Ben de ilerleyen zamanlarda atıcam çünkü şu fal konusunu biraz nadasa alıp fal orucuna girmeye karar verdim. Ama orucu bozar bozmaz selenada kuyruğa girecem :))))
bu arada fark eder mi bilmem ama ben hep su falı attım ona haberiniz olsun :)hadı hayırlısı o zaman nisan da da yuzuk goruyo ımkansız gıbı dusunsende olcak dıyo :) bakalm bu da tutuckmı :) nazar degmesın o zaman enerjımıze
Ben de aslında su attım. luna bir türlü falımıza bakmadı 10 günden fazla bekledik ve en ufak bir açıklama dahi yapmadı şimdi de tellwe de yok luna kayıp. geri çektikten sonra selena ya su attım ama o da şehir dışı şu bu demiş en azından incelik gösterip duvarından açıklama yapmış yani. en iyisi çekeyim ilerleyen zamanda atarım dedim. aklımda ben de su atıcam bakalım ama oruçtayım artık bi süre (bi süre diyorum çünkü kurt var sanki dayanamayıp baktırıyrorum)bu arada fark eder mi bilmem ama ben hep su falı attım ona haberiniz olsun :)
arkadslar parazit gbi sorcam ama bu selena nerdedirhadı hayırlısı o zaman nisan da da yuzuk goruyo ımkansız gıbı dusunsende olcak dıyo :) bakalm bu da tutuckmı :) nazar degmesın o zaman enerjımıze
Selena tellwe de canım. Medyumselena ama kısaca selena diyoruzarkadslar parazit gbi sorcam ama bu selena nerdedir
cooook sagl canimmm ya:)))) telwe de cok cahilim hic denemedim bleSelena tellwe de canım. Medyumselena ama kısaca selena diyoruz
Görünmüyo mu fal alımını mı kapatmış canım?acik deglmis su anda
Falcılar sayfasını aç orada arama kısmı var selena yaz arat karşına çıkıyo canım baktım şimdi senin içinben goremedim hayatim adini bulamadim yani..sanki ben gecende bakmistim ozamanda bulamamistim
kiyamam coook tskr ederim ya canimsin♥♥ simdi dedgni yapiyorim bakalim olcakmiFalcılar sayfasını aç orada arama kısmı var selena yaz arat karşına çıkıyo canım baktım şimdi senin için
Genelde beğenenler suyu beğenmiş canım burada. Kart atanlar memnun kalmamış yani ben denemedim henüz ama hangisi dersen suyu öneririm ben de çünkü ileride su atıcam canım :)ayyy valla acik ya.D.D.D gece gece yine sascam heralde yoldan su fali mi atayim kizlar ne dersiniz:)))))
bnde seni beklyym atmak icin artkGenelde beğenenler suyu beğenmiş canım burada. Kart atanlar memnun kalmamış yani ben denemedim henüz ama hangisi dersen suyu öneririm ben de çünkü ileride su atıcam canım :)
:)))) tamam canımbnde seni beklyym atmak icin artk
ya canimmm benmmm seni okdr okdr iyi anliyorumkii senn bir bucuk yil olmus benm de 6 ay... insallah bende kendimi derslerme vererek telfna elimi daha az gtrrek bu illeten kurtulmaya calisicam keske eglence amacyla kalabilsydim.. bagmlilik olmasaydi.. insallah hepimiz zamanla azalticazKızlar herkese hayırlı geceler..canlar bıldıgınız kadarıyla gunde. Ardarda 4 fal baktıran bırıyım, bazen abartıp aynı kişiye hem sabah hem akşam attıgımı bılırım ve ınanın ödedıgım faturaları gorsenız hepınız yuzume bı tühhh dersınız.soylenmıcek tutarlar odedım, sonuç bomboşşş bır sıfırrr..anlıcagınız o kı cıkmadıgını bıle bıle, herdefasında baktırdıktan sonra işlerım ters gıdıcek trıbı, fallı dınlerken gecıcı ümit ve neşe, ertesı gun aynı tas aynı hamama uyandıktan sonra saran Depresıf hayalkırıklıgı sendromu,ve ezan sesıyle Allahıma karşı yapılan günahı hıssetme ve duada af dılıyıp tovbe edıp 2 gun dayanıp, ınternette gorulen bı resım yada alınan bı haber yada duyulan özlemle yenıden fal sıtelerınde yolculuk, son 1,5 senem boyle tukendı gıtti,, he bırakabılıcekmıyım bılmıyorum ama ıstıyorum artık falıda falı baktırdıgım sebeblerdende kurtulmak ıstıyorum ve bı adım attım kızlar ıkı gundur kendımı ıbadette verdım, gucum yettıgı bıldıgım becerebıldıgım dılımın dondugunce kendımı kıtaplara ve kulluk gorevlerıme verdım .. Bugun aklıma gelmedımı geldı ama içimdem geldımı gelmedı,, dahamı neşelı bı gundu,hayır ama dahamı huzurluyum EVET ..... Neden bılmıyorum kendımı zıncırınden kopartılmış ruhu özgur kalmış bır insan gıbı hıssedıyorum,, dedıgım gıbı hıc baktırmıcam dıyemıyorum şimdilik ama umuyorum ki normal hayatta ve kendı öz ırademe gerı donmeyi başarıcam.. Burda da hep olucam öZlerım sızıı..neyse kaderdaşlarımm paylaşmak ıstedım.. Hepımızın gonlunce bır hayatı olsun.. Sevgıler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?