biliyorum daha çok erken ama =(

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
son adet tarihim 23.01.2015. gayet normal bi adet gördüm. adetim biter bitmezde çalışmalara başladık. tahminlerime göre yumurtlama günüm bugün ki dün akşamda oldu bişiler :KK22: ama bu ay adetim bittikten hemen 2 gün sonra akıntım flan oldu erken yumurtlamışmıyımdır bilmiyorum bi türlü ovulasyon testi alamadım =( neyse gelelim duruma şu anda kasıklarımda acaip bi ağrı var özellikle oturup kalkarken sancıyo bıçak batar gibi. çok duygusalım. bi yandan da acaip hastayım daha yeni toparlanmaya çalışıyorum dolayısıyla şu anki yorgunluğumu hastalığıma bağlıyorum. bi aksi durum var ki çok duygusalım. hemen sinirleniyorum ya da ağlama geliyo. şimdi bu kadar erken süreçte bu kadar belirti olabileceğini sanmıyorum ama benim korkum şu, biz bebek istiyoruz ancak bu ay farklı bi yerden bi iş teklifi aldım ve oraya geçiş yapacağım. dolayısyla bebek planınını da biraz ertelemeye karar verdik haliyle (bu gelişmede bugün kesinleşti) şimdi benim şansıma bu kadar zaman uğraşıp gelmeyen bebiş şimdi inat edip şansma bu ay gelirmi ki? gelsin hoşgelsin orası ayrı tabi ki ama kafamda deli sorular :KK53:

son adet tarihim 23.01.2015. gayet normal bi adet gördüm. adetim biter bitmezde çalışmalara başladık. tahminlerime göre yumurtlama günüm bugün ki dün akşamda oldu bişiler :KK22: ama bu ay adetim bittikten hemen 2 gün sonra akıntım flan oldu erken yumurtlamışmıyımdır bilmiyorum bi türlü ovulasyon testi alamadım =( neyse gelelim duruma şu anda kasıklarımda acaip bi ağrı var özellikle oturup kalkarken sancıyo bıçak batar gibi. çok duygusalım. bi yandan da acaip hastayım daha yeni toparlanmaya çalışıyorum dolayısıyla şu anki yorgunluğumu hastalığıma bağlıyorum. bi aksi durum var ki çok duygusalım. hemen sinirleniyorum ya da ağlama geliyo. şimdi bu kadar erken süreçte bu kadar belirti olabileceğini sanmıyorum ama benim korkum şu, biz bebek istiyoruz ancak bu ay farklı bi yerden bi iş teklifi aldım ve oraya geçiş yapacağım. dolayısyla bebek planınını da biraz ertelemeye karar verdik haliyle (bu gelişmede bugün kesinleşti) şimdi benim şansıma bu kadar zaman uğraşıp gelmeyen bebiş şimdi inat edip şansma bu ay gelirmi ki? gelsin hoşgelsin orası ayrı tabi ki ama kafamda deli sorular :KK53:
yumurtlama belirtisi bunlar canım. Bence bu akşam da deneyin. Bebecikler en ters zamanda geliyormuş seninki de gelir bu ay inşallah.

Lutfen banada yardimci olun son adet tarihim 9 ocak yumurtlama donemimi hesaplayarak yaptm son yumurtlama gunum 25 ocak o gun tutms olablr. 29 ocakta betahcg yaptm negatf ckti etrafmdakiler cok erken dedi. Suanda goguslrm sisti cok acyo ustne bile yatamyorum belim agryo karnmda arada bir agri var . Acaba hamilemiyim ?:110:

Lutfen banada yardimci olun son adet tarihim 9 ocak yumurtlama donemimi hesaplayarak yaptm son yumurtlama gunum 25 ocak o gun tutms olablr. 29 ocakta betahcg yaptm negatf ckti etrafmdakiler cok erken dedi. Suanda goguslrm sisti cok acyo ustne bile yatamyorum belim agryo karnmda arada bir agri var . Acaba hamilemiyim ?:110:
29u beta hcg icn cok erken bi tarih genellikle şüpheli iliskiden 10 gun sonrasi cikar deniyo ama burada okudugumuz o kadar degisik ornekler var ki. Bu ay adet tarihiniz kacina denk geliyo tahminimce 28 günde bi oluyosaniz 2 gun gb bi sureniz kalmis bence dayanip adet gelmezse ondan sonra tekrarlamanizi tavsiye ederim cnk soyledikleriniz adet belortiside olabilir uzulmemek adina beklemekte fayda var derim

Tesekkurler insallah adet olmam ve alirim minigimi kucagima. Kendimi zor tutuyorum tahlil yaptirmamak icn .ilk defa boyle belirtiler Yasiyorum insllah gebelik belirtisidir

arkadasim bende gecen ay duduk yaptim bende senin gibi 23 ocak adet gordum ama hamilelik belirtileri cin cok erken.bencede yumurtlama belirtisi bendede kasikta agri var senin gibi.adete yakin belirtiler basliyor allahim herkesin istedigini versin bu ay bende hamile olmayi istiyorum nasip bakalim

Çok fena halde midem bulanıyo ve başım o kadar fena dönüyo ki bugün anlatamam ellerim titriyo ya cok fena tansiyonum oynuyo ya da acaba mi :)

Aaa benimde son aded tarihim 23 ocak yumurtlama günümüzde 5 idi canım bendede belirtiler var test aldım yapicam dayanamıyorum reglim de bu ay 19 u gösteriyo takvim artık cikarmi bilmiyorum

ne gibi belirtiler var sende.ben grip oldum cok fenayim.hic belirti falan anlamiyorum.erken ama yap bakalim belki cikar

ne gibi belirtiler var sende.ben grip oldum cok fenayim.hic belirti falan anlamiyorum.erken ama yap bakalim belki cikar
Test yaptim değilmişim ama kasiklarim ağrıyo bacaklarim sizliyo goguslerim aciyo karnimda sis gibi bebekmi aded mi bilmiyorum testi çok erken yaptım çıkmadı bisey daha günüme 5 gün var bakalım

Test yaptim değilmişim ama kasiklarim ağrıyo bacaklarim sizliyo goguslerim aciyo karnimda sis gibi bebekmi aded mi bilmiyorum testi çok erken yaptım çıkmadı bisey daha günüme 5 gün var bakalım
Benim de 23 ocaktİ. Benim de 3 gün var. Yaptım çıkmadı. Erken olduğu için mi çık madi ya. Milletin silik de olsa çıkıyormuş ama

kizlar 23 ocaksa yani 23 subat adet gunu sayacaksiniz.adet gununuz erken basliyor olabilir ama.23 subatta hala adet gormediysen test yapmalisin varsa o zaman cikar.ben bekliyorum 23 subati 1 hafta gecmeyince test yapmam erken cunku bagzen normal gecikme oluyor umarim anlatabilmisimdir

X