Binnaz Abla

en azindan durustce paylasmissin:)kizlar genelde evlilik ister ama burada vazgecme gibi bir durum var sanirim..Doner belki diyecegim ama her turlu ihtimali de dusun derim.. sevgiler

kesinlikle kandırma değil sadece buradaki insanların görüşlerini önemsedim sonuçta bu davranışları yapan bir hemcinsiniz:)

tekrar özür dilerim herkesten özellikle her sorumu yanıtlayan @alcanzar dan.

dileğiniz için teşekkür ederim ama bugünkü konuşmalardan sonra fal tabiriyle:) bu kapı bana kapandı diyebilirim onunla..

böyle bir insan değildim güçsüz bir insan olmadım hiçbir zaman çok güçsüz göründüğümü biliyorum ama gerçekten beklemediğim yerden darbe aldım.. beni en sevdiği zaman bile allahım bunu benden alma ne olur derken askerde kaybettim:) elimden bişey gelmedi. buradaki insanlara karşı kendimi mahçup hissettiğimden bir not bırakma gereği duydum

Cok üzüldüm cok(((umarim hakkanda hayirlisi olur. Kizlarrrr bakin sadece biz aci cekmiyormusuzz. Umarim hersey gönlünce olur....

her şeye rağmen dürüst davrandın.şansın bol olsun.en kısa sürede iyileşmeni dilerim,yaralarını sarmanı dilerim:2:

Allah yarfimcin olsun 5:

ben artık o kadar olumsuzumki nedense olumlu dedikleri çıkmayacak hissindeyim.anı bilmiş gibi ama.sence anda nasıl?

Ben de olumsuzum, arada cikan fallarim olsa da asil bekledigimin olacagina dair inancim oldukca az buna ragmen Mert anla, benimle ilgili oyle seyler biliyor ki o kahve fincaninda nasil onlari goruyor anlam
veremiyorum :) cok bilirim "yok artik!" Dedigimi.

sen nalan a mı attın canım diğeri kime

Evet canım biri Nalân diğeri Reiki.Nalânın falnı dinleyemedim problem var tekrar yollaması gerekiyor.Site yetkililerine bildirdim.Reiki nin falı geldi.Hiççç öyle allamamış pullamamış ne var ne yok söylemiş içinde olduğum durum başarılı , geleceği göreceğiz.

bu durumda benim senden bir ricam oalcak Kyuubi, madem burada bizlerle dertlerini paylaştın, kadın gözüyle aşk acısı çekmek nedir gördün, lütfen ama lütfen bu günlerini atlatınca ki atlatacaksın sana söz veriyorum, karşına çıkan diğer kızlardan bu aşkın acısını çıkarma.. lütfen...çünkü erkeklerin genelde yaptığı bu oluyor ve muhtemelen sonraki seni daha gerçek sevecek kız acı çekiyor. inandıramıyor sana, seni sevdiğine.. Allah yardımcın olsun..

kesinlikle böyle birşey yapacak karakterde bir insan değilim.bu ilişkinin bana tek olumsuz yansıması bir daha asla ve asla hiç kimse için o bunu yapmaz demeyeceğim.kimseyi sonsuza kadar yanımda olacak gibi görmeyeceğim.başka hiçbir yansıması olmayacak.

Bence òzürlük bi durum yok.Sadece çok şaşırdım tabiki.Ama hikâyene bayan Kyuubi ye üzüldüğüm kadar üzüldüm.Benim senin durumuna bakış açımı erkek olman değiştirmedi.inşallah herşey düzelir istediğine kavuşur mutlu bi hayat kurarsın kendine.Yalnız işin komik tarafı artık burda hepimiz birbirimizden şüpheleneceğiz acaba erkekmi diye..Kendine iyi bak ve mutlu ol..

haberlerini bekliorum alcanzar

Canim ne gönderdin ??? Kahve mi bende nalan abla ve ya nesibeyi denemek istiyorum hangisini tavsiye edersiniz kizlar

Canim ne gönderdin ??? Kahve mi bende nalan abla ve ya nesibeyi denemek istiyorum hangisini tavsiye edersiniz kizlar
Vallaha cok komik benimki ikisinede kahve niyetlendim fotoları yüklerken bi gitti bi durdu falan vazgeçtim ikisinede tarot baktırdım.Vallaha Reiki yi tavsiye ederim.Tarafsız yorum yapmış.Nalan ıda bekliyorum tekrar yollamasını dinleyemedim çünkü.

Reikiye 3-4 defa benfe baktirdim gecmis cok iyiydi gelecegi bilmiyorum

Sevgili kardeşim, önemli olan kadın erkek olmak değil insan olmak.Senin erkek olmandan hiç gocunmadım, yazdıklarında cinsiyetini değil kalbini, hissiyatını ve ruhunun naifliğini gördüm. Sen de kendini bizimle içtenlikle paylaştın, ben de seninle paylaşmış olmaktan mutluyum. İnsan kalbini açarken cinsiyeti, dili, dini uçuyor sadece insanlığı kalıyor.Senin gibi naif bir ruhu tanımaktan onur duydum.

Çok mutlu olmanı dilerim.Çok güzel bir insansın, bu güzelliği hakeden biriyle olmanı dilerim.

Kadın veya erkek herkesin yolu günün birinde, bir şekilde kadınlar klubüne çıkar :)
Bir derdim var bölümüne, bizlerle dalga geçmek adına gelmediğin için özrün sanırım herkes tarafından kabul edilmiştir..
Evet uzaklaştırılacaksın..Ama hiç birimiz sana kızgın olmayacağız

Hepimizin başından geçmiş bir macera var..Bu tür çıkmazların, üzüntülerin geçici olduğunu unutmayalım..
Falı bırakmana çok sevindim..Ne kadar oldu bilemiyorum ama sanırım 2 aydan beri ben de tek bir fal baktırmadım..
Nereye kadar yahu, hastalık gibi bir şey..

Umarım sen de geçmişi serbest bırakıp, önce kendini sonra sevdiğin insanı affedip, kendini arındırırsın..
Kabullenmek önemlidir..Kabullen ki hayatına yeni bir sayfayla devam edebil..

Mutlu olman dileğiyle..

senin gene iyiymiş 23,24,25 ben bir günde 4,5 falcıya atıyordum. sonrasımı malum kafayı yemeler neyseki kurtuldum o durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…