bilgisi olan varmı acaba

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
36
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim bişey var ıphone la ilgili bilenler yardımcı olabilcekler varsa çok sevinirim..Erkek arkadaşım yeni telefon aldı ıphone 6..bendede 5s var..bende safari kısmına girildiğinde apple disney yahoo çıkıyor ama geçenlerde onunkine gidiğimde bunların yanında birde facebook bing falan bir iki bişey daha vardı..bugün ıphone 6 sı olan bi arkadaşımın telefonuna bakıyodum onda facebook yok diğer şeyler vardı acaba kendisi oraya girdiği için çıkıyo olabilirmi telefonu aldığımda böyle geldi demişti siz biliyomusunuz acaba

Facebook'u eğer Appstor'dan değilde safariden açıp ekrana ekle demişse o zaman da o simge safaride çıkıyor. Ben de 5s kullanıyorum ama mesela o şekilde kullandığım bir uygulamayı eğer safariden ekrana ekle yapmışsam aynı şekilde orada da görünüyor. O da öyle yapmış olabilir

Facebook'u eğer Appstor'dan değilde safariden açıp ekrana ekle demişse o zaman da o simge safaride çıkıyor. Ben de 5s kullanıyorum ama mesela o şekilde kullandığım bir uygulamayı eğer safariden ekrana ekle yapmışsam aynı şekilde orada da görünüyor. O da öyle yapmış olabilir
teşekkür ederim canım sorun şu ki biz facebook kullanmıyoruz acaba onun gizlimi var diye aklımdan geçmiyo degil:/

teşekkür ederim canım sorun şu ki biz facebook kullanmıyoruz acaba onun gizlimi var diye aklımdan geçmiyo degil:/
Muhtemelen açmış olabilir başka türlü orada ekli olmaz yani zaten ya ekranda yüklü gelir ki o zaman da safaride görünmez. Appstore dan indirdiğinde ise safari de yine görünmez. orada görünmesi için anca benim dediğim gibi yapmış olması lazım. Eski hesabı varsa belki oraya girmiştir ya da belki başkası girdi yani bir arkadaşı da girmiş olabilir

bide ana ekranda değil safariye girince çıkmıştı..mesela bendede apple disney yahoo çıkıyor hiç girmediğim halde onu çözemedim

bide ana ekranda değil safariye girince çıkmıştı..mesela bendede apple disney yahoo çıkıyor hiç girmediğim halde onu çözemedim
O diğer dediklerin yüklü geliyor ama diğerleri o sayfaya safariden girip ana ekrana ekle dediğinde çıkıyor. sadece orada görünmesi belki sık kullanınanlara ekle falan yaparsa görünebilir yani ana ekranda değil de orada kısa yol oluşturmuş olabilir

evet başka türlü o orada görünmez :KK43: İphone 6'sı olan bir arkadaşımınkine de baktım dediniz yani onda da yokmuş. belki bir arkadaşı telefonundan girmiştir o da olabilir

evet başka türlü o orada görünmez :KK43: İphone 6'sı olan bir arkadaşımınkine de baktım dediniz yani onda da yokmuş. belki bir arkadaşı telefonundan girmiştir o da olabilir
o arkadaşın normal app storedan yüklü facebook u ama erkek arkadaşımda hiç yüklenmedi ona sormuştum bikeresinde bilmem aldığımdan beri böyle demişti nasıl öğrenebilirim ya of kafayı yicem

valla biri safariden girmiş ve oraya eklemiş o zaman ve bişey sorucam mesela hani apple disney yahoo çıkıyo ya bizde kendinden yüklü olarak safaride. bu facebook altta mı görünüyodu yani bir çizgiyle ayrılmış alt tarafta sık ziyaret edilen yazısının altında? eğer öyleyse ve yukarıda saydıklarımla yan yana değilse kesinlikle girilerek eklenmiş demektir

valla biri safariden girmiş ve oraya eklemiş o zaman ve bişey sorucam mesela hani apple disney yahoo çıkıyo ya bizde kendinden yüklü olarak safaride. bu facebook altta mı görünüyodu yani bir çizgiyle ayrılmış alt tarafta sık ziyaret edilen yazısının altında? eğer öyleyse ve yukarıda saydıklarımla yan yana değilse kesinlikle girilerek eklenmiş demektir
hayır değil oda diğerlerinin yanında bu şüphe insanı yer bitirir

acaba internetten iphone 6'nın tanıtım videosunu bulsan ne varmış içinde çıkar hatta dur ben de bakayım valla ben de merak ettim :KK70::KK70:

şimdi yüzeysel bi göz attım ama anladığım kadarıyla şu mantık çıkıyor ortaya. ıphone 6 ya da ıphone 5s olması birşeyi değiştirmiyor sonuçta ıos8 kullanıyoruz hepimiz yani işletim sistemi belirleyici. bu durumda yüklü gelmiş olması imkansız gibi. peki safariye girdiğinde acaba girdiği sayfalara baksan hani sağ köşedeki işaretten acaba çıkar mı? bu da tabi eğer atarama geçmişini silmediyse çıkar bir de bu var o_O

şimdi yüzeysel bi göz attım ama anladığım kadarıyla şu mantık çıkıyor ortaya. ıphone 6 ya da ıphone 5s olması birşeyi değiştirmiyor sonuçta ıos8 kullanıyoruz hepimiz yani işletim sistemi belirleyici. bu durumda yüklü gelmiş olması imkansız gibi. peki safariye girdiğinde acaba girdiği sayfalara baksan hani sağ köşedeki işaretten acaba çıkar mı? bu da tabi eğer atarama geçmişini silmediyse çıkar bir de bu var o_O
yurtdışını aradım apple servisini kendiliğinden yüklü olabilirmiş cihazdan cihaza farklı olabilirmiş

Telefonu TR'den aldıysa burayı bir arayın bence ya da bir telefoncuyu arayın bilgi verirler neticede teşhir amaçlı telefonlar hemen önlerinde duruyor bakıp cevap vermeleri 2 dakikalarını almaz. google'dan kullandığınız operatörün örneğin turkcell bayisinin numarasını al en yakınında kim varsa işte, arayıp kesin bilgi alabilirsin. hatta şöyle de diyebilirsin, birinin telefonumu karıştırdığından şüphe duyuyorum safari de facebook var normalde bu yüklü oluyo muydu yoksa yüklenmeden mi geliyor diyerek sorarsan kesin yardımcı olmaya çalışırlar. ona göre telefonumu izinsiz olarak birinin kullandığını tespit edicem vs dersin :KK66:

X