katinaydı.cidden hayal kırıklığı oldu.anı bilememiş o kadar yani.bu arada kamuran hanım varsa aranızda onun da falı bende özelden göndereyim
katinaydı.cidden hayal kırıklığı oldu.anı bilememiş o kadar yani.bu arada kamuran hanım varsa aranızda onun da falı bende özelden göndereyim
Bence katina en zor fallardan biri tarottan daha zor.Anlamadım dün kahve bakabilen bugün katina bakıyo,melek tarotuda bakıyo,zen tarotuda ,lara tarotta herkes herşeyi bakıyo ne güzel ya ne kolay işmiş bu meğer.
Bence katina en zor fallardan biri tarottan daha zor.Anlamadım dün kahve bakabilen bugün katina bakıyo,melek tarotuda bakıyo,zen tarotuda ,lara tarotta herkes herşeyi bakıyo ne güzel ya ne kolay işmiş bu meğer.
bu lara tarotunun ne olduğunu çözemedim. biri lara bakmıştı güya, beni sağlık sektöründe çalıştırdı önce, sonra kel birini seviyormuşum bla bla blakel alaka
bu lara tarotunun ne olduğunu çözemedim. biri lara bakmıştı güya, beni sağlık sektöründe çalıştırdı önce, sonra kel birini seviyormuşum bla bla blakel alaka
Kesinlikle daha öncede yazmıştım bencede önemli olan his hepsi araç bunların.Ama bunların içinde katina zor bi araç,çok çok hislerin ağır basması lâzım bence.Ama tabi bakan boşsa bunlarında hepsi boş.valla ben tarota falan inanmam fincanım yok evimde ondan hep tarot baktırıyordum.bu seferde katina attım önemli olan histir bence.
kısa da bakmış.anla ilgili tamamen yanıldığı bi durum var.bu arada kamuranın falınıda beğenmedim ona da kısa bakmış hey allahım yaaşu düştüğüm hallere bak.
falalemin falcıları çoğalmaya başladı birden farkında mı herkes. burdan falalemde baktıranlar çok,,,falcılarda burayı takip ettikleri için hemen profil açıyorlar o siteden. Acaba telwedekiler falaleme mi kayıyor
kel olsun çamurdan olsun boşver
Aman yavrum birazda ticarî ya .Farklı isimde desteler yapıp daha fazla kazanç yolu sağlıyolar.Ona görede fazla fal türü çıkıyo ortaya.Bunların içinde en gideri olanda katina oldu.Aşk falı bağbında aldı yürüdü.Dokuz yıllık geçmişi var mesela katinanın Türkiye de.2005 yılında piyasaya sürüldü heves edip almıştım halâ duruyo.Tarot kartlarımı arada öyle keyfine açarım.Katina sarmıyo pek beni.Velhasıl esas olan (benim fikrim tabi bu)tarottur.Zaten her açılım yapılıp her soru soruluyo.E diğerleri ne oluyoki?
kızlar birine fal atıcam kredim var hangisini seçeyim falsepetinde
aysun kara
hale yıldırım
sezen boztepe
tarotu, orta çağ büyücüleri bulmuş,,,katinayı, izmir büyücüleri bulmuş,,,larayı, ata nirun bulmuş,,,elimizde bir kahve falımız kaldı. en inandırıcısı bu.
zar falıi bakla falı, ayna falı, çay falı,...........herşeyin falı yapılabiliruzarda uzar. yeter ki fal olsun.
demek istediğim ne sağlık sektöründeyim, nede kel seviyorum. Haa kelde çıkarsa ne yapalım, artık peruk taktırırız
Hahahaha vallaha beş satır daha gider bu liste.
aysun kara
hale yıldırım
sezen boztepe
Bide şey var, üç harflilere soruyorum, meleklere soruyorum, uzaylılara soruyorumkime sorarsan sor bilemedikten sonra. Sen ne hissediyon onu söyle önce. Başkalarına sorma, içindekileri söyle
aysun kara
hale yıldırım
sezen boztepe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?