Binnaz Abla

Yeri gelir yerilirde iyi niyet anlayana gosterilir bunlarin iyi niyetten anladigi yok
çok çok haklısın canım benim ya

Tellweye sikayet etseydin canim bi dr gerci ne kadar ilgilenirler onlar ismini nasil paylasmis olabilirsin iyi dusun ciksin su ortaya cok can sıkıcı
canım, ismimi cidden güvendiğim arladaşlarım biliyor uzun uzun konuştuğum dertlerimi anlattığım. Yani onlar derin olsa ya da onun köstebeği olsa direk bana sorarlardı. Onun dılında aklıma şey geldi hani yaşadığım yer şefkoşa, nickimde de girne geçiyor acaba ordan mı buldu dedim. Ya da aklıma gelen en kötü dğşünce o biliyordur hamgi fala ne yazdığını çok iyi canım :)

bidee fal sorunlarımızıı acııkk acıkkk yazmayınn başka sonuçlardaa doğarrr yaaa yanımızdakinee güvenemiyozz bilmediğimizz falcılaraa sırlarımızı vermekk kendii adımaaa salakk gibi hissediyorumm kaynanamınn doğum tarihineee kadarr veriyodumm akılsızz kafamm

Bende mumkun oldugunca isim paylasmiyorum falcilarla da bence paylasmamak lazim bazen acaba fali etkilermi diye paylastigim oldu ama yapmamaliyiz

Tellweye sikayet etseydin canim bi dr gerci ne kadar ilgilenirler onlar ismini nasil paylasmis olabilirsin iyi dusun ciksin su ortaya cok can sıkıcı
Tellmoney diyecem ben onlara artık.. gerçekten ilgileneni var mıdır o sitenin merak içindeyim artık.. para saymakla meşguller.. he bi de muskimpir tabii !

Bence de gerçek isimini kiminle paylaşmış olduğunu düşün ve birine falını kopyalarken doğal olarak tellwe nickin de görünebilir sadece fal kısmını kopyalamadıysan. kimlere kopyaladığına bakmalı bence. bu nedir ya, midem bulandı kaç gündür artık

gerçek ismini kimler biliyo kontrol et mesaj kutundan ve kimlere falını kopyaladığını kontrol et çünkü tellwe nickinle kopyalamış olabilirsin canım

Kuzum benim neyse o derdine yansin artik

deplumm bacınınnn ismii lazımm olmayann salakk kirlisi içinn ilgilenmişlerr bu durummm dahaa beterr ilgilensinlerrr
Evet valla ben gece yazdım sabah 8'de cevapladılar ve hemen ilgilendiler kesinlikle yazın bence ilgileniyolar

yeni bir site değil gülüm.. her müşterisine "üstünde büyü var, aranızda muska var" diye yüksek ücretli fallara bir site

bundan sonra hepsine takma isimler takıp dalga geçicem
yaa o büyüü yüzündeenn bizim başımızaa gelmeyenn kalmadıı yaaa pisliklerrr amaaaa dalgayıı bilee haketmiyolarrr inananlarrr oluyooo zamanındaa bigünn yazarımm ibrett olsunn bizim başımızaa nelerr geldii

ismi lazım değil o sitede ipini koparan falcı oluyor zaten.. fallara bakanlar acaba 13 yaşında mıdır belli bile değil..

o nedenle burayı da belgesel izlerken tesadüfen denk gelip okuyan sevgili okurlar, sesli fal baktırın anacım..

evet hee bide sizden baskın çıkmaya kalktı ve copi olmadığını söylüyor,aslında bu siteye bunu yazın,onun szin falınızı gelip buraya yazmaya ne hakkı varmış,bunları şikayet edin,eğer yaptığıda copiyse bunuda kanıtlı bir şekilde ttelvenin duvarına sın.

bu yenilerdee aylinn famaa meryemm olayııı bidee bu derinnn benn bildiğimdenn şaşmamm yaaa zatennn kimseee herşeyii bilmiyooo en azındann kendimii ailemii rezill etmemm baktırdığımm özell sorularlaaa

biz telweye kızıyoruz ama, bunlar her yerde aslında. diğer sitelerdede hesapları var. Ya fal bakmayı bilmiorsanız, yapmayın diyorum... iyi falcı puan kaygısı yaşamaz zaten... en son telwede birine 1 puan verdim... yok emek verdimde emeğe saygıymış, hakkımı helal etmiyorum diye yazmıştı. Benim param geçti sana senin paran geçmedi bana, asıl ben hakkımı helal etmiyorum dedim. cevap veremedi, sonra seni kara listeye alıyorum diyor. Alırsan al, herkesin baktığı falı beğenmek zorundamıyız !

canım bana da falini gondermisti isim yazmiyor sadece erkek arkadasinin ismi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…