Bilgisi olan varmı?

Dmladmla87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
286
44
37
Herkese merhabalar öncelikle ramazan ayınız hayırlı olsun.
bir sorum var arkadaşımın adına soruyorum.
boşanma davasından sonra kimlik değişti medeni hal kısmında boşanmış yazıyor.bu yazıyı nasıl düzelttirebiliriz bekar yazılmasını istiyor ekstra bir işlem mi gerekiyor yine mahkeme falan yoksa nüfus müdürlüğünden talep edince bekar yazarlarmı?

buyuk bi isi oldgnu sanmıyorum. keske kimligi degistirirken bosanmis yerine bekar yazin deseydi.

boşanma davasından sonra kimlik değişti medeni hal kısmında boşanmış yazıyor.bu yazıyı nasıl düzelttirebiliriz bekar yazılmasını istiyor ekstra bir işlem mi gerekiyor yine mahkeme falan yoksa nüfus müdürlüğünden talep edince bekar yazarlarmı?
boşanmış tanıdıkların medeni durumunda bekar yazıyor boşanmış yazması çok saçma

boşanmış tanıdıkların medeni durumunda bekar yazıyor boşanmış yazması çok saçma
Bencede çok saçma ama resmen boşanmış yazıyor ne gerek var bekar yazsalar ne olur sanki reklama ne gerek var sonuçta kimlikle bütün işlerimizi hallediyoruz

Boşanmış nedir ya öyle sacma sey mi olur
Bence nufus müdürlüğünden halledilebilir

Bencede çok saçma ama resmen boşanmış yazıyor ne gerek var bekar yazsalar ne olur sanki reklama ne gerek var sonuçta kimlikle bütün işlerimizi hallediyoruz
eskiden dul yazılıyor diye biliyorum ama artık senelerdir bekar yazıyor boşananlarda... onda nasıl boşanmış ibaresi var hala anlamadım

artık bekar yazıyor kimliklerde, memurun yanlışlığı, tekrar gidip düzeltilebilir mi diye sorun bence

Eskiden dul yazarmis ama smdi degisti bekar yaziyor benm amcamda bosandi bekar yaziyor bi yanlislik olmus gidip duzelltirebilirsinz nufustan mahkemeye gerek olmaz

nüfus müdürlüğünden hallolur o :)
artık benimde bildiğim kadarı ile yıllardır bekar yazıyor neden boşanmış yazmışlar ki:KK51:

Ya ben bekar yazılıyor diye biliyordum genelde bunu herkes öyle biliyor öyle yazacağını sanmış herhaldeki nişey dememiş
kimligi degistiriyor gibi resimle gitsin bi nüfus Müdürlüğüne. tekrar cikarttirsin. en azndan fazla masrafa girmessinz. kaybettim deyip cikarttirsa diye dusundum bi an. olmaz oyle. bizim bi akrabaya da dul yazmislar. bide bosanmadi o kocasi öldü. bildiginiz dul yazıyor.

X