Binnaz Abla

Merhabalar,

Gerçekten yaşadığına çok üzüldüm,özellikle 3.kişiler tarafından rahat bırakılmayan beraberliklerin sonunun bu şekilde bitmesinden nefret ediyorum Zaten kişiyi en fazla üzen ilişkiye verdiği emek ve fedakarlıklar oluyor, içinin acımasını anlıyorum. İlla ki bir gün bir haberle karşındaki insanın pişmanlığını duyacak,şahit olacaksın. Şimdi bunu söylemem hiçbir şey ifade etmeyecek fakat yüzük takılmadan, nişanlanmadan, evlenmeden bu kötü tecrübeyi yaşamış olman belki de senin kazancın.

Ben 30 yaşındayım, 21 yaşında birçok şeyi geride bırakarak inandığım kişi için büyük bir mücadele verdim.Nitekim herkese de kabul ettirdim bu beraberliği, derken evlendik. 1 sene flört ve 4 sene dolu dolu bir evlilik; bir de oğlan çocuğu...Evliliğin son 1 ayında kendisinde ki değişiklikler vs vs derken bir baktım ki aldatılıyorum 1 aydır Oğlumu ve kıyafetlerimi aldığım gibi uçağa atladım ve İstanbul'a döndüm.Yıl 2009, hemen boşanma davası açtım;zorlu bir süreç derken; deli gibi fedakarlık yaptığım insan yok oldu...

Bunu anlatmamın sebebi belki olumlu bir yan bulursun diye; yürek acını anlıyorum inan...
İnan ki bir süre sonra geçecek;geçiyor...

Yukarıda yazdığım hikayeme ve fal konusuna değinerek şunu söylemek istiyorum şimdi;

Evliliğin 2.yılında 1-2 ay süren farklı problemlerimiz olmuştu.Benim çocukluğumdan beri tanıdığım,ailece görüştüğümüz bir kişiye fal baktırdım o dönem.Zaten bu konuda bakım yapan bir bayan.Bana dediği aynen şu oldu ''Aylin, sen şimdi bu adamdan boşandın boşandın, boşanmazsan 2 sene sonra başka bir kadın nedeniyle boşanmak isteyeceksin ve çok üzüleceksin.Zor bir süreç olacak ama o süreçten 2 sene sonra 35 yaş civarı bir kızı olan adamla tanışacaksın. Eğer dilini tutarsan evliliğe giden bir beraberliğiniz olacak''...

Ben 2 sene sonra anlattığım olayı yaşadım.2011 yılında da şuan birlikte olduğum adamı tanıdım, bir kızı var ve şuan 39 yaşında.Eylül ayında gerçekleştireceğimiz evliliğimizi,nisan ayına atmak durumunda kaldık çünkü annemin temmuz ayında ciddi bir hastalığı ortaya çıktı...Diyeceğim kısaca şu, şahsım adına fala çok fazla inanıyorum. Telve yorumlamadan bahsetmiyorum yanlız, hakikaten hisleri olan ve farklı destekler alan kişilerin bazı şeyleri öngördüğüne inanıyorum

Neden o kadına baktırmıyosun diye düşüneneniz olabilir, çocukluğumdan beri herşeyime şahit olduğu için o fal beni tatmin etmiyor :) Gerçi çok sıkıştığımda gitmiyor değilim ama yine de daha uygun fiyata bakan birini bulmak daha cazip geliyor

Anlıyorum canım Allah seninde yardımcın olsun. Fal konusunda bu netten bakanlar cafelerde bakanlar gerçekten boş insanları kandırıyorlar umutlarıyla oynuyorlar ama benim fala inancım kalmadı yanlış anlama baktırana lafım kesinlikle yok saygı duyarım kendi iradesidir. Fal yerine kendi hislerimi dinleseydim keşke umut medet ummasaydım fallardan benimde yaşım küçük değilki artık ben insanlara güvenimi yıllar önce kaybetmiştim hayal kurmayı bırakmıştım bunla tekrar hayal kurmaya başlamıştım. şimdi gene falcılar pişman olucak gelicek falan dediler artık gelse ne olur gelmese ne olur bu yarayı ne kapatır aklımda hep olacak o yüzden uzunca bir süre fal işi bitmiştir benim için bunu burda paylaşmamda falcılara umut bağlamayın mantıklı olun demek kendimce nacizane bu uyarı başka bişey değil

o kadina biz nasil baktirablrz canim:)))) bu arada cidden yasadiklarina cok uzuldm hem saskinlik hmde uzuntyle okudum ama suan mutlu olman da ayri bir guzel tabiki:)

Evet halimize şükürler olsun bende tutuyorum kendimi bir haftadır aslında olcak olan oluyor ama işte merak ediyoruz dayanamıyoruz cevaplar arıyoruz sanırım tek tük şeyler tutuyor gerisi patliyor valla.

Guclu biriymissin cnim hcbi seklde kaldiramayanlarda war bu durumlari . Nesenin de yerinde oldugunu dusunuyrn ben forumdan anladgm kadariyla sana bi tecrube olmus hayirsiz dan kurtulmussun smdi sukretmelsn bu duruma ilerde bizde edicz blki
Bence hepimiz gucluyuz aslinda bizimkide bi cesit terapi oluyo kendimize . Inanmamak sadece olasilik oldugu bilincine warmakta guzl bişey . Baska kötü seylere sarmadik ya azicik terapi almakta bi kotuluk yok bence tabi dozunu ayarlamali ve olasilik oldgnu bilmeli .

Canımmmm bir solukta okudum iki yazını da ve duruşunu, hayata tutunuşunu takdir ettim. Hikayenin sonu mutlu bittiği için de ayrıca mutlu oldum. Dilerim hep çok ama çok mutlu olursun

Kızlarrr hepnize merhaba, güzel bi gün olsun hepimiz için.. Biliyosunuz burda eski,yeni falcıların hep kritiğini yapıp birbirimize destek oluyor, tecrübelerimizi paylaşıyoruz.. Hepimiz yeni falcılar konusunda artık temkinliyiz.. Bluem un bahsettiği Telwe- DERİN2013 ü ben de denemiş bulunmaktayım.. artık az da olsa birbirimizi tanıdık,enerjisi iyi gelenlere birine tutmuyor ya da tutuyor bu değişken ama yine kendi adıma değerlendirme yapacak olursam ki falımı durumu bilen bazı arkadaşlara okuttum.. çok isabetliydi çok hem de kartlardan özellikle görünemeyecek şeyleri söylemesi hisli olduğunu gösterdi.. dürüst, insan ve maddi çıkarları için asla kullanmıyor insanları.. cafede bile nerdeyse 15 -20 dk konuştuk düşünün faldan sonra.. ve durum neyse eksisi artsıyla ele alıyor.. olumsuz da olsa direkt yüzüne vurmadan kibarca ifade ediyor.. yani bana yaşauyacağım sıkıntıları burda hep beğendiğim falcılarla aynı noktalardan ele aldı.. Az da olsa baktıra baktıra tecrübeli olduysak ki Bluem a bu noktada çok teşekkür ederim o paylaştığı için Tellwe nin kaldırım gülleri arasında açmış ama keşfedilmemiş bir Lilyum çiçeği diyebilirim :)
zaten yeni yorumcu değil,duvarını inceledim dün 1 yıl öncesine giden yorumlar da var.. tekrardan merhabalar diye başlamış bi iletisine mesela.. heralde gece giriyor çoğunlukla farketmedim ben öncesinde..

Beğenmene sevindim Atartımmmm. Bana da söyledikleri karttan çıkacak şeyler değildi hele ki o rezil kartlardan hiç değildi. Sen ne attın? Ben katina atmıştım. Bu arada evet o dikkatimi çekti kesinlikle para pul değil derdi, derdi tamamen işini hakkıyla yapmak o yüzden de tellwe gibi bi yerde ne işi varmış yahu dedim kendi kendime :))) Tavsiye vermeye korkuyoruz gerçi ama dediğin gibi kimine tutuyo kimine tutmuyo bende olduğu gibi :))) Çok çok çok sevindim

ben de katina atmıştım canım, okuttum mu sana dün hatırlamıyorum .. aynen bana da cafede inan şu cümleyi kurdu : dedim ki çok incesiniz buraya gelip sorularımı cevaplandırıyosunuz o da paramı haketmek isterim dedi hakkıyla :)
çok öncesinde de yazdığımı hatırlıyorum : benim için İNSANLIK/ETİK DE OLMAZSA OLMAZ .. bunu şuana kadar Selena,Saraylı,Rezzan abla, bi de en son bunda gördüm.. alklıma ilk gelenler bunlardı..
arkadaşların aklında bulunsun, isterlerse denerler.. çok korkuyorum çünkü babna iyi gelen diğerine tutmazsa kendimizi kötü hissediyoruz , abidik gubidiklere 3 ten 5 ten sürüm hesabı dökmektense belli aralıklarla bunlara baktırılır..

Duvarda okumuştum, aynen katılıyorum. O yüzden şaşırdım tellwe de ne işi var diye. Helal olsun iyi ki de baktırmışım

Canım fali uzunmuydu peki telwede kredim varken atsammi bilemedim.birde sarayli selena esterle enerjin uyuyormuydu

aylin i ben beğendim çok uzun değil yorumu ama herşeyi bildi

Canım teşekkür ederim Aylin e tarot falı attım. İnan şaşkınlıkla okudum valla ha süperdi bilmediği bir şey yok. a
benimkiyle 1 senedir ayrıyız arada telefonla görüşüyoruz ama hiç olacak gibi değil. Bu ay içinde tekrar bir araya geleceksiniz dedi. Hiç sanmam ama bakalım göreceğiz.

, evet canım 3ünü de baktırdım 3ü de gerçekleşti diyemem ama aynı öngörüler ve zamanlamalar.. seviyorum ama en çok Saraylı yı.. onun dışında derin uzun bakıyo sayılır,uzunluğa nasıl baktığın önemli bence orta uzunluk diyelim.. kadın hisli bak bi de bluem un da dikkatini çekmiş, gerçekten insan gibi insan.. tüm sorulara içtenlikle hisleriyle cevap veriyor.. beğendim ben..

Kalan kredimle son falimi atabilirim o zaman sarayliyi bende cok begenmistim canim enerjimiz tutabilir o zaman tesekkur ederim :)

Aylin bana cok garip geliyor ayrintisiyla herseyi biliyor acaba gelecekle ilgili soyledikleri cikiyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…