Binnaz Abla

saygısızzz falıı aynen yazmışşş burayaaa bidee telvedeee zatennn kimm falcıı kim necii belli değilll

canım sen fa

lı iade istedinse sitesinde senin ismini bilebilir,ama senin kk den olduğundan çok emin bir şekilde geldi ve seni ifş ederek,demekki seni burada bilen birisi ona haber uçurmuş
kesınlıkle öyle dusunuyorum bende ve hangi g.tne guvenerek gızlılıgı ıhlal edıyor ahh kafam ahh eglence dye yaptgm ıs byle dolandı 17 18 yasındakı ınsan sınırle bunu yapmaz SEN NASIL YASINDAN BAŞINDAN UTANMADAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPTGIN FALI UTANMADAN ACIKLAYARAK USTE CIKMAYA CALISIYOSUN A AKILSIZ

Ben senin falını görmedim o sinirle canım seninkini de atmış demekki ya inan şuan ne denir ne yapılır bilmiyorum

kızlar bu tip durumlard anında EKRAN GÖRÜNTÜSÜ ALIN !!!! ilerde bir mahkeme durumunda kullanılmak üzere.. kimse kimsenin özelini ifşa edemez yaa.. ne günlere kaldık

ben bundann sonraa her duyduğumaa fal atmammm bi falcıyıı merakk ediyorzz evdekilerlee odaa bi ailee durumuu var ortayaa cıksınnn az kaldıı cıkann patlayann yazarımm falcılarımızz bellii o merakk ettiğimdeee baktırırıımm sesliymişş öğrendimmm beğenirsemm yazarımm midemm bulandıı şu olanlardannn saygısızzz terbiyesizz insann

Benim bir falimi tellwede ifsa etti bir falci sirf neden kisa baktin dedim diye bu fal mi kisa dedi paylasti sok olmustum o gunden sonra tellwede sadece saraylicigima attim fal en sonda burada futursuzca bilgi ifsa eden ismi lazim degil falciya allahtan begenmedim falini keske baktirmasaydim da

Topigi ne hale getirdiler kostebekler falan cok acaip burada kimin kim oldugunu bilmesi

Aniston uzuldum cnm ya sinirden oldum kendi basima gelmis gibi

saygısızzz falıı aynen yazmışşş burayaaa bidee telvedeee zatennn kimm falcıı kim necii belli değilll

bu kişiye ben fal atmıştım benimkini iade etmişti, kartlar mı çıkmamış neymiş iade et bi daha gönder falan yazmış. O zaman düşündüğüm kartlar ne çıkmış onları söyliyecek..salla gitsin dedim, hiç içimden gelmedi tekrar göndermek, bi daha göndermemiştim..emin olun kapatır o hesabı başka hesaptan açar.

bu yenilerdee aylinn famaa meryemm olayııı bidee bu derinnn benn bildiğimdenn şaşmamm yaaa zatennn kimseee herşeyii bilmiyooo en azındann kendimii ailemii rezill etmemm baktırdığımm özell sorularlaaa

Ben senin falını görmedim o sinirle canım seninkini de atmış demekki ya inan şuan ne denir ne yapılır bilmiyorum
Tellweye sikayet etseydin canim bi dr gerci ne kadar ilgilenirler onlar ismini nasil paylasmis olabilirsin iyi dusun ciksin su ortaya cok can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…