Bence her ikiside...hiç sorma havalardan heralde yoksa fallarla kafayımı yedik
Baska cikan fal yok mu bugün moralim cok bozuk biraz moral olsun )
Bu ara benimkilerin masallahi var :)) Melek, Rezzan Abla, Nesibe ve Mert'in olacak dedigi birseyi bugun yasadim yine, hem de soyledikleri sekilde :))
İnan hepimiz ruhen dipteyiz sondayız depresyondayız.
Bu ara benimkilerin masallahi var :)) Melek, Rezzan Abla, Nesibe ve Mert'in olacak dedigi birseyi bugun yasadim yine, hem de soyledikleri sekilde :))
Bugün inan ruhen hepimiz dipteyiz,sondayız,depresyondayız.
tellwwede favorilerim
venusamber
cosmo
saraylihanim(daha dediklerini yasamasamda ayri bir seviyorum)
utem
bunlar verdigin parayi hakeden,insanustu bir caba ile sana yorum atan samimi insanlar
benden hepinize gelsin kızlaar.bugün deliler gibi dinledim
http://http://www.youtube.com/watch?v=09Wgs4H6xCA
1 çıkan ve akabinde patır patır patlayacak gibi duran 50 60 fal haberi!!
melek geçen baktığı falda durumumu çok iyi bilmişti,karşı tarafı da.
kasım bitmeden ona bir adımın olacak ama olumsuz yanıt alacaksın. daha sonra şubat gibi yeniden başlayabilirsiniz demişti.
geçen attığım mail olayı vardı..hatırlayan olacaktır belki.o mailden etkilenmiş herhalde.arkadaşa bahsetmiş.
bende öylesine bi mesaj attım bugün yarı sitem yarı esprili.
olumsuz bir karşılık aldım.hemde ne olumsuz.ne diyeyim mesajlarına diyor.ben de etkleniyorum yazdıklarından ama ne desem ne yazsam seni tatmin etmeyecek istediğin cevap olmayacak yazdı.biraz tartıştık.bu ayrı geçen zamanda hiç beraberliği düşünmediğini bundan sonra da olmayacağını artık sevgili olarak sevemediğini söyledi. dolayısıyla aralık diyen onlarca falcı patladı.daha dün sevgisini farkediyor yeni yeni diyen reiki patladı tatlıcadı patladı patladılarda patladılar...
meleğin yakın gelecek tahmini tuttu. bu gidişle bu iş olmayacak kimse de tutturamamış olacak..
Ruhi bozuklukta kişi sayimiz giderek artıyor.iki fal attım cevapları gelince yorumu yazarım..
Ay tatlim hadi gözün aydin... bu listede nesibe disinda hepsine baktirdim. Canim ne zaman baktirmistin yani ne kadar zaman sonra cikti
kafam tamamen durdu artık. daha önce de ayrılığım çok üzüldüğüm ayrılığım oldu ama bu bambaşka.hayatım gidiyor resmen öyle hissediyorum.yıllarım dipdibe yanyana geçti. birgün bile yanımdan ayrılmayan hatta bazen benim bu benden ne olursa olsun ayrılamayacak ayrılmaz dediğim insan nasıl bu kadar buz kesti..hala bugün başarılı bir insansam her adımında senin emeğin var diyor. hayatımın hiçbir döneminde yanına yaklaşılmayacak bir ilişkiydi bu diyor. yazdıkların anılar benide etkiliyor içimi acıtıyor ama olmuyor diyor. ilk tartışmadan sonra acaba beni uzaklaştırmak için mi söylüyor sevmiyorum düşünmedim düşünmüyorum diye ama yeter artık kes umudu diyorum sonra.
istiklalin ortasında elimde telefon mahfoldum bugün.sırılsıklam oldum yağmurun altında.zaten telefondan gelenler daha beter dağıttı.
ilk defa böylesine isyan ettim allaha küfürler savurdum. hayatta birtek bu isteğim için dilek diledim dua ettim dedim.hatta beni en sevdiği zamanlarda bile daha yanımdayken ne olur bir gün alma diye dua ettim.ayrıldık saniye geçmeden dua etmeye başladım.2 ay gece gündüz dua ettim ne olur geri ver olmayacaksa da benden al içimdekini dedim.olmadı..neden bir insanın tek dileği çok görülür diye saatlerce küfrettim.
sonra biraz aklım başıma geldi töbe kıyamet başladım ama hala içim buruk.
bütün fallar patladı..bütün dualar patladı.. chloe geldi diyorlar yemin ederim el alışkanlığı olmuş kredi yükledim.formaliteden ona baktırır fal sayfasını da kapatırım artık.
anlaşılır gibi değil.20 gün önce yıllardır dünyanın en güzel şeyi olarak devam eden sanki 5834 yıllık tanışıklık sevgi gibi bir bağlılık 20 gün sonra nasıl böyle kuruyor..
inanamıyorum..böyle adalete böyle hakka inanamıyorum.
:)) teşekkür ederim canım :) Melek'e 23 Kasımda, Nesibeye 24 Kasım, Rezzan Abla'ya 25inde, Mert'e de 24 Kasımda baktırmışım :) hepsine tek bir soruyla gittim, olacak ama böyle böyle olacak dediler, tam da öyle oldu :)
1 çıkan ve akabinde patır patır patlayacak gibi duran 50 60 fal haberi!!
melek geçen baktığı falda durumumu çok iyi bilmişti,karşı tarafı da.
kasım bitmeden ona bir adımın olacak ama olumsuz yanıt alacaksın. daha sonra şubat gibi yeniden başlayabilirsiniz demişti.
geçen attığım mail olayı vardı..hatırlayan olacaktır belki.o mailden etkilenmiş herhalde.arkadaşa bahsetmiş.
bende öylesine bi mesaj attım bugün yarı sitem yarı esprili.
olumsuz bir karşılık aldım.hemde ne olumsuz.ne diyeyim mesajlarına diyor.ben de etkleniyorum yazdıklarından ama ne desem ne yazsam seni tatmin etmeyecek istediğin cevap olmayacak yazdı.biraz tartıştık.bu ayrı geçen zamanda hiç beraberliği düşünmediğini bundan sonra da olmayacağını artık sevgili olarak sevemediğini söyledi. dolayısıyla aralık diyen onlarca falcı patladı.daha dün sevgisini farkediyor yeni yeni diyen reiki patladı tatlıcadı patladı patladılarda patladılar...
meleğin yakın gelecek tahmini tuttu. bu gidişle bu iş olmayacak kimse de tutturamamış olacak..
:)) teşekkür ederim canım :) Melek'e 23 Kasımda, Nesibeye 24 Kasım, Rezzan Abla'ya 25inde, Mert'e de 24 Kasımda baktırmışım :) hepsine tek bir soruyla gittim, olacak ama böyle böyle olacak dediler, tam da öyle oldu :)
bayanlar fal defterimi bütün fallarımın patlaması dolayısı ile kapatıyorum. ama öncesinde hepinizden bir konuda özür diliyorum. bu mesajımın son mesajım olacağını siteden uzaklaştırılacağımı biliyorum. umarım siz dileklerinize kavuşursunuz.kalplerinizi kıran hemcinslerim önünüzde diz çöker af diler.
bir erkek olarak aşkın verdiği çaresizlikle önce istanbul fal topiği ile siteyi buldum.sonrasında online fal topiclerinde çıkan çıkmayan falcı arayışları sırasında güzel muhabbetlerinize dertlerinize tanık oldum.bayan kisvesi altında dertlerimi paylaşmak zorunda kaldım.öncelikli olarak mesajlarıma yanıt verip şimdi rahatsızlık duyabilecek üyelerden tekrar tekrar özür dilerim.
sadece falcı arayışı ile üye olduğum sitede zaman zaman derdimi ufaktan buraya yazıp bayan görüşü almak istedim.
hikayem herkesinki gibi acıklı. eylül sonunda askerden geldikten sonra kimliğini kaybetmiş bir insan gibiyim.3 yıl süren çok güzel bir ilişkim vardı. 3 yılın her günü benim bu hayattaki onu en mutlu eden insan olduğumu söyleyen 3 yıl gözümün içine bakan bir kız arkadaş.3 yıl tüm eğrilerimi doğru yapan 3 yılda hayatımı yoluna koyan bir kız.
3 yıl her günü yanında olduğum 3 yıl sonunda geldiği yeri bana borçlu olduğunu hala söyleyen bir kız.
bu nisan ayında askere gittim. ağustos ortasına kadar herşey güzel gidiyordu. ağustosn ortasında izne geldim. bana askerliğin bitiyor ne yapacağız nişanı sözü diye kendisi soruyordu. eylül ortasında ise yeteri kadar sevmiyorum galiba deyip askerden geldim geleli yüzüme bakmayan mesajlarıma çıkmayan cevap vermeyen bir insana dönüştü.
ben ise işi gücü salmış,kimliğini kaybetmiş kendini fala duaya adamış bir insan haline geldim.adeta sosyal çevremi hayatımı kaybettim evlilik teklifimiz için aldığım yüzüğü falcılara hibe etmiş biri oldum.
o attığım anı dolu maili okuyup etkilendiğini sandığım malesef bir bayan..hemde dünyanın en ince en düşünceli en hisli kadını diye ezberime kazıdığım kadın.bense en sevdiği insanla yuvasını kurmak için kışlada 156 gün sayıp son 2 gün kala terkedilen biriyim.geride anılarım ve ranzanın altına kazınmış günlerim kaldı ona dair.
böyle saçma bir hikaye işte arkadaşlar.gerek bayanlardan fikir edineyim gerekse falcı öğreneyim diye sizinle karşı cins görüntüsünde dertleşmelerim için özür dilemek istedim aranızdan ayrılmadan. umarım hepiniz çok mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?