Bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Ben bosanmak istemiyorum ve gitmezsem hakim de dilekçeme dayanarak bosarsa diye korkuyorum. Ne zormus bu bosanma isi allahım..
Yuva nin dagilmasi ne zormus arkadaşlar
Neden imzaladın ozman anlasmali bosanmayi ndn kabul ettinki??!?!

Ben bosanmak istemiyorum ve gitmezsem hakim de dilekçeme dayanarak bosarsa diye korkuyorum. Ne zormus bu bosanma isi allahım..

Sen kabul etmedigin sürece anlaşmalı bosayamaz

Niye boşanmak istemiyorsun çocuğun var mı ?

duruşmada hala emin misiniz diye icazet alıyor tekrar :) Belki fikriniz değişir vs diye ilk mahkemede olmak gerekir

Niye boşanmak istemiyorsun çocuğun var mı ?

Cocuk yok.
Anlasmali davayi actiktan sinra konustuk esimle benim de eksikliklerim vardi onunda .. Acikcasi yuvani yikmak istemiyorum bu yuzden bosanmaj istemiyorum niye dilekçe verdiniz o zaman diyeceksiniz belki ama bi anlik sinir mi diyeyim bisilerin birikimimi bilmiorum

Barıştınız mı eşinizle? Duruşmanın olduğu gün ve saatte taraflar hazır olmadığında,dosyaya bildirilmiş mazeretleri de yoksa dava düşer,3 ay içinde yenilemezseniz dava açılmamış sayılır.
Şayet davayı eşin açmışsa ve sen duruşma gün ve saatinde hazır olmazsan anlaşmalı boşanma gerçekleşmez ,dosyaya mazeret de sunulmadıysa dava çekişmeliye döner,eşin tanık ve diğer delillerle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı hususunu ispatlarsa uzun da sürse boşanırsınız.

Hayir yani o konuda hic bilgilendirilmedik atanmadi sanirim

Siz barodan avukat talep edecektiniz dilekceyi verirken. Direk dilekçe verdiğiniz için mahkeme size gün vermiş. Ya zaten anlasmali bosanmalarda avukata gerek yokki. Sonuçta şartlar belli anlasiyosunuz. Ama dersen ki ben bosanmicam o zaman mahkemede hakime eşimi seviyorum diceksin. Avukat istiyorum de. Baro avukat verir sana. Ama ben olsam beni istemeyeni istemem. Peki hakkını verecek mi sana altın ev araba vs

Hayir yani o konuda hic bilgilendirilmedik atanmadi sanirim

Avukat istememisler galiba. Çünkü direk mahkemeye bildirmisler dilekceyi.

E- devletten size avukat atayıp atamadıklarını öğrenebilirsiniz . E devlet şifrenizi 1 veya 2 liraya postaneden alabilirsiniz unuttuysanız tekrar almak 5 lira civarı ... Ve ayda 1 e devlet sayfanızı kontrol etmelisiniz :) çünkü duruşma ile ilgili her bilgi burada olur ...

Kamu spotu gibi hissettim

Neden imzaladın ozman anlasmali bosanmayi ndn kabul ettinki??!?!

Ahhh bekledigim soruu.:) şöyle adliyeye gitmeden bir ksc gun once olan bi tartisma önceki tartismalar bardagi tasirdi bilmiorum blki de sinirle verilen bi karardi bilmiorum. Sonra olayla yuzlesince ve esimle oturup konusunca bnde eksik yonlerimi duzeltmye karar verdim yani sacma gelebilir ama o anki psikoloji bunu gerektirdi iste

Haha öyle oldu galiba

E devlette goruyorum durusma yi ama avukat atanmamis galibao yondr hic bilgu gormedim.. Teşekkürler bilgi icin

Ortak aldigimiz bir mal mulk yok. Ev zaten onum ailesinin eviydi ..
Altinlarin hepsini vereceğini soyledi evdeki eşyalarda da kendi aldiklarimi götüreceğim bu kdar. Bnde oyle diorum ama bi yandan da sonuna kadar savasmak istiyorum .. Of bilmiyorum oraya gitmektense hic gitmeyip davanın bi iki ay daha ertelenmesini istyrm.. Offf cikmazdayim resmen

Himm ikimiz de gitmezsek 3 ay içinde yenileme hakkimiz var mi emin misiniz bundan.. ? Evet yani baristik derken ikimizde bu süreci biraz daha uzatmak istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…