Binnaz Abla

Thalix haklı.. Seni bilmeden senin falınıda attı burdan?? Seni tanıyan ve konuştuğun birisi dikkatli olun kızlar.. Uyanık olun lütfen.. Mantığınızı kullanın

Thalix haklı.. Seni bilmeden senin falınıda attı burdan?? Seni tanıyan ve konuştuğun birisi dikkatli olun kızlar.. Uyanık olun lütfen.. Mantığınızı kullanın
Arkadaslar anlasildi ki bundan sonra guvenmedigimiz falcilara fal atmak yok kendi adima belirledigim iki uc isim disina cikmayacagim gozlerini hirs burumus kotu niyetli insanlarin bize faydasi olmaz

Arkadaslar anlasildi ki bundan sonra guvenmedigimi falcilara fal atmak yok kendi adima belirledigim iki uc isim disina cikmayacagim gozlerini hirs burumus kotu niyetli insanlarin bize faydasi olmaz
bendee tanıdığımmm güvendiğimmm falcılaraa atcamm yaaa ucuzz olursaaa seslii kahvee atarımm başka isimleee midem bulandıı

Basit bence icimizde köstebek var
Kimlerle konustugunuza dikkat edin
arkadaşlar aramızda elbette köstebekler var.daha önce size yazdım Nesibe benim burda yaptığım olumsuz yorumlara dayanarak benim hakkımda kötü yorum yapmışsın diye bana fal bakmamıştı.nickimi biliyordu yani.dikkat edin özelinizi herkesle paylaşmayın.

oha ınanamıyorum benım falıda mı paylaşmış ben sadece LoveMeKyrenia sanıyorum ınanamıyorum yaaa ben suan sadece arkdsım ıcın savasıyordum sınırım 2 kat arttı kaldırmışlar mı kızla ıkımızınkını de!!!!!!????

herkess okuyooo bacımm herkesss ama burdakii isminiii birininn götürmesii lazımm onlara dikkat edelimm

üzülme canım benim o bu falcının çok büyk bir ayıbı,bakişte başımıza ne gelecek bilmiyoruz,fal diye yakınlaştığımız kişiler bize bunuda yapabiliyorlar,yazık diyorum başkada bir şey demiyorum

bir yaşıma daha girdim ne olmuş böyle. güvenip fal gönderiyoruz, insanların özelini dökmeleri çok ayıp. Eğer eleştiriye tahammül edemiyorlarsa girmesinler buraya..Ya bunlar çok iyi fal baksalar buraya gelip farklı hesaplarla kendilerini övmezler zaten

Ne kadar enteresan ya inanilmaz yani

ohaaannnnesss yaa yine neler olmuş !!! yuhh artık yuhh... kesinlikle SESLİ FALDAN ve DÜRÜST, PROFESYONEL FALCIDAN şaşmayacağım artık !! TELLWE bitmiştir benim için

yuhh yaa, sürekli oradan pırtlıyor böyle densizlikler.. insan bi falcısına sahip olur, at koşturur gibi ortamları var yaa.. hangi falcının kaç hesabı olduğu belli değil..

kazen sıldı canım merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…