Binnaz Abla

Ben de ilerleyen zamanlarda atıcam çünkü şu fal konusunu biraz nadasa alıp fal orucuna girmeye karar verdim. Ama orucu bozar bozmaz selenada kuyruğa girecem :))))

hadı hayırlısı o zaman nisan da da yuzuk goruyo ımkansız gıbı dusunsende olcak dıyo :) bakalm bu da tutuckmı :) nazar degmesın o zaman enerjımıze
bu arada fark eder mi bilmem ama ben hep su falı attım ona haberiniz olsun :)

bu arada fark eder mi bilmem ama ben hep su falı attım ona haberiniz olsun :)
Ben de aslında su attım. luna bir türlü falımıza bakmadı 10 günden fazla bekledik ve en ufak bir açıklama dahi yapmadı şimdi de tellwe de yok luna kayıp. geri çektikten sonra selena ya su attım ama o da şehir dışı şu bu demiş en azından incelik gösterip duvarından açıklama yapmış yani. en iyisi çekeyim ilerleyen zamanda atarım dedim. aklımda ben de su atıcam bakalım ama oruçtayım artık bi süre (bi süre diyorum çünkü kurt var sanki dayanamayıp baktırıyrorum)

ayyy valla acik ya.D.D.D gece gece yine sascam heralde yoldan su fali mi atayim kizlar ne dersiniz:)))))
Genelde beğenenler suyu beğenmiş canım burada. Kart atanlar memnun kalmamış yani ben denemedim henüz ama hangisi dersen suyu öneririm ben de çünkü ileride su atıcam canım :)

Kızlar herkese hayırlı geceler..canlar bıldıgınız kadarıyla gunde. Ardarda 4 fal baktıran bırıyım, bazen abartıp aynı kişiye hem sabah hem akşam attıgımı bılırım ve ınanın ödedıgım faturaları gorsenız hepınız yuzume bı tühhh dersınız.soylenmıcek tutarlar odedım, sonuç bomboşşş bır sıfırrr..anlıcagınız o kı cıkmadıgını bıle bıle, herdefasında baktırdıktan sonra işlerım ters gıdıcek trıbı, fallı dınlerken gecıcı ümit ve neşe, ertesı gun aynı tas aynı hamama uyandıktan sonra saran Depresıf hayalkırıklıgı sendromu,ve ezan sesıyle Allahıma karşı yapılan günahı hıssetme ve duada af dılıyıp tovbe edıp 2 gun dayanıp, ınternette gorulen bı resım yada alınan bı haber yada duyulan özlemle yenıden fal sıtelerınde yolculuk, son 1,5 senem boyle tukendı gıtti,, he bırakabılıcekmıyım bılmıyorum ama ıstıyorum artık falıda falı baktırdıgım sebeblerdende kurtulmak ıstıyorum ve bı adım attım kızlar ıkı gundur kendımı ıbadette verdım, gucum yettıgı bıldıgım becerebıldıgım dılımın dondugunce kendımı kıtaplara ve kulluk gorevlerıme verdım .. Bugun aklıma gelmedımı geldı ama içimdem geldımı gelmedı,, dahamı neşelı bı gundu,hayır ama dahamı huzurluyum EVET ..... Neden bılmıyorum kendımı zıncırınden kopartılmış ruhu özgur kalmış bır insan gıbı hıssedıyorum,, dedıgım gıbı hıc baktırmıcam dıyemıyorum şimdilik ama umuyorum ki normal hayatta ve kendı öz ırademe gerı donmeyi başarıcam.. Burda da hep olucam öZlerım sızıı..neyse kaderdaşlarımm paylaşmak ıstedım.. Hepımızın gonlunce bır hayatı olsun.. Sevgıler

ya canimmm benmmm seni okdr okdr iyi anliyorumkii senn bir bucuk yil olmus benm de 6 ay... insallah bende kendimi derslerme vererek telfna elimi daha az gtrrek bu illeten kurtulmaya calisicam keske eglence amacyla kalabilsydim.. bagmlilik olmasaydi.. insallah hepimiz zamanla azalticaz

hanevebubi bence her şeyden önce kendini telkin etmelisin. Ben şöyle düşünyorum artık "falcılar bana sadece ihtimal sunuyor". Ee ben zaten bu ihtimalleri her zaman düşünüyorum. Sadece birilrinin desteklemesi hoşuma gidiyor. Yani olacağı varsa olur. Ya da biz çabalarsak olur. Biraz da bu yönden bakınca olaya fal baktırmak çok saçma geliyor.
Yazın ayda 150-200 lira harcıyordum fala. Sonra hem harcadığım paraya hem kendime üzüldüm. Ve git gide azalttım.

Mesela en son 3 ocakta baktırmışım. Eskiden olsa 3 gün bile dayanamazdım. Tabiki topikte sözü çok geçen falcıları merak ediyor ve baktırsam mı diye düşünüyorum ama sonuç olarak genelde bakırmıyorum.
2-3 gün önce fal atasım geldi atmadım. Ertesi gün fala vereceğim parayla kitap aldım. Ve istediğim kitabı almak beni fal baktırmaktan daha çok tatmin etti.
Fala verdiğimiz paralarla neler yapılacağını düşününce insan kendine dur diyebiliyor cidden.

Herkese mutlu haftasonları
Valla arkadaşlar bende fatura konusunda yolu şaşırmış durumdayım, gerçi ilk foruma girdiğim zamanki gibi o falcıdan o falcıya atlamıyorum ama yine de baktırmıyor değilim.Gerçi tamamdır artık falcım bu diyemedim kimseye
Selin İmer den çok umutluydum ama sanırım patladı patlayacak Selenaın su falını ise hiç denemedim ve merakta etmiyor değilim.

Şimdi benim size sorum var, biliyorum fal topiği lütfen mazur görün, eve kurşun döktürmek istiyorum var mıdır tanıdığınız?

merhaba arkadaşlar binnaz ablasıdır fal alem fal sepeti ve bir yolun var inanın adlarını yazmakla bitmez bu sitedeki çoğu insana defalarca hemde fal baktıran biri olarak hepsi fos çıktı hepsi kocaman bir mutluluk balonu sonuç olarak sana sadık dedi herkes ama aldatıldığımı öğrendim yıl sonu ocak gibi söz takılacak dendi fakat sonuç hüsran ve acı bir bitiş malesef ve dönüşüde yok. hatta ben o ismini bile anmak istemediğim kızdan şüphelendim defalarca falcılara sordum kesinlikle bişey yok dendi inanmadım h,islerime güvenirim var bişey dedim ve haklı çıktım üzülerek yazıyorum bunları. Şimdi gene baktıracaksınız anlık mutluluk için baktırın tabi ama benim gibi kaptırmayın kendinizi inanın içim acıya acıya ellerim titriyerek yazıyorum canım çok canıyor 2,5 senelik emeğim gitti hemde ne için 3 kuruş etmez biri için ne diyim ne ediyim ah etmeyen ben kaç gündür ağzımdan ah düşmez oldu. Ve tekrar tekrar diyorum geleceği Allah tan başka kimse bilmez acı bir tecrübeyle tekrar öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…