- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- Konu Sahibi SmthngSmthng
son adet tarihim 23.01.2015. gayet normal bi adet gördüm. adetim biter bitmezde çalışmalara başladık. tahminlerime göre yumurtlama günüm bugün ki dün akşamda oldu bişiler ama bu ay adetim bittikten hemen 2 gün sonra akıntım flan oldu erken yumurtlamışmıyımdır bilmiyorum bi türlü ovulasyon testi alamadım =( neyse gelelim duruma şu anda kasıklarımda acaip bi ağrı var özellikle oturup kalkarken sancıyo bıçak batar gibi. çok duygusalım. bi yandan da acaip hastayım daha yeni toparlanmaya çalışıyorum dolayısıyla şu anki yorgunluğumu hastalığıma bağlıyorum. bi aksi durum var ki çok duygusalım. hemen sinirleniyorum ya da ağlama geliyo. şimdi bu kadar erken süreçte bu kadar belirti olabileceğini sanmıyorum ama benim korkum şu, biz bebek istiyoruz ancak bu ay farklı bi yerden bi iş teklifi aldım ve oraya geçiş yapacağım. dolayısyla bebek planınını da biraz ertelemeye karar verdik haliyle (bu gelişmede bugün kesinleşti) şimdi benim şansıma bu kadar zaman uğraşıp gelmeyen bebiş şimdi inat edip şansma bu ay gelirmi ki? gelsin hoşgelsin orası ayrı tabi ki ama kafamda deli sorular