haklısın aslındaBaktirdim cikmadi
bence binnaz ablada fal baktirmayin bari su listedekilerde en cok oylananlari deneyin deniycekseniz fal attiginiza degsin bari
canım yaa adnıda yazmışsın,hayret yaa,ne diyim bilemedim,buraya bu falı yazman hiç iyi olmadı üstelikte adında falın içindekesınlıkle canım falı bırakıcam bırakıcam dıyordum hıc bırakamıyordum ama 15 gundur hıc fal atmadım kımseye cok hzuurluyum cok şukur okula yogunlaşablyrum o fal paralaryla da kendıme ufak tefek şeyler alıyorum zaten çıkan fal dye bırsey yok ya ucundan kıyısından bırsey denk gelıyor sevnyruz 1.5 yıldır herkeslere baktırdım tutan fallım 2 yı gecmez.s
Selena iyidir bende baktirmistim ..Baktirdiklarim arasinda en cok o tatmin etti o yuzden favorilerden bir k kc kisiyi daha denicem off off
kız sen umut ısıka fal bktırdınmııcanım yaa adnıda yazmışsın,hayret yaa,ne diyim bilemedim,buraya bu falı yazman hiç iyi olmadı üstelikte adında falın içinde
kızzzzzcanım yaa adnıda yazmışsın,hayret yaa,ne diyim bilemedim,buraya bu falı yazman hiç iyi olmadı üstelikte adında falın içinde
canım yaa adnıda yazmışsın,hayret yaa,ne diyim bilemedim,buraya bu falı yazman hiç iyi olmadı üstelikte adında falın içinde
hadi bakalımm bacımm yaaakavga barış getrr derler canım hayır olsun
sen niyee falınıı burayaa kopyaşadınn bacım yaa geçen daha nelerr olduu gizlinn saklınn hiçmii yokkofoff .ss.s. bosuna puanım gıttı sevdıgım cocuk ıcın of off
bilmiyodum bida yapmm noldukii ben duymadm hiccsen niyee falınıı burayaa kopyaşadınn bacım yaa geçen daha nelerr olduu gizlinn saklınn hiçmii yokk
bencee kaldırtt o falınıı kaldırırlarsaabilmiyodum bida yapmm noldukii ben duymadm hicc
hmmbencee kaldırtt o falınıı kaldırırlarsaafalcılarınn hepsii burayıı okuyooo sadecee falcılarr değill herkess
umut ısık net tarih vermis 26 subat ta berkerle cıkcakmısım guyaa..bugun 20 subattevet baktırmıştım,pek tutmadı beğenmedim ben.
umut ışık falında başkasından bahsetmiş,mesajındada başkasıyla olacak demiş,benmi yanlış anladım,bi tutarsızlık yokmu bu falda.umut ısık net tarih vermis 26 subat ta berkerle cıkcakmısım guyaa..bugun 20 subatt
kaynanasıı içinn fal atann biri var burdaadengesiz erkeklerden ne çektik bekızlar farkında mısınız fal atacak adam kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?