- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
kopmam çook zor evet bu ikinci hafta beni ekeli hala düşü numara değiştirmeyi sanırım bende bitircem ve tüm fallar patlamış olucak
Daha az düşündükçe ve zamana yaydıkça başıracaksınDasdar .Kuzu sana bu konuda akıl veren ben oluyorum ama bende senin yollarındayım.bribirimize destek olmalıyız Eğer numara değiştirmeyi planlıyorsan da son noktayı koy bence.yoksa seni telefonunu çaldırdı veya kaybetti diye düşünebilir.
Patlayan fallarşerefine pitoşcan
Zannetmiyorum baya yakın arkadaşlar yani umarım öyle bir şey değildir. Kokusu çıkar yakında bakalım.Sana ilgi duyuyor olmasın?
İkisinin de olumlu konuşup tutturamadığo var : BEN. Olumluyu bilmiyorum ki hiç çıkanı var mı ama bence yok anı falan biliyodur geleceği de bekliyodur millet maksimum benceArkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacaktı :)) bir ayrılık söz konusu hayatımda bunu telwwede bir çok falcıya yorumlattım ama hayatında başka biri var diyen tek bir insan çıkmadı Ecem23 bile o genelde olumsuzu söyler ama o da demedi. Bir de biryolunvar sitesinden Fama'yı denedim, kesinlikle başkasını gördügünü söyledi ve işte seni özleyecek sana gelecek dedi. Böyle olumsuz konuşup tutturduğu var mı acaba? Okudugum yorumlarda sanki herkese seninkinin hayatında başka biri var demiş gibi geldi bu şekilde konuştuğu başkaları var mı ve sonucu ne oldu? Şimdiden teşekkürler :)
Fama değil tatlım yazım tarzı alakasız ,valla çat çatta söylüyot kadın dobra pembeci değil bazı durumlar söyledi görücez bakalım yaşayıp.Mevcut durumu bilmiş ama iyi bence ,denenir.Geleceği görücez.İki ihtimalden de asla emin olamayız ama fama olmadığına dair aldığım yorunlar beni rahatlatıyor 40 lira sonuçta
Kafama takılan daha çok FAMA yazıp arattığımda cogu kisiye başka bir kızın varlığından bahsediyor olmasıydı ve özleyecek dönecek diyor olmasıydı fazla karşılaştım bilemedim herkese mi böyle diyor acaba :/ geysu ecem gibi anı iyi bilen falcılar görmediler başka birini ama fama bu yöndeydi, bilemedim hiç :/İkisinin de olumlu konuşup tutturamadığo var : BEN. Olumluyu bilmiyorum ki hiç çıkanı var mı ama bence yok anı falan biliyodur geleceği de bekliyodur millet maksimum bence
Bana da hayatında biri olmuş ama 2 aydır kimse yok dönecek dedi bakalımArkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacaktı :)) bir ayrılık söz konusu hayatımda bunu telwwede bir çok falcıya yorumlattım ama hayatında başka biri var diyen tek bir insan çıkmadı Ecem23 bile o genelde olumsuzu söyler ama o da demedi. Bir de biryolunvar sitesinden Fama'yı denedim, kesinlikle başkasını gördügünü söyledi ve işte seni özleyecek sana gelecek dedi. Böyle olumsuz konuşup tutturduğu var mı acaba? Okudugum yorumlarda sanki herkese seninkinin hayatında başka biri var demiş gibi geldi bu şekilde konuştuğu başkaları var mı ve sonucu ne oldu? Şimdiden teşekkürler :)
Bana da değerini anlayacak özel olduğunu anlayacak dönecek dedi bakalım bilemiyorum hiç :/Bana da hayatında biri olmuş ama 2 aydır kimse yok dönecek dedi bakalım
Tarot baktırdım ben iyiydiBirkerebir in sızce kahvesı mı ıyı yoksa tarotu mu?
Ne zaman yeniden fal alacak biliyor musun canımVenüs amber e ne baktırmalı siZce kızlar?
Kahve atsam kendısı tarotla destekler mı acaba yoksa tarot baktırınca kendısıde acılım yapıyor mu?Tarot baktırdım ben iyiydi
Canım pusuda bekliyorum valla şu an bakıyo 2 kişi var sırada meşgul. Bitirdikten sonra bakar mı bilmiyorumNe zaman yeniden fal alacak biliyor musun canım
Canım inan hiç bilmiyorum bir kere baktırdım belki sorunu yazarken rica edersen destekleyebilirKahve atsam kendısı tarotla destekler mı acaba yoksa tarot baktırınca kendısıde acılım yapıyor mu?
Bakmaz bence ama belki ne zaman bakacağını söylerCanım pusuda bekliyorum valla şu an bakıyo 2 kişi var sırada meşgul. Bitirdikten sonra bakar mı bilmiyorum
Fama bana da falda var dedi. Soruda inkar etti. Falı da patladı zaten de 1 yıl oldu. Boşver.... geysu da herkese başkası yok derde fix.... Ama geysu yu anda severim. Fama ile birbirimizden haz etmedik. Geysu bana evine ilgiyi alakayı kesmişsin dediği zaman evimin çöp ev olmasına 1 tık kalmıştı :)))) yuhhh böyle de denmez yani dimi :))) neyse simdi tertemiz :))) bilenler beğen yapsın valla travma oldu bende. Kadın pasaklı didi bana yahu....Kafama takılan daha çok FAMA yazıp arattığımda cogu kisiye başka bir kızın varlığından bahsediyor olmasıydı ve özleyecek dönecek diyor olmasıydı fazla karşılaştım bilemedim herkese mi böyle diyor acaba :/ geysu ecem gibi anı iyi bilen falcılar görmediler başka birini ama fama bu yöndeydi, bilemedim hiç :/
Canım inan hiç bilmiyorum bir kere baktırdım belki sorunu yazarken rica edersen destekleyebilir[/QUOT
Falı cıktı mı canım sana bır de selena ya baktırdın mı hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?