Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bindallı-kaftan-bursa (yardım kızlar)

sirinkafa

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
60
8
buradaki yardım cümlelerine baktım fakat çok fazla bişi bulamadım kızlar :KK43:( Bursa'da kiralık yada satılık bindallı-kaftan modelleri için nerelere bakmalıyım, nerelerde ne var kızlar lütfen yardım edin :KK43:(

buradaki yardım cümlelerine baktım fakat çok fazla bişi bulamadım kızlar :KK43:( Bursa'da kiralık yada satılık bindallı-kaftan modelleri için nerelere bakmalıyım, nerelerde ne var kızlar lütfen yardım edin :KK43:(
Bursada dikiş evi diye bir yer var facebookta gördüm harika bindallıları muhtemelen ben oradan kiralıcam bir bak derim :KK66:

Bursa'da Dikiş evi ve Lal nakış var canım biraz fiyatlı ama çookk çok güzel modeller var eğer bütçeni çok zorlamayacaksa özel olsun istiyorsan bakabilirsin. kiralık veriyorlar sadece.

Kızlar benım de 18 mayıs ta kınam var boyum uzun, istanbulda boyuma göre model pek yok ya da çok pahalı. En güzel kaftan modelleri bursada satılıyor, ben ist.da oturduğumdan deneyemiyorum, var mı bursada oturan, boyuma uygun en fazla 350-400 tl ye kaftan kiralayan bir yer tavsiye edebilir misiniz?

Bursa heykelde Nalbantoğlunun orda ÂLâ Kaftan var biz kaftan kiralamıştık ordan çok memnun kaldık ve kaftanlarıda çok şık :) tavsiye ederim :) Facebook ve instagram sayfalarıda mevcut.

X