Binnaz Abla

bu meert reiki nasil bilmismi son zamanda herkes memnundu ama benim icimden hic ona atmak gelmiyor nedense..demek yine enerji meselesi iste

Marple cim bu zamana kadar edindiğim tecrübeye dayanarak Mert'e baktırmamanı öneriyorum sana çünkü ben onu çok sevdim, enerjimiz tuttu.. İkimizin de enerjisinin ortak kimse yok ya ondan diyorum, yanlış anlaşılma olmasın :))

beyzacim bilmiyorum onun telwedeki hoennir oldugu soyleniyor ben ona baktirmistim.Baksana adam fallari kisa yorumluyormus ,ben falsepetindeki haleyide sana oneriirim canim

beyzacim bilmiyorum onun telwedeki hoennir oldugu soyleniyor ben ona baktirmistim.Baksana adam fallari kisa yorumluyormus ,ben falsepetindeki haleyide sana oneriirim canim

Hoennirle Mert aynı kişi evet.. Sen tellwede memnun kalmış mıydın? Falları birçoğunun baktığı kadar uzunlukta 8-10 dakika arası oluyor.. Bence kısa değil yani :)

Haleye kahve baktırmıştım ben canım, o zaman yazılı yorumluyordu. Çok iyi diyemem ama kötü de değildi... Fal işi tamamen enerji işi artık eminim ben buna :)

Son düzenleme:
Haleye kahve baktırmıştım ben canım, o zaman yazılı yorumluyordu. Çok iyi diyemem ama kötü de değildi... Fal işi tamamen enerji işi artık eminim ben buna :)

cok hos bir ses tonu ve yorumu var.en son ona baktirdim ben.sen saraylihanima baktirmismiydin?birde sana sunu sorucam nesibe hani oneride bulunuyor soyle yap daha iyi olur vs sen onun dediklerini harfiyen uyguladin mi?

cok hos bir ses tonu ve yorumu var.en son ona baktirdim ben.sen saraylihanima baktirmismiydin?birde sana sunu sorucam nesibe hani oneride bulunuyor soyle yap daha iyi olur vs sen onun dediklerini harfiyen uyguladin mi?

Ses tonu gerçekten çok hoş :) Saraylı hanım kaçar mı benden hiçç?? 3 kez baktırdım :)) Onun da ses tonu anlatım tarzı içime huzur veriyor :)

Canım ben hep uyguladım Nesibenin dediklerini, hala da uyguluyorum.. Zaman geçtikçe, acım azaldıkça daha iyi anlıyorum onun tavsiyelerine uymakla ne kadar iyi birşey yaptığımı..

bir grup falci bana isin uzerine git diyor bir grup falci nesibede bunlardan biri hayir sus otur bekle diyor:))o yuzden sordum.saraylinin dediklerinden yasadiklarin oldumu?ayrica kizlar hepinize soruyorum bu ara guneste cok patlamalar vs varmis gezegen konumlari vs insanlar asiri gergin ve sinirliymis.bende durduk yere gerginim (yada bilincaltimdakiler)bilmiyoum bu tarz sorun yasayanlar varmi

bende şu son bir aydır acayip gergin ve depresifim.deli deli şeyler yapmışım meğer

bende oyle bugun hatta birini oyle bir hasladim ki hakliydim o ayri ama yinede daha sakin olabilirdim:)kupakizi

3 kasımda akrep burcunda tutulma vardı.ve çevremdeki hemen hemen herkes ya ilişkilerinde problem yaşadılar,ayrıldılar ya da maddi konularda zorlandılar.bu ay aynen böyle davrandım

3 kasımda akrep burcunda tutulma vardı.ve çevremdeki hemen hemen herkes ya ilişkilerinde problem yaşadılar,ayrıldılar ya da maddi konularda zorlandılar.bu ay aynen böyle davrandım

kesin etkileniyoruz bence birde beklentilerimiz olmayinca hersey daha da buyuk gozukuyor insanin gozune demek..

3 Kasım 2013’de gerçekleşecek Güneş tutulmasından en çok etkilen burçlar sırasıyla şöyle:
29 Ekim - 8 Kasım arası doğmuş Akrep’ler,
30 Temmuz- 9 Ağustos arası doğmuş Aslan’lar,
27 Ocak – 6 Şubat arası doğmuş Kova’lar,
27 Nisan – 7 Mayıs arası doğmuş Boğa’lar,
Yükselen burcu Akrep, Boğa, Aslan ya da Kova olanlar,
Ay burcu Akrep, Boğa, Aslan ya da Kova olanlar,
Haritasında Akrep, Boğa, Aslan ya da Kova burcunda gezegenleri olanlar.

30 Temmuz- 9 Ağustos arası doğmuş Aslan’lar

Evet ya aslında belki içimizde herşeyin cevabını biliyoruz,galiba içimizi duymaktan korkuyoruz.

aslında herşeyin cevabı içimde biliyorum.. ,, falmı bana musallat olmuş ben mi fala fal illetinden kurtulamadım bir türlü

bu meert reiki nasil bilmismi son zamanda herkes memnundu ama benim icimden hic ona atmak gelmiyor nedense..demek yine enerji meselesi iste

içinden kime atmak geliyorsa ona at tabi. merte rağbet çok o değilde performans değerlendirmesine göre zam gelecek

Bana da bir grup falci biseyler yap dedi, Nesibe sessizligini koru dedi. Ben O'nun dedigini yaptim.. Simdi goruyorum ki eger digerlerinin dedigini yapsaydim durum cok daha kotuye gidecekmis..

Saraylihanimin verdigi zamana daha var, arada olacak biseyler de soylemedigi icin bisey diyemiyorum canim..

bahsettigin durumu ben de yasiyorum.. Ne zaman biter acaba gokyuzundeki su olanlar? :)

An itibariyle memnu kaldınmı canım?

Evet bebeğim kendi kartlarıyla da açılım yapmış dikkate değer seyler söyledi

Ama bi konu var özelden mesaj yazma hakkım 100 mesajda mı açılıyodu ? Ya da bana mail adresini ver yazayım cünkü cok muallakta kaldım

Tatlım melek pembe tablocu değil merak etme olanı şak diye söylüyo

katiliyorum bak martta yeni ayrilmistim durumlar berbat falan bana uzgunum geri donus yok dedi kartlar berbat cikmisti ne desin kasdin! ikincide bi tik olumluydu ama yine pembe tablo cizmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…