Saç Rengi ve Saç Boyama bimdek a plus saç boyası

mirayeflal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
625
148
34
geçen gördüm kızlar kullanan varmı renkleri çok hoşuma gitti kutu üstünde bimdeki a plus isimli saç boyalar 6-7 tlydi sanırım

Onu bilmiyorum ama yerli üretim sanırım. Ben de Şok marketlerdeki camaleo saç boyasını merak ediyorum. Yurtdışında beğenilen bir markaymış. İthal mal.
Denesek mi?

Onu bilmiyorum ama yerli üretim sanırım. Ben de Şok marketlerdeki camaleo saç boyasını merak ediyorum. Yurtdışında beğenilen bir markaymış. İthal mal.
Denesek mi?
aynen aslında a plusın arkasına baktım hem türkçe hem arapça yazılar yazıyor arabistandan ithal sanırsam, a 101 de de saç boyası gördüm p,le başlıyordu renkleri hoşuma gitti onuda merak ediyorum aslında :)

geçen gördüm kızlar kullanan varmı renkleri çok hoşuma gitti kutu üstünde bimdeki a plus isimli saç boyalar 6-7 tlydi sanırım
Boyayı bilmiyorum da aynı markanın şampuanının numunelerini vermişlerdi bana, bende bir seyehat esnasında yanımda taşıması kolay olduğu için almıştım sonra tereddüt ederek kullandım ama sonuç güzeldi. Yumuşacık oldu saçlarım ki müthiş yıpranmış saçlara sahiptim o dönem.

Boyayı bilmiyorum da aynı markanın şampuanının numunelerini vermişlerdi bana, bende bir seyehat esnasında yanımda taşıması kolay olduğu için almıştım sonra tereddüt ederek kullandım ama sonuç güzeldi. Yumuşacık oldu saçlarım ki müthiş yıpranmış saçlara sahiptim o dönem.
evet haklısın saç kremini ve şmpuanını çok övüyorlar yumuşak yapıyor diye bence illa kalite pahalı ürün olucak diye bişi yokki

ben bi kere palette markasından almıştım saçımı 1 ton bile açmamıştı :) kutunun arkasında ki renklere dikkat etmemişim çünkü :) bu nasıl acaba bende merak ediyorum inşallah deneyen çıkar

ben bi kere palette markasından almıştım saçımı 1 ton bile açmamıştı :) kutunun arkasında ki renklere dikkat etmemişim çünkü :) bu nasıl acaba bende merak ediyorum inşallah deneyen çıkar
umarım çümlü renleri filan hoşuma gitti palettede iyi marka ama pahalılar a 101 deki boyanın adıda rubella şimdi buldum netten iyi oldugu yazıyor kendi web siteside var

umarım çümlü renleri filan hoşuma gitti palettede iyi marka ama pahalılar a 101 deki boyanın adıda rubella şimdi buldum netten iyi oldugu yazıyor kendi web siteside var
evet pahalı ama etkisi bende sıfır olmuştu :) biraz da benim acemiliğime denk geldi.. ucuz boya kötü olacak diye birşey yok tabi ki denemeye değer bence

bende her bime gittiğimde dikkatimi çekiyor almayı bıle dusunmustum bi ara ama almaktan vazgeçmiştim sonra.ama aplus saç kremi kullanırım hep cok ta memmunum sac maskeside aynı sekilde

Canım merhaba boya topiklerimden konuşuyorduk misafirliğe geldim :) a plus kullandın mı dün gördüm çok güzel sarıları vardı eğer memnunsan deneyebilirim

kullandım gecen sene güzel canım gayet
Hangi rengini kullandın canım?
Bugun ananemin saçını boyucam denemek için ama çikolata kahvesine. Sarı daha farklı olabilir açık renk oldugu için yıpratır mı acaba
Her markayı denedim akıyor turunculaşıyor tek denemediğim bu kaldı galiba

Hangi rengini kullandın canım?
Bugun ananemin saçını boyucam denemek için ama çikolata kahvesine. Sarı daha farklı olabilir açık renk oldugu için yıpratır mı acaba
Her markayı denedim akıyor turunculaşıyor tek denemediğim bu kaldı galiba
dene gtsin canım yalan olmasın ama 6.nolu bi rengi vardı ya kızın resmide çok güzeldi mavi gözlü filan :KK70: altın lı bişeydi ismi sanırsam ay 20 tl lik loreal boyalar kolestonlar bile rengi kaliteli cıkmıyoki

dene gtsin canım yalan olmasın ama 6.nolu bi rengi vardı ya kızın resmide çok güzeldi mavi gözlü filan :KK70: altın lı bişeydi ismi sanırsam ay 20 tl lik loreal boyalar kolestonlar bile rengi kaliteli cıkmıyoki
Denedik 6.52 çikolata kahve
Koyu olmasına rağmen çok geç tuttu koleston veya loreal kullanıyorum ben, onlar 10dkda falan tutmaya başlıyor o_O
Bide sarı daha zor bi renk nasıl olur acaba o_O

Denedik 6.52 çikolata kahve
Koyu olmasına rağmen çok geç tuttu koleston veya loreal kullanıyorum ben, onlar 10dkda falan tutmaya başlıyor o_O
Bide sarı daha zor bi renk nasıl olur acaba o_O
yıkadımı canım nası renk oldu yıprandımı :/ tüh aslında koyu renkler hemen tutar anneme paletteyle boyuyoruz 10 dkda kıvamını rengını alıyo boya sürerken bile :/

yıkadımı canım nası renk oldu yıprandımı :/ tüh aslında koyu renkler hemen tutar anneme paletteyle boyuyoruz 10 dkda kıvamını rengını alıyo boya sürerken bile :/
Evet bu geç koyulaştı bende anlamadım canım renkte sorun yok
Ama sarı boyamaya cesaret edemicem kutuda sarılar çok güzel görünüyordu o yüzden imrendim :KK16:

X