çok çok haklısın canım benim yaYeri gelir yerilirde iyi niyet anlayana gosterilir bunlarin iyi niyetten anladigi yok
canım, ismimi cidden güvendiğim arladaşlarım biliyor uzun uzun konuştuğum dertlerimi anlattığım. Yani onlar derin olsa ya da onun köstebeği olsa direk bana sorarlardı. Onun dılında aklıma şey geldi hani yaşadığım yer şefkoşa, nickimde de girne geçiyor acaba ordan mı buldu dedim. Ya da aklıma gelen en kötü dğşünce o biliyordur hamgi fala ne yazdığını çok iyi canım :)Tellweye sikayet etseydin canim bi dr gerci ne kadar ilgilenirler onlarismini nasil paylasmis olabilirsin iyi dusun ciksin su ortaya cok can sıkıcı
bidee fal sorunlarımızıı acııkk acıkkk yazmayınn başka sonuçlardaa doğarrr yaaa yanımızdakinee güvenemiyozz bilmediğimizz falcılaraa sırlarımızı vermekk kendii adımaaa salakk gibi hissediyorumm kaynanamınn doğum tarihineee kadarr veriyodumm akılsızz kafammLoveMeKyrenia ve @aniston24 burada özelden kimlerle gerçek adınızı-sanınızı paylaştıysanız dikkat edin.. ve kızlar, hepinizi biliyorum seviyorum ama lütfen adlarınızı ne bana verin ne de benden isteyin.. nası bi para gözlülüktür bu yaa!!
Bende mumkun oldugunca isim paylasmiyorum falcilarla da bence paylasmamak lazim bazen acaba fali etkilermi diye paylastigim oldu ama yapmamaliyizLoveMeKyrenia ve @aniston24 burada özelden kimlerle gerçek adınızı-sanınızı paylaştıysanız dikkat edin.. ve kızlar, hepinizi biliyorum seviyorum ama lütfen adlarınızı ne bana verin ne de benden isteyin.. nası bi para gözlülüktür bu yaa!!
Tellmoney diyecem ben onlara artık.. gerçekten ilgileneni var mıdır o sitenin merak içindeyim artık.. para saymakla meşguller.. he bi de muskimpir tabii !Tellweye sikayet etseydin canim bi dr gerci ne kadar ilgilenirler onlarismini nasil paylasmis olabilirsin iyi dusun ciksin su ortaya cok can sıkıcı
Tellweyi kime sikayet etsek en kotu musteri hizmetleri orada hatta hizmet yokTellweye sikayet etseydin canim bi dr gerci ne kadar ilgilenirler onlarismini nasil paylasmis olabilirsin iyi dusun ciksin su ortaya cok can sıkıcı
muskimpirrr nee urminaa bacııTellmoney diyecem ben onlara artık.. gerçekten ilgileneni var mıdır o sitenin merak içindeyim artık.. para saymakla meşguller.. he bi de muskimpir tabii !
Bence de gerçek isimini kiminle paylaşmış olduğunu düşün ve birine falını kopyalarken doğal olarak tellwe nickin de görünebilir sadece fal kısmını kopyalamadıysan. kimlere kopyaladığına bakmalı bence. bu nedir ya, midem bulandı kaç gündür artıkTellweye sikayet etseydin canim bi dr gerci ne kadar ilgilenirler onlarismini nasil paylasmis olabilirsin iyi dusun ciksin su ortaya cok can sıkıcı
deplumm bacınınnn ismii lazımm olmayann salakk kirlisi içinn ilgilenmişlerr bu durummm dahaa beterr ilgilensinlerrrTellweyi kime sikayet etsek en kotu musteri hizmetleri orada hatta hizmet yok
gerçek ismini kimler biliyo kontrol et mesaj kutundan ve kimlere falını kopyaladığını kontrol et çünkü tellwe nickinle kopyalamış olabilirsin canımçok çok haklısın canım benim ya
canım, ismimi cidden güvendiğim arladaşlarım biliyor uzun uzun konuştuğum dertlerimi anlattığım. Yani onlar derin olsa ya da onun köstebeği olsa direk bana sorarlardı. Onun dılında aklıma şey geldi hani yaşadığım yer şefkoşa, nickimde de girne geçiyor acaba ordan mı buldu dedim. Ya da aklıma gelen en kötü dğşünce o biliyordur hamgi fala ne yazdığını çok iyi canım :)
Kuzum benim neyse o derdine yansin artikçok çok haklısın canım benim ya
canım, ismimi cidden güvendiğim arladaşlarım biliyor uzun uzun konuştuğum dertlerimi anlattığım. Yani onlar derin olsa ya da onun köstebeği olsa direk bana sorarlardı. Onun dılında aklıma şey geldi hani yaşadığım yer şefkoşa, nickimde de girne geçiyor acaba ordan mı buldu dedim. Ya da aklıma gelen en kötü dğşünce o biliyordur hamgi fala ne yazdığını çok iyi canım :)
Evet valla ben gece yazdım sabah 8'de cevapladılar ve hemen ilgilendiler kesinlikle yazın bence ilgileniyolardeplumm bacınınnn ismii lazımm olmayann salakk kirlisi içinn ilgilenmişlerr bu durummm dahaa beterr ilgilensinlerrr
yeni bir site değil gülüm.. her müşterisine "üstünde büyü var, aranızda muska var" diye yüksek ücretli fallara bir sitemuskimpirrr nee urminaa bacıı
yaa o büyüü yüzündeenn bizim başımızaa gelmeyenn kalmadıı yaaayeni bir site değil gülüm.. her müşterisine "üstünde büyü var, aranızda muska var" diye yüksek ücretli fallara bir site
bundan sonra hepsine takma isimler takıp dalga geçicem
evet hee bide sizden baskın çıkmaya kalktı ve copi olmadığını söylüyor,aslında bu siteye bunu yazın,onun szin falınızı gelip buraya yazmaya ne hakkı varmış,bunları şikayet edin,eğer yaptığıda copiyse bunuda kanıtlı bir şekilde ttelvenin duvarına sın.kesınlıkle öyle dusunuyorum bende ve hangi g.tne guvenerek gızlılıgı ıhlal edıyor ahh kafam ahh eglence dye yaptgm ıs byle dolandı 17 18 yasındakı ınsan sınırle bunu yapmaz SEN NASIL YASINDAN BAŞINDAN UTANMADAN KOPYALA YAPIŞTIR YAPTGIN FALI UTANMADAN ACIKLAYARAK USTE CIKMAYA CALISIYOSUN A AKILSIZ
bu yenilerdee aylinn famaa meryemm olayııı bidee bu derinnn benn bildiğimdenn şaşmamm yaaa zatennn kimseee herşeyii bilmiyooo en azındann kendimii ailemii rezill etmemm baktırdığımm özell sorularlaaa
canım bana da falini gondermisti isim yazmiyor sadece erkek arkadasinin ismi varBence de gerçek isimini kiminle paylaşmış olduğunu düşün ve birine falını kopyalarken doğal olarak tellwe nickin de görünebilir sadece fal kısmını kopyalamadıysan. kimlere kopyaladığına bakmalı bence. bu nedir ya, midem bulandı kaç gündür artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?