- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Aylin canim sen ona attin mibi dakka ben emineden bahsediyordumemine bana pespembeydi
Aylin canim sen ona attin mi
parana yazık olur gerçi bu iş enerji işi amaKızlar melih gün hakkında ne düşünüyorsunuz? Baktırmaya değer mi?
önceki sayfalara göz attım beğenen var ama beğenmeyende var. Dediklerini yaşayan oldu mu?
Kızlar melih gün hakkında ne düşünüyorsunuz? Baktırmaya değer mi?
önceki sayfalara göz attım beğenen var ama beğenmeyende var. Dediklerini yaşayan oldu mu?
Ben baktrdmda pek begenmemistimKızlar melih gün hakkında ne düşünüyorsunuz? Baktırmaya değer mi?
parana yazık olur gerçi bu iş enerji işi ama
geç bence de.
Ben baktrdmda pek begenmemistim
Kızlar melih gün hakkında ne düşünüyorsunuz? Baktırmaya değer mi?
Ses değiştirme programı kullanıyor. Kesinlikle bum diye patladı falı bende..
ben simdi tekrar okudum guncel durumu iyiymis ya kotu degl .s ama snucu blmyrum:/Aylin burda cok begenildi ama bende tutmadi ustelik pembe tabloydu ama guncel durumu bilmeyince ben hic fala takilmadim nokta atisi hic yoktu
ben baktirdim canim 3 kere ona ilk iki kerrsinde yani subat2014 e gelen zamandi fena degldi bildi olmustu bilmedgide ,temmz2014 de baktirdjm cok net knusmustu agustos ayi icin baya baya aciklamisti su tarihte soyle olcak byle olcak dye sonuc: hicbiri olmadi.dedigi birsey bile cikmadi.Kızlar melih gün hakkında ne düşünüyorsunuz? Baktırmaya değer mi?
Hemde ne yazik sallamasyon tamamenparana yazık olur gerçi bu iş enerji işi ama
medyum araf bugün istanbul topictede geçiyodu hatta telwede fiyat pazarlığı yapılmış ben sii söyledim fiyt niye arttırdınız diye tekrar indirmiş heralde fal fiyatınıMedyum arafında baktıkları çıkıyor
siz baktırdınızmı çıktımıMedyum araf istek üzerine düşürüyormuş evet fiyatları ama şuanda da düşük dedikleri çıkmış çoğu zaman
bravo o zaman ne diyelim iyiymişBen baktırdım hiç birşey sormadığım halde mahkemelik olayını bile bildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?