katiliyorum bak martta yeni ayrilmistim durumlar berbat falan bana uzgunum geri donus yok dedi kartlar berbat cikmisti ne desin kasdin! ikincide bi tik olumluydu ama yine pembe tablo cizmedi
Evet bebeğim kendi kartlarıyla da açılım yapmış dikkate değer seyler söyledi
Ama bi konu var özelden mesaj yazma hakkım 100 mesajda mı açılıyodu ? Ya da bana mail adresini ver yazayım cünkü cok muallakta kaldım
içinden kime atmak geliyorsa ona at tabi. merte rağbet çok o değilde performans değerlendirmesine göre zam gelecek
Ya ben diyorum iyidir Melek...Aynen zaten ben su an manyadıysam eski ilişkimden dolayı bozulan psikolojimden.. Melek bana teeee 6 ay önce baktı ilk o zaman fal baktığında olmucak dedi bundan sonra hayatına giricek olan kişiyi de cok üzüceksin sırf bu yüzden demişti ki aynen durum Budur
anlasilan mertin dun baktigi 7 faldan begenen bi ben varim niye fikrinizi yazmiyorsunuz arkadaslar ?
Tatlım melek pembe tablocu değil merak etme olanı şak diye söylüyo
Melek bana mevcut durumu dahi bilememişti aylar öncesinde baktırdığımda.Sonra onun dediği gibi olmadığını öğrendim zaten.Moralimi bayağı bozmuştu.
Bana da bir grup falci biseyler yap dedi, Nesibe sessizligini koru dedi. Ben O'nun dedigini yaptim.. Simdi goruyorum ki eger digerlerinin dedigini yapsaydim durum cok daha kotuye gidecekmis..
Saraylihanimin verdigi zamana daha var, arada olacak biseyler de soylemedigi icin bisey diyemiyorum canim..
bahsettigin durumu ben de yasiyorum.. Ne zaman biter acaba gokyuzundeki su olanlar? :)
Cezzveyi ilk kez senden duydum bide omu varmış?internette CEZVVE.COM diye bi site gördüm bikaç yorumcu fal bakanlar var online olan yorumculardan istediğini seçip kahve fincanının fotografını çekip yolluyorsun şuan yeni açıldığı için hiç bir ücret talep etmiyorlar. Bu tarz sitelere giren arkadaşlar bilir nasıl iyler mi?Diğerlerine baktım pahalı geldi açıkçası.Burada hiç ücret almamaları ilginç geldi..
Mert banada sag bacagimla ilgili sıkıntı yasayacagimi soylemisti 2 hafta once ama hala bisey olmadi allah korusun. Bu arada cok gecmis olsun
Cezzveyi ilk kez senden duydum bide omu varmış?
Cezzveyi ilk kez senden duydum bide omu varmış?
bilgenin zaten olcak dedigini ben hic gormedim.
Ben Ona 5 kez baktirdim, hepsinde de olacak dedi? :) bitek bana mi olumlu konustu acabaa :))
Alla alla, bilgenin olumlu konustugunu ilk kez duyuyorum!!!!!
Bilge bile olumlu konustuysa bu is olur derim
30 Temmuz- 9 Ağustos arası doğmuş Aslanlar
Tatlım melek pembe tablocu değil merak etme olanı şak diye söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?