Thalix haklı.. Seni bilmeden senin falınıda attı burdan?? Seni tanıyan ve konuştuğun birisi dikkatli olun kızlar.. Uyanık olun lütfen.. Mantığınızı kullanınya arkdslar ben topıce gec gelldım benım falı da mı atmış ben sadeceLoveMeKyrenia arkdsımınkını attgnı bılıyorum ama benım falımla onun falı aynı kelımelrden oluşuyordu... bılmıyorum ve ınanamıyorum olanlara benım topıcde taş çatlasa özelden knuştugum 4 5 kısıdr ya .s.s.s
Hayatımda ilk kez oy verdim ... şu çocuğun kazanmasını sağlayalım ...
Arkadaslar anlasildi ki bundan sonra guvenmedigimiz falcilara fal atmak yok kendi adima belirledigim iki uc isim disina cikmayacagim gozlerini hirs burumus kotu niyetli insanlarin bize faydasi olmazThalix haklı.. Seni bilmeden senin falınıda attı burdan?? Seni tanıyan ve konuştuğun birisi dikkatli olun kızlar.. Uyanık olun lütfen.. Mantığınızı kullanın
bendee tanıdığımmm güvendiğimmm falcılaraa atcamm yaaa ucuzz olursaaa seslii kahvee atarımm başka isimleee midem bulandııArkadaslar anlasildi ki bundan sonra guvenmedigimi falcilara fal atmak yok kendi adima belirledigim iki uc isim disina cikmayacagim gozlerini hirs burumus kotu niyetli insanlarin bize faydasi olmaz
Taciz her sekilde heryerde ozel bilgileri ifsa ile trafikte heryerde oluyor maalesefTacize yazdığı parça için oylar ZEO'ya
Aynen seslinin disina cikmayacagim bendebendee tanıdığımmm güvendiğimmm falcılaraa atcamm yaaa ucuzz olursaaa seslii kahvee atarımm başka isimleee midem bulandıı
lı iade istedinse sitesinde senin ismini bilebilir,ama senin kk den olduğundan çok emin bir şekilde geldi ve seni ifş ederek,demekki seni burada bilen birisi ona haber uçurmuşBak hiç öyle düşünmedim canım direk adımla nickimi eşleştirdi :S
ablammm bigünn dedi zatennn ben burdaa okuyorumm daa o yazarkennn yemekk mii yiyoo acabaaa diyeee cok gülmüştümmAynen seslinin disina cikmayacagim bende
bunun burda baska bır hesabı yoksa ne olıyımmmm ...
arkadaşlar aramızda elbette köstebekler var.daha önce size yazdım Nesibe benim burda yaptığım olumsuz yorumlara dayanarak benim hakkımda kötü yorum yapmışsın diye bana fal bakmamıştı.nickimi biliyordu yani.dikkat edin özelinizi herkesle paylaşmayın.Basit bence icimizde köstebek var
Kimlerle konustugunuza dikkat edin
oha ınanamıyorum benım falıda mı paylaşmış ben sadecebunun burda baska bır hesabı yoksa ne olıyımmmm ...
ben sana demın bunu sordum canımm senınde vardı onunda
kınızınde nıckını nerden bılıyor dıyee sordum sana ondan anıstonum ordakı tamam ama ozellıkle burdakı nıckınızı bılıp adınızı bılıp yazması.. bu kadarda olamaz
herkess okuyooo bacımm herkesss ama burdakii isminiii birininn götürmesii lazımm onlara dikkat edelimmarkadaşlar aramızda elbette köstebekler var.daha önce size yazdım Nesibe benim burda yaptığım olumsuz yorumlara dayanarak benim hakkımda kötü yorum yapmışsın diye bana fal bakmamıştı.nickimi biliyordu yani.dikkat edin özelinizi herkesle paylaşmayın.
ya benım falımı da acıklamış erbıyesız ıkımızın falını da kaldırdınız degılmıdaha bulamadım bulursam açıklayacağım
üzülme canım benim o bu falcının çok büyk bir ayıbı,bakişte başımıza ne gelecek bilmiyoruz,fal diye yakınlaştığımız kişiler bize bunuda yapabiliyorlar,yazık diyorum başkada bir şey demiyorumÇok ayrıntılı olmasa da yazmıştım canım özelden arkadaşlara anlattım baya, baksana ya, hiç habersiz de olsa yine sevdiğim adam başıma ne işler açtı :) ne aşkmış arkadaş ya
vallahi şok oldum canım ya o falı, sevdiğim kişinin adını, karşılıklı sorunlarımızı, çat diye karşımda görğnce ne yapacağımı şaşrdım
Ne kadar enteresan ya inanilmaz yaniarkadaşlar aramızda elbette köstebekler var.daha önce size yazdım Nesibe benim burda yaptığım olumsuz yorumlara dayanarak benim hakkımda kötü yorum yapmışsın diye bana fal bakmamıştı.nickimi biliyordu yani.dikkat edin özelinizi herkesle paylaşmayın.
kazen sıldı canım merak etmeoha ınanamıyorum benım falıda mı paylaşmış ben sadeceLoveMeKyrenia sanıyorum ınanamıyorum yaaa ben suan sadece arkdsım ıcın savasıyordum sınırım 2 kat arttı kaldırmışlar mı kızla ıkımızınkını de!!!!!!????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?