Bilgisi olan var mi ?

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.297
526
Kizlar ben duzenli olarak her ayin 23unde regl oluyorum.
22 ocakta esimle birliktelik yasadik. 23 ocakta da regl oldum. 26 ocakta reglim bitti. 27 28 29 ocakta yine birlikteliklerimiz oldu.

Simdi mide bulanti mide siskinligi ve beyaz akinti artmasi var . Acaba yumurtlama vaktim gelmeden gebe kalma imkanim var mi ? Etrafimda reglin ilk gününden itibaren 11.gunde gebe oldugunu ogrenenler var kafam karisti... bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

Büyük ihtimal gebelik degil... Hamile kalmak istemiyorsaniz, günleri hesaplamak yerine daha etkili korunma yöntemlerine yönlenmeniz gerekir...:KK14:

Usuttugumu sanmıyorum bir düşük yaptim agustosta. Buna benzer belirtilerim vardi gebelik sürecinde. O zaman da gebe oldugumu reglim 2gun gecikince ogrendim gebelik testiyle.

Kasik agrisi bel agrisi halsizlik uyku ihtiyaci mide bulantisi . Hissettiklerim boyle.

Beyaz akıntı yumurtlama belirtisi bu hafta hamile kalma olasılığınız yüksek selam ve dua ile

adet gununden once test yapma bence sonra kimyasal falan oluyor bos yere uzuluyosun.adet gunun 6 gun gecmeden yapma o zaman kesin cikar testte zaten hamileysen adet gormezsin once yapinca cikmayada bilir yinede kendinbilirsin.benimde adeti 23 ocak bende bebek istiyorum insallah olur adet olmazsa gunum 1 hafta gecince test yapacagim.daha adet gunune 2 hafta var cok erken belki yeni hamile kaliyordursun dolleme asamasidir acele etme

Regl in bittikten sonra her gun kalma ihtimalin var tabiki. Yumurtalama zamani daha yüksek bi ihtimal o kadar. İnsallah gonlunce olsun canim:KK66:

Tunaydin kizlar...

Reglime 6 gun kaldı.
Kasik ve karin bölgemde beni rahatsız etmeyecek duzeyde arada bir beliren bi agri sözkonusu.

Ama goguslerim bir haftadır fena durumda.
Uçları aciyor sizliyor. Sag gogsumde aciyla beraber kasinti da var. Hem kasiyasi geliyor insanin hemde sizidan cekiniyorsun.
Dolgunluk da var.

Daha evvel reglimden bi kac gun önce de goguslerimde bunlar oluyordu ama bu denli degildi...

Uc gundur gece acikiyorum midem kaziniyor. Zeytin peynir cekiyor canim.:) cok az su tuketen biri olarak son gunlerde su icesim geliyor ve icerken keyif aliyorum.

Cok umutlanmak istemiyorum ama ote yandan bir yanim hamilesin diyor

benimde adettim 23 de bende bekliyorum gununum gecmesini bendede bel agrisi asiri halsizlik var gribim belkide ondandir.antibiyotikte icemiyorum belki hamileyimdir diye .adet belirtileride boyle oluyor insan tam emin olamiyor.gunun gecince ben anliyorum bakalim nasip.insallah hepimiz mutlu haber aliriz.

benimde adettim 23 de bende bekliyorum gununum gecmesini bendede bel agrisi asiri halsizlik var gribim belkide ondandir.antibiyotikte icemiyorum belki hamileyimdir diye .adet belirtileride boyle oluyor insan tam emin olamiyor.gunun gecince ben anliyorum bakalim nasip.insallah hepimiz mutlu haber aliriz.
Insalla

adet gorursem yazarim.olmazsa testin sonucunu yazarim.sende test yaparsan haber ver merak ederim.insallah sonuc hepimiz icin hayirli olur.suan kafam cok agriyor ya edet belirtisi yada hamilelik.hamilelikte cok agrimisti basim.bagzen regl gunum gelincede agriyor.insan ikilemde kaliyor

X