Binnaz Abla

katiliyorum bak martta yeni ayrilmistim durumlar berbat falan bana uzgunum geri donus yok dedi kartlar berbat cikmisti ne desin kasdin! ikincide bi tik olumluydu ama yine pembe tablo cizmedi

Aynen zaten ben su an manyadıysam eski ilişkimden dolayı bozulan psikolojimden.. Melek bana teeee 6 ay önce baktı ilk o zaman fal baktığında olmucak dedi bundan sonra hayatına giricek olan kişiyi de cok üzüceksin sırf bu yüzden demişti ki aynen durum Budur

Canımcım özelden yollayamadınmı?Yoksa maili vericem.

içinden kime atmak geliyorsa ona at tabi. merte rağbet çok o değilde performans değerlendirmesine göre zam gelecek

Bencede tavsiye edilmeli bi falcı ama illaki bu cok iyidir buna baktır bana bildi gibi bişey sòzkonusu olmamalı.Kisiye göre değişir memnuniyet.içinden kiimm geçiyosa ona baktırılmalı nihayetinde.

Ya ben diyorum iyidir Melek...

Melek bana mevcut durumu dahi bilememişti aylar öncesinde baktırdığımda.Sonra onun dediği gibi olmadığını öğrendim zaten.Moralimi bayağı bozmuştu.

Tatlım melek pembe tablocu değil merak etme olanı şak diye söylüyo

meleke ben haziranda baktırmıştım ekim sonu kasım başında olucak demişti zaman tutmadı diyelim hadi.sen dedi falı olumsuz bir enerjiyle çekmişsin kartları ama bence olumsuz bir durum yok dedi.sonra bu adamın karakterini pek beğenmedim çok nadirdir karakterini beğenmeyipte ilişkide mutlu olacaksınız dediğim insanlar siz mutlu olacaksınız dedi.yani sırf olumlu konuşmuor bence.ama çıkmadı da söyledikleri bilmiorum artık kafam o kadar karışıkki.

Melek bana mevcut durumu dahi bilememişti aylar öncesinde baktırdığımda.Sonra onun dediği gibi olmadığını öğrendim zaten.Moralimi bayağı bozmuştu.

Oluyo canım böyle ya herkese bilen bakıyosun sana bilemiyo,benimde hep başıma gelen şey ,neye bağlı bu niye böyle oluyo bilemedim

internette CEZVVE.COM diye bi site gördüm bikaç yorumcu fal bakanlar var online olan yorumculardan istediğini seçip kahve fincanının fotografını çekip yolluyorsun şuan yeni açıldığı için hiç bir ücret talep etmiyorlar. Bu tarz sitelere giren arkadaşlar bilir nasıl iyler mi?Diğerlerine baktım pahalı geldi açıkçası.Burada hiç ücret almamaları ilginç geldi..

bilmiyorum ama artik bunaltici olmaya basladi:)

Cezzveyi ilk kez senden duydum bide omu varmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…