Bilmiyoru neden ama çok pişmanım :l

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.879
37
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım ve yardiminizi istiyorum. Ben 28 yaşındayım 1 sene önce Nisanlimdan ayrıldım .2 ay önce yakın bir arkadaşım bana arkadaşını tanıştırdı çocuk çok iyiydi çok efendiydi bir kaç defa görüştük ama bir sebepten sonra gıcık kapıp olmayacağını söyleyip görüşmedim . Sebebi ise durumlarının iyi olması ve bunu sürekli dolaylı da olsa bahsetmesi bu beni kendinden itmesine sebep oldu bunu ona söylemedim direk mesaj atarak kusura bakma ama olmayacak dedim . Sebebini kendi arkadaşıma da söylemedim olmadı ya dedim ve kapadim konuyu . Sonra nedense bilmiyorum son zamanlar da aklımda hep o çocuk var bu hareketi dışında çünkü çok efendiydi ve gerçekten kıymet bilen birine benziyordu çok ani karar verdim çünkü ozamanlar eski Nisanlimdan dolayı sanırım kafam karışıkti ve mantıklı karar veremiyordum . Şimdi ben bu çocuğa nasıl ulaşabilirim nasıl tekrardan görüşmeyi sağlayabilirim . Bana lütfen bir akıl verin:KK43:

Bence bosver cunku cocuk senle gorusmek istese ulasirdi bu zamana kadar. Simdi sen ona ulasirsan da seni gozunde basit bi kiz olarak gorucek onun pesinden kostugunu dusunucek yani ve bi guven sorunu da yasiycak daha once birakmisti yine birakir istemiyorum diye. Ama tabi yine sen bilirsin denemekte fayda var dersen arkadasina mesaj at, sen istiyomussun gibi degil de arkadasin yeniden bir araya gelmenizi istiyomus gibi bi citlatsin

Arkadaşına durumu izah et , onun senin hakkinda yanlis bisey dusunmesini istemedigini , bu sebepten boyle bir hareket ettiğini soylemen yeterli olacaktir.

Ben de sevgilisi olabilir diye düşündüm, öncelikle bir arkadaşnıza sorun "x nasıl, hayatında birisi var mı?" diye.
Sonrasında, bir insanı 1 özelliği kötü diye yargılamanız hata. Diyelim ki hayatında birisi yok, bence bu kadar kolay bitirebildiğiniz için şans vermek istemeyebilir.

Bence lafi dolandirmadan dimdirek arayin/mesaj atin. O zaman eski nisanlim yuzunden kafam karisikti, sacmaladim bana bir sans ver diyin. Gerisi gelir:))

Eminmisin onu istedigine? Yoksa bosluktan yalnizliktan mi?
Sonucta hosuna gitmeyen durumlar varmis..ve bunlar degismemistir ..
Kalbini dinle ..

direk söylemek mantıklı olmaz. tekrar bir ortam yaratın arkadaşlarınızla

yani sürekli maliyla mulkuyle ovunuyorsa bin kere şans versende huyu değişmez, bunu sorun etmeyeceksen yeniden baslayabilrsin..

Aklinda olmasi ne demek? Duygusal bir seyler var mi yani?

Ya yine isinamazsan? Nasil birakacaksin tekrar? Ayip olmaz mi? Aklinda olmasi yeterli mi bir daha denemek icin?

peki yeniden başlarsanız bu huylarını kabul edebilecek misiniz?
ya yine soğusanız o zaman siz zor duruma düşersininz
bence arkadaşınıza bir sorun

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım ve yardiminizi istiyorum. Ben 28 yaşındayım 1 sene önce Nisanlimdan ayrıldım .2 ay önce yakın bir arkadaşım bana arkadaşını tanıştırdı çocuk çok iyiydi çok efendiydi bir kaç defa görüştük ama bir sebepten sonra gıcık kapıp olmayacağını söyleyip görüşmedim . Sebebi ise durumlarının iyi olması ve bunu sürekli dolaylı da olsa bahsetmesi bu beni kendinden itmesine sebep oldu bunu ona söylemedim direk mesaj atarak kusura bakma ama olmayacak dedim . Sebebini kendi arkadaşıma da söylemedim olmadı ya dedim ve kapadim konuyu . Sonra nedense bilmiyorum son zamanlar da aklımda hep o çocuk var bu hareketi dışında çünkü çok efendiydi ve gerçekten kıymet bilen birine benziyordu çok ani karar verdim çünkü ozamanlar eski Nisanlimdan dolayı sanırım kafam karışıkti ve mantıklı karar veremiyordum . Şimdi ben bu çocuğa nasıl ulaşabilirim nasıl tekrardan görüşmeyi sağlayabilirim . Bana lütfen bir akıl verin:KK43:
Hep para puldan bahsediyorsa insan sinir olur ama belki nişanlınızın durumu onun kadar iyi değildi diye sizin gözünüze battı veya siz çocuğu sevmemek için bahane aradınız. Keşke tek bir sebep için vazgeçmek yerine başka kusuru olmayan bir insana bir süre şans verseydiniz. Hiç olmazsa kendi duygularınızı daha iyi analiz etmeye vaktiniz olurdu.

Ona mesaj atıp olmayacak dediğinizde hiçbir sebep göstermediyseniz hem kırılmıştır, hem de sizin yok yere kapris yapan biri olduğunuzu düşünmüştür. Eski nişanlıya kafayı takıp belki de iyi bir kısmeti kaçırdınız. Bu da size ders olsun. Ben bir şey yapabileceğinizi sanmıyorum.

Önce mesaj at tekrar başlamakla ilgili birşey ima etmeden.sadece sana haksızlık yaptığımı düşündüm bu o günden beri beni hep rahatsız etti fln

bence biten bitmiş giden gitmiş. ben de aynı sebeplerden birini reddetmiştim çunku cok itici gelmişti bana. yok şurda evimiz var burda evimiz var. ama tek sebep o değildi benim başka sebepler de vardı. ben pişman değilim ve önüme bakıyorum.

ayrıca bence hayatınızdaki duygusal eksiklikten kaynaklanmış olabilir bu durum . hayatınızda biri olsa onu mu düşünürdünüz sanki.

Bence kendiniZe uğraş edinin boşverin. Zira boşluktan hep bunlar :)

Valla yazdım mesaj anında bekliyormuss gibi cevap attı çok sevindi kırıldım sana sadece dedi bende açıkça herseyi söyledim hak verdi bana daha dikkatli olacağını söyledi şimdi tekrar kaldığımız yerden devam ediyoruz bakalım.ne.oalcak:))

Valla yazdım mesaj anında bekliyormuss gibi cevap attı çok sevindi kırıldım sana sadece dedi bende açıkça herseyi söyledim hak verdi bana daha dikkatli olacağını söyledi şimdi tekrar kaldığımız yerden devam ediyoruz bakalım.ne.oalcak:))

Ne güzel canım mutluluklar size :nazar::nazar:

X