- 26 Nisan 2015
- 1.187
- 939
- 123
- 37
Neden imzaladın ozman anlasmali bosanmayi ndn kabul ettinki??!?!Ben bosanmak istemiyorum ve gitmezsem hakim de dilekçeme dayanarak bosarsa diye korkuyorum. Ne zormus bu bosanma isi allahım..
Yuva nin dagilmasi ne zormus arkadaşlar
Ben bosanmak istemiyorum ve gitmezsem hakim de dilekçeme dayanarak bosarsa diye korkuyorum. Ne zormus bu bosanma isi allahım..
Ben bosanmak istemiyorum ve gitmezsem hakim de dilekçeme dayanarak bosarsa diye korkuyorum. Ne zormus bu bosanma isi allahım..
Siz protokolü imzalayıp avukatamı verdiniz? Dilekçeden kasıt nedir
Avukata falan vermedim mahkemeye verdik celp kgidi geldi mahkeme tarihi falan yaziyordu dilekceden kastim bu
Ewet tutmadikYani avukat tutmadiniz.
Niye boşanmak istemiyorsun çocuğun var mı ?
Ewet tutmadik
kamu avukat atamadı mı size ?
kamu avukat atamadı mı size ?
Avukat istememisler galiba. Çünkü direk mahkemeye bildirmisler dilekceyi.
Hayir yani o konuda hic bilgilendirilmedik atanmadi sanirim
Hayir yani o konuda hic bilgilendirilmedik atanmadi sanirim
Avukat istememisler galiba. Çünkü direk mahkemeye bildirmisler dilekceyi.
Neden imzaladın ozman anlasmali bosanmayi ndn kabul ettinki??!?!
E- devletten size avukat atayıp atamadıklarını öğrenebilirsiniz . E devlet şifrenizi 1 veya 2 liraya postaneden alabilirsiniz unuttuysanız tekrar almak 5 lira civarı ... Ve ayda 1 e devlet sayfanızı kontrol etmelisiniz :) çünkü duruşma ile ilgili her bilgi burada olur ...
Kamu spotu gibi hissettim
E- devletten size avukat atayıp atamadıklarını öğrenebilirsiniz . E devlet şifrenizi 1 veya 2 liraya postaneden alabilirsiniz unuttuysanız tekrar almak 5 lira civarı ... Ve ayda 1 e devlet sayfanızı kontrol etmelisiniz :) çünkü duruşma ile ilgili her bilgi burada olur ...
Kamu spotu gibi hissettim
Siz barodan avukat talep edecektiniz dilekceyi verirken. Direk dilekçe verdiğiniz için mahkeme size gün vermiş. Ya zaten anlasmali bosanmalarda avukata gerek yokki. Sonuçta şartlar belli anlasiyosunuz. Ama dersen ki ben bosanmicam o zaman mahkemede hakime eşimi seviyorum diceksin. Avukat istiyorum de. Baro avukat verir sana. Ama ben olsam beni istemeyeni istemem. Peki hakkını verecek mi sana altın ev araba vs
Barıştınız mı eşinizle? Duruşmanın olduğu gün ve saatte taraflar hazır olmadığında,dosyaya bildirilmiş mazeretleri de yoksa dava düşer,3 ay içinde yenilemezseniz dava açılmamış sayılır.
Şayet davayı eşin açmışsa ve sen duruşma gün ve saatinde hazır olmazsan anlaşmalı boşanma gerçekleşmez ,dosyaya mazeret de sunulmadıysa dava çekişmeliye döner,eşin tanık ve diğer delillerle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı hususunu ispatlarsa uzun da sürse boşanırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?