Binnaz Abla

katinaydı.cidden hayal kırıklığı oldu.anı bilememiş o kadar yani.bu arada kamuran hanım varsa aranızda onun da falı bende özelden göndereyim

calikusu kamrandir o :) neyse bende kahve attim cok begendim ya su ara is yerinde biri var adamin eli ayagi dolaniyo ilgisi var da belli etmiyor fln onu bilmis benim eski cakma alican yucesoyu da ararsam aramizin duzelecegini soylemis dun istanbul topigindeki burak a 40 tl vermis biri olarak diyorum ki mert daha iyiydi canlar ben verdigim paraya acimadim

katinaydı.cidden hayal kırıklığı oldu.anı bilememiş o kadar yani.bu arada kamuran hanım varsa aranızda onun da falı bende özelden göndereyim

Bence katina en zor fallardan biri tarottan daha zor.Anlamadım dün kahve bakabilen bugün katina bakıyo,melek tarotuda bakıyo,zen tarotuda ,lara tarotta herkes herşeyi bakıyo ne güzel ya ne kolay işmiş bu meğer.

falalemin falcıları çoğalmaya başladı birden farkında mı herkes. burdan falalemde baktıranlar çok,,,falcılarda burayı takip ettikleri için hemen profil açıyorlar o siteden. Acaba telwedekiler falaleme mi kayıyor

Bence katina en zor fallardan biri tarottan daha zor.Anlamadım dün kahve bakabilen bugün katina bakıyo,melek tarotuda bakıyo,zen tarotuda ,lara tarotta herkes herşeyi bakıyo ne güzel ya ne kolay işmiş bu meğer.

valla ben tarota falan inanmam fincanım yok evimde ondan hep tarot baktırıyordum.bu seferde katina attım önemli olan histir bence.
kısa da bakmış.anla ilgili tamamen yanıldığı bi durum var.bu arada kamuranın falınıda beğenmedim ona da kısa bakmış hey allahım yaa şu düştüğüm hallere bak.

bu lara tarotunun ne olduğunu çözemedim. biri lara bakmıştı güya, beni sağlık sektöründe çalıştırdı önce, sonra kel birini seviyormuşum bla bla bla kel alaka

bu lara tarotunun ne olduğunu çözemedim. biri lara bakmıştı güya, beni sağlık sektöründe çalıştırdı önce, sonra kel birini seviyormuşum bla bla bla kel alaka

Aman yavrum birazda ticarî ya .Farklı isimde desteler yapıp daha fazla kazanç yolu sağlıyolar.Ona görede fazla fal türü çıkıyo ortaya.Bunların içinde en gideri olanda katina oldu.Aşk falı bağbında aldı yürüdü.Dokuz yıllık geçmişi var mesela katinanın Türkiye de.2005 yılında piyasaya sürüldü heves edip almıştım halâ duruyo.Tarot kartlarımı arada öyle keyfine açarım.Katina sarmıyo pek beni.Velhasıl esas olan (benim fikrim tabi bu)tarottur.Zaten her açılım yapılıp her soru soruluyo.E diğerleri ne oluyoki?

Kesinlikle daha öncede yazmıştım bencede önemli olan his hepsi araç bunların.Ama bunların içinde katina zor bi araç,çok çok hislerin ağır basması lâzım bence.Ama tabi bakan boşsa bunlarında hepsi boş.

Tellweyi bilemem ama falsepetinden kayanlar olabilir.

tarotu, orta çağ büyücüleri bulmuş,,,katinayı, izmir büyücüleri bulmuş,,,larayı, ata nirun bulmuş,,,elimizde bir kahve falımız kaldı. en inandırıcısı bu.

zar falıi bakla falı, ayna falı, çay falı,...........herşeyin falı yapılabilir uzarda uzar. yeter ki fal olsun.

kızlar birine fal atıcam kredim var hangisini seçeyim falsepetinde
aysun kara
hale yıldırım
sezen boztepe

diğerlerini bilmem ama sezen boztepeyi önermiyom. ııııı..., iiiii,,, li bir faldı. 2 kere dinledim, acaba ne konuşuyordu anlayamamıştım.

Hahahaha vallaha beş satır daha gider bu liste.

Hahahaha vallaha beş satır daha gider bu liste.

Bide şey var, üç harflilere soruyorum, meleklere soruyorum, uzaylılara soruyorum kime sorarsan sor bilemedikten sonra. Sen ne hissediyon onu söyle önce. Başkalarına sorma, içindekileri söyle

Bide şey var, üç harflilere soruyorum, meleklere soruyorum, uzaylılara soruyorum kime sorarsan sor bilemedikten sonra. Sen ne hissediyon onu söyle önce. Başkalarına sorma, içindekileri söyle

Evet ya aslında belki içimizde herşeyin cevabını biliyoruz,galiba içimizi duymaktan korkuyoruz.

bu meert reiki nasil bilmismi son zamanda herkes memnundu ama benim icimden hic ona atmak gelmiyor nedense..demek yine enerji meselesi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…