Binnaz Abla

Basta Cherry cim olmak uzere tum arkadaslarima tavsiyemdir: Mert olumlu konustuysa bilin ki olumludur.. Bi dinleseniz falimi anlarsiniz ne demek istedigimi :) sonuc icin yine olumlu konusuyor ama arada soylediklerini dinleyince "agzindan bal damliyor (!)" dedim :) hastalik, onumuzdeki 5 gun boyunca canimin daha fazla sıkılacagi vb birkac sey daha.. :)
Ozetle; yine cicek bocek yapmadi bana Mert.. Bu yuzden onu bu kadar begeniyorum sanirim, olumlu olumsuz ne gorurse soyledigi icin..

Bu ara benimkilerin masallahi var :)) Melek, Rezzan Abla, Nesibe ve Mert'in olacak dedigi birseyi bugun yasadim yine, hem de soyledikleri sekilde :))

Ay tatlim hadi gözün aydin... bu listede nesibe disinda hepsine baktirdim. Canim ne zaman baktirmistin yani ne kadar zaman sonra cikti

Bu ara benimkilerin masallahi var :)) Melek, Rezzan Abla, Nesibe ve Mert'in olacak dedigi birseyi bugun yasadim yine, hem de soyledikleri sekilde :))

maşallaah diyorum.çok sevindim canım.benim baktırdığım falların hepsi olumlu.ama henüz hiç biri çıkmadı.sen ne zaman fal baktırmıştın ?

tellwwede favorilerim
venusamber
cosmo
saraylihanim(daha dediklerini yasamasamda ayri bir seviyorum)
utem
bunlar verdigin parayi hakeden,insanustu bir caba ile sana yorum atan samimi insanlar

ben uteme rüya ve sanal fal yorumu yaptırdım,çok isabetli yorumladı.

1 çıkan ve akabinde patır patır patlayacak gibi duran 50 60 fal haberi!!

melek geçen baktığı falda durumumu çok iyi bilmişti,karşı tarafı da.

kasım bitmeden ona bir adımın olacak ama olumsuz yanıt alacaksın. daha sonra şubat gibi yeniden başlayabilirsiniz demişti.

geçen attığım mail olayı vardı..hatırlayan olacaktır belki.o mailden etkilenmiş herhalde.arkadaşa bahsetmiş.
bende öylesine bi mesaj attım bugün yarı sitem yarı esprili.

olumsuz bir karşılık aldım.hemde ne olumsuz.ne diyeyim mesajlarına diyor.ben de etkleniyorum yazdıklarından ama ne desem ne yazsam seni tatmin etmeyecek istediğin cevap olmayacak yazdı.biraz tartıştık.bu ayrı geçen zamanda hiç beraberliği düşünmediğini bundan sonra da olmayacağını artık sevgili olarak sevemediğini söyledi. dolayısıyla aralık diyen onlarca falcı patladı.daha dün sevgisini farkediyor yeni yeni diyen reiki patladı tatlıcadı patladı patladılarda patladılar...

meleğin yakın gelecek tahmini tuttu. bu gidişle bu iş olmayacak kimse de tutturamamış olacak..

kyuubi üzüntüyle yapıyorsun biliyorum ama bu adama yazmakla hata yapıyorsun arkadaşım. o şimdi sen ne yaparsan yap umrunda olmayacak bir psikolojide. hatta daha itici olursun onun gözünde sürekli yazarak ederek. bırak kendi haline şunu. zor biliyorum ama zamanında belki hepimiz yaptık bu hataları. sen yapma.

Canım benim ya falların yalan olduğunu gerçeklerin başka olduğunu bir kez daha anlattın hepimize.Üzülme desem boş biliyorum ki,diyebileceğim senin için herşeyin iyi ve hayırlı olması ve inşallah Allah ın senin için mucizeler yaratması canım.Gün doğmadan neler doğar,Allahta umut kesilirmi hiç?

kafam tamamen durdu artık. daha önce de ayrılığım çok üzüldüğüm ayrılığım oldu ama bu bambaşka.hayatım gidiyor resmen öyle hissediyorum.yıllarım dipdibe yanyana geçti. birgün bile yanımdan ayrılmayan hatta bazen benim bu benden ne olursa olsun ayrılamayacak ayrılmaz dediğim insan nasıl bu kadar buz kesti..hala bugün başarılı bir insansam her adımında senin emeğin var diyor. hayatımın hiçbir döneminde yanına yaklaşılmayacak bir ilişkiydi bu diyor. yazdıkların anılar benide etkiliyor içimi acıtıyor ama olmuyor diyor. ilk tartışmadan sonra acaba beni uzaklaştırmak için mi söylüyor sevmiyorum düşünmedim düşünmüyorum diye ama yeter artık kes umudu diyorum sonra.
istiklalin ortasında elimde telefon mahfoldum bugün.sırılsıklam oldum yağmurun altında.zaten telefondan gelenler daha beter dağıttı.
ilk defa böylesine isyan ettim allaha küfürler savurdum. hayatta birtek bu isteğim için dilek diledim dua ettim dedim.hatta beni en sevdiği zamanlarda bile daha yanımdayken ne olur bir gün alma diye dua ettim.ayrıldık saniye geçmeden dua etmeye başladım.2 ay gece gündüz dua ettim ne olur geri ver olmayacaksa da benden al içimdekini dedim.olmadı..neden bir insanın tek dileği çok görülür diye saatlerce küfrettim.

sonra biraz aklım başıma geldi töbe kıyamet başladım ama hala içim buruk.

bütün fallar patladı..bütün dualar patladı.. chloe geldi diyorlar yemin ederim el alışkanlığı olmuş kredi yükledim.formaliteden ona baktırır fal sayfasını da kapatırım artık.

anlaşılır gibi değil.20 gün önce yıllardır dünyanın en güzel şeyi olarak devam eden sanki 5834 yıllık tanışıklık sevgi gibi bir bağlılık 20 gün sonra nasıl böyle kuruyor..

inanamıyorum..böyle adalete böyle hakka inanamıyorum.

Ay tatlim hadi gözün aydin... bu listede nesibe disinda hepsine baktirdim. Canim ne zaman baktirmistin yani ne kadar zaman sonra cikti

:)) teşekkür ederim canım :) Melek'e 23 Kasımda, Nesibeye 24 Kasım, Rezzan Abla'ya 25inde, Mert'e de 24 Kasımda baktırmışım :) hepsine tek bir soruyla gittim, olacak ama böyle böyle olacak dediler, tam da öyle oldu :)

Canimmmm gözlerim doldu. O kadar iyi anliyorum ki seni... ahhh bizler gözümüzun ucuyla bile aldatmadigimiz adamlardan ayrildik...tum iliskileri ihanet uzerine kurulanlar mutlu oldu inanki bende anlamiyorum bu adaleti ama allah büyüktür vardir elbet bi hayir kaderimizi kabul etmekten baska ne gelir elimizden(((((

beyza merte ben ilk kez attım,çıkıormu diosun baktıkları.çıkmasını bırak anı bilior mu sence gerçekten?bana olumlu bakmış ama benim umudum yok.

fallar falan bir yana ama hayatta olmaz dediğimiz neler oluyor.ve bana inan ki hayat mucizelerle dolu arkadaşım.tek yapman gereken hızlıca şu umutsuz ve negatif ruh halinden kurtulmak.çünkü neyi ekersen onu biçersin.klasiktir ama eğer pozitif düşünebilmeyi gerçekten becerebilirsen,hissedebilirsen inan ki zafer senin olacak.

Yakin zamanlarmis tatlim walla yakin zamanlarin cikmasi acaba falcilar sadece yakin zamanlarimi tutturabiliyorlar diye düşünüyorum

valla ne yazıyım bılemedım erkek olup bızı kandırmana guldum yazdıklarına ıse gozlerım doldu ınan burdakı cogu kısı aynı dertten muzdarıbız allah yardımcın olsun bır seneden fazladır cekıyorum hala kurtulamadım umarım sen bızler gıbı olmaz sevdıgın kıza bıan once kavusursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…