Yeni adam kim kız, nerde nasıl tanıştınNasıl bir insan, ne iş yapıyor?
Yok ben Klotho'nun aşk tarotu diye bi fal çeşidi var ya acaba ondan farklı mı gelir yoksa sorularıma yeterli cevap bu tarot açılımıyla mı gelir bilemedim ben de bekliyorum inşallah bugün benimkini de yorumlar :)Evet doğru söylüyorsun şimdi ard arda atmayayım hemen
Katina illa aşk falı değil mi? yanlış mı biliyorum?
2 arkadasim araciligi ile tanistim Hayatim kendi isini yapiyor Galeri ve Elektirik.
boyu boyuma, huyu huyuma uygun suan icin:)))elektirik de var bayagi
Cok da hizli gelisiyor hersey :) Aksam abisi ve yengesine yemege gidiyorum:) ben bile anlam veremiyorum son 1 ayda olan olaylara:)))
Canim kac aydir cok uzuldun onun acisi iste Allah buyuk sen bile anlamazsin guzel gelismeleri yasanir sasar kalirsin coktan haketmistin bebem2 arkadasim araciligi ile tanistim Hayatim kendi isini yapiyor Galeri ve Elektirik.
Cok da hizli gelisiyor hersey :) Aksam abisi ve yengesine yemege gidiyorum:) ben bile anlam veremiyorum son 1 ayda olan olaylara:)))
AminnnnnVallahi süpermişdarısı başıma
Durum analizi hangisinde iyiyse onu dikkate al illa nokta atisi olan vardirbu arada dun aylini denedim emineyle taban tabana zit konustu.biri doncek diyo biri kesinlikle donmeyecek.s hayirlisi
Canim kac aydir cok uzuldun onun acisi iste Allah buyuk sen bile anlamazsin guzel gelismeleri yasanir sasar kalirsin coktan haketmistin bebem
ya ben bide seyi dusunuyorum..sim. O kadar haklisin ki kac aydir ayni durumdayim yazik gunah o parayla kendi ihtiyaclarimizi karsilariz insanlar ne durumda ekmek alicak paralari yokken biz paramizi nelere harciyoruz kendime kiziyorum hemde cokk allah akil fikir versin valla bize bu resmen hastaliga donustu onceden zevk icin falandi ama simdi yok yani bide denilen laflara kanip kendi irademizle karar veremez olduk uzun bi sure baktirmayi dusunmuyorum en azindan bekledigim bi tarih var o zamana kadar insallah bizde guzel haberler veririz ve kurtuluruz bu fal isindenn en kotusude yeni isimler cikmasi devamli iyi kotu yorum yapiyoruzz ve etkileniyoruz bunlardanda ayda bi kere belirledigimiz birine baktirmak en mantiklisi oda cok zorda kalirsak ki bu kadar manyakligimizdan sonra o hic bisey :)
ohaaa ya ayni durumdayiz resmen ayni kisilereee umarsizca ayni durumdan fal atmissiz ben de ayni sekilde instgramdan takip edyrumm hergun bir kiz girip bir kiz cikiyor tam diyorum bana dondu hooop baska kizi ekliyo ve bende de falcilarin yarisindan cogu patliyor bende de hicc umit yok ztn bir ayi kaldi tum falcilarin patlamasi icin ....o saydgn isimlerin hepsi var birde bi okdr daha var ustelikde 6 aydir 300 er liradan odenen 6 faturam var...bi UMRE yapardim ben be ! bi Kabede elimi acip dua ederdim! bundan sonra her fala atacagm.parayi kasama aticam hepsiylede yazin umreye gidicem !! budur yani biktim bukadr valla !Kızlar suan aglıyarak yazıyorum haftanın ılk gunu.benımkısı bıray once ayrıldıgı kız arkını ınstagramdan takıp etmeye başladı( kız etmıyo henuz. Eger bunların arasında gene bışey varsa yada benımkı kızı gerı ıstıyosa uzulerek belırtmelıyım kı; emıne, serap, nesıbe, selena, lale, meryem, kerem avşar, kalu, rezzan abla, haleh , sarayli, vb..... Hepsi patlamıştır.. Eger oyleyse bende patlamışşım demektır 256 tllık fatura ıle ((
ya emine karakter analizini iyi yapmisti ama abartmisdi.s bilemedim ya.s.s karar veremedim ikiside idare eder durumda.zDurum analizi hangisinde iyiyse onu dikkate al illa nokta atisi olan vardir
Aylin burda cok begenildi ama bende tutmadi ustelik pembe tabloydu ama guncel durumu bilmeyince ben hic fala takilmadim nokta atisi hic yoktuya emine karakter analizini iyi yapmisti ama abartmisdi.s bilemedim ya.s.s karar veremedim ikiside idare eder durumda.z
Kizlar aylinin dedigi bir olayi yasadim normal bir olaydi ama yinede cok enteresan geldi bilmesiAylin burda cok begenildi ama bende tutmadi ustelik pembe tabloydu ama guncel durumu bilmeyince ben hic fala takilmadim nokta atisi hic yoktu
Yavruumm cok sevindim senin icin ben bana ozelden yaz lutfen2 arkadasim araciligi ile tanistim Hayatim kendi isini yapiyor Galeri ve Elektirik.
Kizlar aylinin dedigi bir olayi yasadim normal bir olaydi ama yinede cok enteresan geldi bilmesi
Ozelden yaziyorum canim sende de ciktimine çıktı kız
Ozelden yaziyorum canim sende de ciktimi
Gelecekte ne var cok mu pembedoğru şeyler yazmış ama gelecek bomlar bence
Gelecekte ne var cok mu pembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?