Binnaz Abla

kopmam çook zor evet bu ikinci hafta beni ekeli hala düşü numara değiştirmeyi sanırım bende bitircem ve tüm fallar patlamış olucak

Daha az düşündükçe ve zamana yaydıkça başıracaksın Dasdar .Kuzu sana bu konuda akıl veren ben oluyorum ama bende senin yollarındayım.bribirimize destek olmalıyızEğer numara değiştirmeyi planlıyorsan da son noktayı koy bence.yoksa seni telefonunu çaldırdı veya kaybetti diye düşünebilir.
Patlayan fallar şerefine pitoşcan

Falları biz patlatıyoruz hahaaa
kuzum zoruma gıden dertleşecegım kımse yok aıle yok bende ne halın varsa gör derdindeler bundan sebep unutma surecı yaralayıcı oluyor kuzum çok yaralayıcı iyiki falcı lar var dertleşecegımiz...

Arkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacaktı :)) bir ayrılık söz konusu hayatımda bunu telwwede bir çok falcıya yorumlattım ama hayatında başka biri var diyen tek bir insan çıkmadı Ecem23 bile o genelde olumsuzu söyler ama o da demedi. Bir de biryolunvar sitesinden Fama'yı denedim, kesinlikle başkasını gördügünü söyledi ve işte seni özleyecek sana gelecek dedi. Böyle olumsuz konuşup tutturduğu var mı acaba? Okudugum yorumlarda sanki herkese seninkinin hayatında başka biri var demiş gibi geldi bu şekilde konuştuğu başkaları var mı ve sonucu ne oldu? Şimdiden teşekkürler :)

İkisinin de olumlu konuşup tutturamadığo var : BEN. Olumluyu bilmiyorum ki hiç çıkanı var mı ama bence yok anı falan biliyodur geleceği de bekliyodur millet maksimum bence

İki ihtimalden de asla emin olamayız ama fama olmadığına dair aldığım yorunlar beni rahatlatıyor 40 lira sonuçta
Fama değil tatlım yazım tarzı alakasız ,valla çat çatta söylüyot kadın dobra pembeci değil bazı durumlar söyledi görücez bakalım yaşayıp.Mevcut durumu bilmiş ama iyi bence ,denenir.Geleceği görücez.

İkisinin de olumlu konuşup tutturamadığo var : BEN. Olumluyu bilmiyorum ki hiç çıkanı var mı ama bence yok anı falan biliyodur geleceği de bekliyodur millet maksimum bence
Kafama takılan daha çok FAMA yazıp arattığımda cogu kisiye başka bir kızın varlığından bahsediyor olmasıydı ve özleyecek dönecek diyor olmasıydı fazla karşılaştım bilemedim herkese mi böyle diyor acaba :/ geysu ecem gibi anı iyi bilen falcılar görmediler başka birini ama fama bu yöndeydi, bilemedim hiç :/

Bana da hayatında biri olmuş ama 2 aydır kimse yok dönecek dedi bakalım

Tuhaf bir şekilde, herra da bana ayrıldığım kişi için hayatında biri var ama özleyip dönecek ama güvenme dedi.

Fama bana da falda var dedi. Soruda inkar etti. Falı da patladı zaten de 1 yıl oldu. Boşver.... geysu da herkese başkası yok derde fix.... Ama geysu yu anda severim. Fama ile birbirimizden haz etmedik. Geysu bana evine ilgiyi alakayı kesmişsin dediği zaman evimin çöp ev olmasına 1 tık kalmıştı :)))) yuhhh böyle de denmez yani dimi :))) neyse simdi tertemiz :))) bilenler beğen yapsın valla travma oldu bende. Kadın pasaklı didi bana yahu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…