Binnaz Abla

Yeni adam kim kız, nerde nasıl tanıştınNasıl bir insan, ne iş yapıyor?

2 arkadasim araciligi ile tanistim Hayatim kendi isini yapiyor Galeri ve Elektirik.
boyu boyuma, huyu huyuma uygun suan icin:)))elektirik de var bayagi
Cok da hizli gelisiyor hersey :) Aksam abisi ve yengesine yemege gidiyorum:) ben bile anlam veremiyorum son 1 ayda olan olaylara:)))

Evet doğru söylüyorsun şimdi ard arda atmayayım hemen
Katina illa aşk falı değil mi? yanlış mı biliyorum?
Yok ben Klotho'nun aşk tarotu diye bi fal çeşidi var ya acaba ondan farklı mı gelir yoksa sorularıma yeterli cevap bu tarot açılımıyla mı gelir bilemedim ben de bekliyorum inşallah bugün benimkini de yorumlar :)

Vallahi süpermiş darısı başıma

Canim kac aydir cok uzuldun onun acisi iste Allah buyuk sen bile anlamazsin guzel gelismeleri yasanir sasar kalirsin coktan haketmistin bebem

bu arada dun aylini denedim emineyle taban tabana zit konustu.biri doncek diyo biri kesinlikle donmeyecek.s hayirlisi

ya ben bide seyi dusunuyorum..sim
ohaaa ya ayni durumdayiz resmen ayni kisilereee umarsizca ayni durumdan fal atmissiz ben de ayni sekilde instgramdan takip edyrumm hergun bir kiz girip bir kiz cikiyor tam diyorum bana dondu hooop baska kizi ekliyo ve bende de falcilarin yarisindan cogu patliyor bende de hicc umit yok ztn bir ayi kaldi tum falcilarin patlamasi icin ....o saydgn isimlerin hepsi var birde bi okdr daha var ustelikde 6 aydir 300 er liradan odenen 6 faturam var...bi UMRE yapardim ben be ! bi Kabede elimi acip dua ederdim! bundan sonra her fala atacagm.parayi kasama aticam hepsiylede yazin umreye gidicem !! budur yani biktim bukadr valla !

Yavruumm cok sevindim senin icin ben bana ozelden yaz lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…