- 7 Ekim 2013
- 625
- 148
- 34
- Konu Sahibi mirayeflal
geçen gördüm kızlar kullanan varmı renkleri çok hoşuma gitti kutu üstünde bimdeki a plus isimli saç boyalar 6-7 tlydi sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen aslında a plusın arkasına baktım hem türkçe hem arapça yazılar yazıyor arabistandan ithal sanırsam, a 101 de de saç boyası gördüm p,le başlıyordu renkleri hoşuma gitti onuda merak ediyorum aslında :)Onu bilmiyorum ama yerli üretim sanırım. Ben de Şok marketlerdeki camaleo saç boyasını merak ediyorum. Yurtdışında beğenilen bir markaymış. İthal mal.
Denesek mi?
Boyayı bilmiyorum da aynı markanın şampuanının numunelerini vermişlerdi bana, bende bir seyehat esnasında yanımda taşıması kolay olduğu için almıştım sonra tereddüt ederek kullandım ama sonuç güzeldi. Yumuşacık oldu saçlarım ki müthiş yıpranmış saçlara sahiptim o dönem.geçen gördüm kızlar kullanan varmı renkleri çok hoşuma gitti kutu üstünde bimdeki a plus isimli saç boyalar 6-7 tlydi sanırım
evet haklısın saç kremini ve şmpuanını çok övüyorlar yumuşak yapıyor diye bence illa kalite pahalı ürün olucak diye bişi yokkiBoyayı bilmiyorum da aynı markanın şampuanının numunelerini vermişlerdi bana, bende bir seyehat esnasında yanımda taşıması kolay olduğu için almıştım sonra tereddüt ederek kullandım ama sonuç güzeldi. Yumuşacık oldu saçlarım ki müthiş yıpranmış saçlara sahiptim o dönem.
ben bi kere palette markasından almıştım saçımı 1 ton bile açmamıştı :) kutunun arkasında ki renklere dikkat etmemişim çünkü :) bu nasıl acaba bende merak ediyorum inşallah deneyen çıkargeçen gördüm kızlar kullanan varmı renkleri çok hoşuma gitti kutu üstünde bimdeki a plus isimli saç boyalar 6-7 tlydi sanırım
umarım çümlü renleri filan hoşuma gitti palettede iyi marka ama pahalılar a 101 deki boyanın adıda rubella şimdi buldum netten iyi oldugu yazıyor kendi web siteside varben bi kere palette markasından almıştım saçımı 1 ton bile açmamıştı :) kutunun arkasında ki renklere dikkat etmemişim çünkü :) bu nasıl acaba bende merak ediyorum inşallah deneyen çıkar
hangi rengini yaptın ve cok zarar verdimiben annem için aldım beyazları kpatsın diye, bayagı kapattı yani fena bi boya degil
evet pahalı ama etkisi bende sıfır olmuştu :) biraz da benim acemiliğime denk geldi.. ucuz boya kötü olacak diye birşey yok tabi ki denemeye değer benceumarım çümlü renleri filan hoşuma gitti palettede iyi marka ama pahalılar a 101 deki boyanın adıda rubella şimdi buldum netten iyi oldugu yazıyor kendi web siteside var
Canım merhaba boya topiklerimden konuşuyorduk misafirliğe geldim :) a plus kullandın mı dün gördüm çok güzel sarıları vardı eğer memnunsan deneyebilirimgeçen gördüm kızlar kullanan varmı renkleri çok hoşuma gitti kutu üstünde bimdeki a plus isimli saç boyalar 6-7 tlydi sanırım
kullandım gecen sene güzel canım gayetCanım merhaba boya topiklerimden konuşuyorduk misafirliğe geldim :) a plus kullandın mı dün gördüm çok güzel sarıları vardı eğer memnunsan deneyebilirim
Hangi rengini kullandın canım?kullandım gecen sene güzel canım gayet
dene gtsin canım yalan olmasın ama 6.nolu bi rengi vardı ya kızın resmide çok güzeldi mavi gözlü filan altın lı bişeydi ismi sanırsam ay 20 tl lik loreal boyalar kolestonlar bile rengi kaliteli cıkmıyokiHangi rengini kullandın canım?
Bugun ananemin saçını boyucam denemek için ama çikolata kahvesine. Sarı daha farklı olabilir açık renk oldugu için yıpratır mı acaba
Her markayı denedim akıyor turunculaşıyor tek denemediğim bu kaldı galiba
Denedik 6.52 çikolata kahvedene gtsin canım yalan olmasın ama 6.nolu bi rengi vardı ya kızın resmide çok güzeldi mavi gözlü filan altın lı bişeydi ismi sanırsam ay 20 tl lik loreal boyalar kolestonlar bile rengi kaliteli cıkmıyoki
yıkadımı canım nası renk oldu yıprandımı :/ tüh aslında koyu renkler hemen tutar anneme paletteyle boyuyoruz 10 dkda kıvamını rengını alıyo boya sürerken bile :/Denedik 6.52 çikolata kahve
Koyu olmasına rağmen çok geç tuttu koleston veya loreal kullanıyorum ben, onlar 10dkda falan tutmaya başlıyor
Bide sarı daha zor bi renk nasıl olur acaba
Evet bu geç koyulaştı bende anlamadım canım renkte sorun yokyıkadımı canım nası renk oldu yıprandımı :/ tüh aslında koyu renkler hemen tutar anneme paletteyle boyuyoruz 10 dkda kıvamını rengını alıyo boya sürerken bile :/