Bilrikte kilo verelim :)

Nerisim 1

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2015
63
61
28
Merhaba arkadaslar. Ben Nermin 19 yasindayim 160 boyum 63 kiloyum. 7 kilo zayiflamam gerek. Bana katilirsaniz sevinirim. Motivasyona ihtiyacim var. 1 ay once 65 kiloydum yani diyete baslamadan once simdi 63 kiloyum. Bana katilirsaniz sevinirim bu arada ben Azerim yazida yanlis yazsam simdiden ozur diliyorum

Diyette neler yapiyorum onu anlatayim sizlere. Oncelikle her sabah maydanoz limon kurun yapiyorum 4gundu basladim bu kure birde tarcin bal cayi sabah aksam iciyorum. Gelelim beslenmeye ben kahvalti yapmam hic sevmiyorum. Diyete baslayali ekmegi makarna pilavi kestim hic yemiyorum. Zeytin yagi kullaniyorum. Aksam 18:00 dan sonra yemek yemiyorum . Aciksam eger yesil elma yiyorum. Ara ogunlerde yogurt. Bazen meyve bezende badem yiyorum. 2litre su iciyorum. 3kupa yesil cay. Yuruyus yapamiyorum onun yerine gunde 60 tane squat yapiyorum. Siz neler yapiyorsunuz bana onerilerinizi bekliyorum. bir birimize yardimci Olalim ve insallah yayiflayalim

Selamlar tatlimm hosgeldin ve hayirli olsun topik inn umarim basarili olursun Istikrar hepsinden onemli ve bu basliga yazmanin faydasini goreceksin

merhabalar :KK54:ben de sabah ve akşam yeşil çay içiyorum ve sabah akşam yarım saat eliptik bisiklete biniyorum vucudum sıkılaşıyor ve kendimi daha dinc hissediyorum.çikolatayı azalttım ama yine de yemeden duramıyorum.5 kg fazlam var onu da verdim mi tamamdır :KK16:umarım hepbirlikte başarırız kızlar :KK52:

merhabalar :KK54:ben de sabah ve akşam yeşil çay içiyorum ve sabah akşam yarım saat eliptik bisiklete biniyorum vucudum sıkılaşıyor ve kendimi daha dinc hissediyorum.çikolatayı azalttım ama yine de yemeden duramıyorum.5 kg fazlam var onu da verdim mi tamamdır :KK16:umarım hepbirlikte başarırız kızlar :KK52:
Selam. Bende cikolatani cok severim yemeden duramiyorum. Insallah hep birlikde basaririz. Allah yardimcimiz olsun

merhaba bende birtürlü motivasyon sağlayamayanlardanım..boyum 1.57 kilom 65 32 yaşındayım ve kiloları al ver al ver yoruldum..istersen bende katılmak isterim sana..

Merhaba sevgili gunlugum, bugun yediklerimi seninle paylasayimo_O Sabah Ac Karinina Maydanoz Kuru Içtim. Kahvalti Yapmadim. Ogle Yemeyim Ispanakli Omlet 1yumurta Ile 4 Kasik Pilav yaklasik gun icerisinde 1,5 litre Su Içtim. Ara Ogun Yogurt 1kase 4 Adet Badem. Aksam Yemeyi Yemiyecegim Yerine 1 Adet yesil Elma. 3kupa yesil cay. :KK39:

Selam canim gunlugum :kk77: bugun :KK43:maydanoz kurun icemedim:KK1: .maydanoz almayi unutmusum, :mad: yarindan kure devam edecegim, bugun kahvalti yapdim:KK9::KK9: 1 haslanmis yumurta 2 dilim peynir . 1 Adet domates ve salatalik 1kupa yesil cay. Ekmek yemiyorum :confused:

X