrası daha ağrılı oluyor ama sürede ve sıvıda azalma var. Eskiden tam 8 gün sürerdi. Şimdi 6 gün. Eskiden 8 gün kanama olurdu. Şimdi ilk 2 veya max 3 fün kanama sonrası leke şeklinde oluyor. Kontrollerim düzenli. Yumurta takibi için sürekli gidiyorum. Bende yapışıklık söz konusu değil. Ben süreye ve miktara takılmamıştım. Ama sende bi doktora gitsen iyi olur.

Canım merhaba bende 41 gün önce kürtaj oldum pcosluyum. Hala regli olamadığım için çok kafama takıyorum sen kendiliğinden mi oldun ve bu süreçte regli olucak gibi ağrıların var mıydı

Canım merhaba bende 41 gün önce kürtaj oldum pcosluyum. Hala regli olamadığım için çok kafama takıyorum sen kendiliğinden mi oldun ve bu süreçte regli olucak gibi ağrıların var mıydı
Bende 25 martta kürtaj oldum ve hala adet olmadım. Doktora gittim rahim inceliyormuş temizlerlerken toparlanmadığı için olmamışsın 2 haftan var olmazsan ilaç yazalım dedi beklemedeyim. Benimde adet olacak gibi ağrılarım oluyor ara ara

Canım doğru konuşmuştuk ay ben rahimde yapışıklık falan diyorlar ya ondan korktuğum için bukadar taktık kafaya yoksa ne zaman hazırsa bedenımız ozaman regli olalım

Canım doğru konuşmuştuk ay ben rahimde yapışıklık falan diyorlar ya ondan korktuğum için bukadar taktık kafaya yoksa ne zaman hazırsa bedenımız ozaman regli olalım
Öyle olsa farklı belirtiler olurdu bence biraz daha bekle bakalım

aynı şekilde işte bende bekliyorum bakalım olmazsam gidicem ilaç yazacak. Bende yeni yumurtladım inşallah olmadan hamile kalırız
Canım gittim doktora bugün. Normal dedi yani herkesin vucudu farklıdır bir problem gözükmüyor daha yeni yumurtan çatlamış 20 güne olmazsan gel dedi söktürücü falanda vermedi

aynı şekilde işte bende bekliyorum bakalım olmazsam gidicem ilaç yazacak. Bende yeni yumurtladım inşallah olmadan hamile kalırız
Ay canım inşallah bizim pazartesi ilişki olmuştu ama tabi yumurta ne zaman çatladı bilinmiyor en azından içim rahatladı ama cok korkmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…