- 24 Ocak 2015
- 872
- 1.237
- 208
- 38
en güzeli sesli fal,olumsuzda olsa olumluda olsa en iyi inanın.Aynen seslinin disina cikmayacagim bende
saygısızzz falıı aynen yazmışşş burayaaa bidee telvedeee zatennn kimm falcıı kim necii belli değilllbir yaşıma daha girdim ne olmuş böyle.güvenip fal gönderiyoruz, insanların özelini dökmeleri çok ayıp. Eğer eleştiriye tahammül edemiyorlarsa girmesinler buraya..Ya bunlar çok iyi fal baksalar buraya gelip farklı hesaplarla kendilerini övmezler zaten
kesınlıkle öyle dusunuyorum bende ve hangi g.tne guvenerek gızlılıgı ıhlal edıyor ahh kafam ahh eglence dye yaptgm ıs byle dolandı 17 18 yasındakı ınsan sınırle bunu yapmaz SEN NASIL YASINDAN BAŞINDAN UTANMADAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPTGIN FALI UTANMADAN ACIKLAYARAK USTE CIKMAYA CALISIYOSUN A AKILSIZcanım sen fa
lı iade istedinse sitesinde senin ismini bilebilir,ama senin kk den olduğundan çok emin bir şekilde geldi ve seni ifş ederek,demekki seni burada bilen birisi ona haber uçurmuş
Yok canım ben valla iade de istemedim :Scanım sen fa
lı iade istedinse sitesinde senin ismini bilebilir,ama senin kk den olduğundan çok emin bir şekilde geldi ve seni ifş ederek,demekki seni burada bilen birisi ona haber uçurmuş
Ben senin falını görmedim o sinirle canım seninkini de atmış demekki ya inan şuan ne denir ne yapılır bilmiyorumoha ınanamıyorum benım falıda mı paylaşmış ben sadeceLoveMeKyrenia sanıyorum ınanamıyorum yaaa ben suan sadece arkdsım ıcın savasıyordum sınırım 2 kat arttı kaldırmışlar mı kızla ıkımızınkını de!!!!!!????
kızlar bu tip durumlard anında EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALIN !!!! ilerde bir mahkeme durumunda kullanılmak üzere.. kimse kimsenin özelini ifşa edemez yaa.. ne günlere kaldıkkesınlıkle öyle dusunuyorum bende ve hangi g.tne guvenerek gızlılıgı ıhlal edıyor ahh kafam ahh eglence dye yaptgm ıs byle dolandı 17 18 yasındakı ınsan sınırle bunu yapmaz SEN NASIL YASINDAN BAŞINDAN UTANMADAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPTGIN FALI UTANMADAN ACIKLAYARAK USTE CIKMAYA CALISIYOSUN A AKILSIZ
Aynen öyle canım yazıklar olsun yaüzülme canım benim o bu falcının çok büyk bir ayıbı,bakişte başımıza ne gelecek bilmiyoruz,fal diye yakınlaştığımız kişiler bize bunuda yapabiliyorlar,yazık diyorum başkada bir şey demiyorum
Benim bir falimi tellwede ifsa etti bir falci sirf neden kisa baktin dedim diye bu fal mi kisa dedi paylasti sok olmustum o gunden sonra tellwede sadece saraylicigima attim fal en sonda burada futursuzca bilgi ifsa eden ismi lazim degil falciya allahtan begenmedim falini keske baktirmasaydim daadını vermeyeceğim ama bir falcı da bana haksız yere küsmüştü. sonra konuşunca yapılanlar meydana çıktı ama benim adımı vereni paylaşmamıştı benle, paylaşsaydı o kişiyi rezil etmesini de bilirdim burda..
Topigi ne hale getirdiler kostebekler falan cok acaip burada kimin kim oldugunu bilmesikızlarrr bu derininn burdaa bi laf taşıyanııı varr yoksaaLoveMeKyrenia tanımasııı imkansızzz yaaa onun olayınııı ben bilmiyorummm bilenn kimmm benmiii kaçırdımm anistondaaa öyleee diyorumm yaaa hepsii burayııı okuyorrr hepsii istisnasızz eminimm
Aniston uzuldum cnm ya sinirden oldum kendi basima gelmis gibioha ınanamıyorum benım falıda mı paylaşmış ben sadeceLoveMeKyrenia sanıyorum ınanamıyorum yaaa ben suan sadece arkdsım ıcın savasıyordum sınırım 2 kat arttı kaldırmışlar mı kızla ıkımızınkını de!!!!!!????
atartt bacımm derin burdaa anistonlaa lovemyınn falınıı yayınladııı aynıı şekildee burdakii isimlerinee kadardaaa bilip yazdıı saygısızzznolmuş yinee takip edemiyorum artık?
saygısızzz falıı aynen yazmışşş burayaaa bidee telvedeee zatennn kimm falcıı kim necii belli değilll
bu yenilerdee aylinn famaa meryemm olayııı bidee bu derinnn benn bildiğimdenn şaşmamm yaaa zatennn kimseee herşeyii bilmiyooo en azındann kendimii ailemii rezill etmemm baktırdığımm özell sorularlaaabu kişiye ben fal atmıştım benimkini iade etmişti, kartlar mı çıkmamış neymiş iade et bi daha gönder falan yazmış. O zaman düşündüğüm kartlar ne çıkmış onları söyliyecek..salla gitsin dedim, hiç içimden gelmedi tekrar göndermek, bi daha göndermemiştim..emin olun kapatır o hesabı başka hesaptan açar.
Yeri gelir yerilirde iyi niyet anlayana gosterilir bunlarin iyi niyetten anladigi yokYa değil bi falcıyı yermek, överken bile iki kere düşğnüyorum belki başksına tutmaz başkası sevmez kimsenin hakkıma girmiyim diye ya
Tellweye sikayet etseydin canim bi dr gerci ne kadar ilgilenirler onlarBen senin falını görmedim o sinirle canım seninkini de atmış demekki ya inan şuan ne denir ne yapılır bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?