Kuruttuk ortalığı zaten :)) bu gidişle falcı bulamicaz, kaçan kurtuluyo :))Natürmort mu? karakalem mi ? yoksa kuşe kağıda renkli mi? :)) , o değil de Warlock da gitmiş yaaa, elimi neye atsam kuruyoooo
derdimizden dertli oldular onlar da, açıvereydim gollarımı gitme deyivereydim,getmeee son bir şey söyle bana olacak mı bu iş diyeeeKuruttuk ortalığı zaten :)) bu gidişle falcı bulamicaz, kaçan kurtuluyo :))
Luna bana diyemeden gitti valladerdimizden dertli oldular onlar da, açıvereydim gollarımı gitme deyivereydim,getmeee son bir şey söyle bana olacak mı bu iş diyeee
zamanda mı patladı sende ? durumda mı?zamana takılmamak gerektıgını soyluyoruz evet ama emıne herkese zaman da tutturmustu dıye hatırlıyorum o yuzden soyleyeyım dedım bende patladı
Aralık ayında sayfada yüzümüz güldü ama Ocak ayında burnumuzdan fitil fitil geliyo sanırım2015 aşk yerine bize patlak fallarla geldi iyi mi????????
iyi yanından bakalım ; hala alemde çiçeği burnunda,açılmamış gonca,keşfedilmemiş inci kıvamında falcılar da vardır.. olmaz mı? olabilir ( farklı isimlerle farklı yerlerde neden olmasın ? )Aralık ayında sayfada yüzümüz güldü ama Ocak ayında burnumuzdan fitil fitil geliyo sanırım
yanı aslında cok ufak bırseydı soyledıgı benım sorumla alakalı ama zaman olarak bır hafta vermıstı ve patladı . durum la ilgili degıl yanı sadece zamanla ılgılı dıyebılırım . ben sadece dıger baktıranlarda falı zaman olarak tutturdugu ıcın haber verıcem demıstım burdan da o yuzden soyleyım dedım :) selena da uc hafta demıstı 2 haftası dolmak uzere bakalım onu beklıyeyım bı de :)zamanda mı patladı sende ? durumda mı?
onu da patlamışlardan say... 3 aylar ne patladı.. 3 gün mü 3 hafta mı patlamıcak???????yanı aslında cok ufak bırseydı soyledıgı benım sorumla alakalı ama zaman olarak bır hafta vermıstı ve patladı . durum la ilgili degıl yanı sadece zamanla ılgılı dıyebılırım . ben sadece dıger baktıranlarda falı zaman olarak tutturdugu ıcın haber verıcem demıstım burdan da o yuzden soyleyım dedım :) selena da uc hafta demıstı 2 haftası dolmak uzere bakalım onu beklıyeyım bı de :)
doğru dıyosun walla selena durum olarak bende en ıyı gıdenlerden oldugu ıcın bakalım beklıyorum daha dogrusu bende zamana bırakmıs olabılırım artık beklemeden öte :)onu da patlamışlardan say... 3 aylar ne patladı.. 3 gün mü 3 hafta mı patlamıcak???????
ihihiih körolmayasıca burcum işteben de seni kııııı ,en çok da samimiyetini
Doğruiyi yanından bakalım ; hala alemde çiçeği burnunda,açılmamış gonca,keşfedilmemiş inci kıvamında falcılar da vardır.. olmaz mı? olabilir ( farklı isimlerle farklı yerlerde neden olmasın ? )
Zaman sarkabilir canım yeterki durum senin istediğin gibi ilerliyor olsun, zamana o nedenle takılmadoğru dıyosun walla selena durum olarak bende en ıyı gıdenlerden oldugu ıcın bakalım beklıyorum daha dogrusu bende zamana bırakmıs olabılırım artık beklemeden öte :)
evet ben yanılmıyorsam 3 kere su falı attım ve ınann cok memnun kaldım ılk falından ıtıbaren soyledıgı gıbı oldu olaylar gecmısı de cok ıyı bılıp agzımı acık bırakmıslıgı vardır :) en son katina attım 3 hafta dedı bakalım zamanı ılk defa verdı zaten bana beklemeyı tercıh ettım bı fal aşkım da kabarmıyor degıl hani :) sen attınmı hıc selenaya ??Zaman sarkabilir canım yeterki durum senin istediğin gibi ilerliyor olsun, zamana o nedenle takılmaSelena'ya su mu atmıştın?
Aslında luna'ya atmıştım ama luna hiç bir açıklama yapmadan insanları 10 günden fazla bekletti ve falımı geri çektim ki hiç hoş bir davranış değil, bi açıklama yap insanlara değil mi? neyse sonra selenaya su bari atayım dedim falımı çekip fakat o da sisteme bir türlü girmedi girdiğinde de açıklama yapmış şehirdışına çıkıcam diye, geri çektim bende ama suyunu denemek istiyorum onunevet ben yanılmıyorsam 3 kere su falı attım ve ınann cok memnun kaldım ılk falından ıtıbaren soyledıgı gıbı oldu olaylar gecmısı de cok ıyı bılıp agzımı acık bırakmıslıgı vardır :) en son katina attım 3 hafta dedı bakalım zamanı ılk defa verdı zaten bana beklemeyı tercıh ettım bı fal aşkım da kabarmıyor degıl hani :) sen attınmı hıc selenaya ??
bı farkı olmuyor ama dıgerlerınden ben atayım canım ıstersen bı tanesını ornek olaraksu falı nasıl oluyor? baktıranlar çok özel değilse örnek olması açısından bana gösterebilir mi? diğer fallardan farkını görmek istiyorum...
bu arada emine bana da 3 gün yada 3 hafta sonra demişti dün 3. gündü hiç bişey olmadı bakalım şimdi 3. haftayı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?