Herra çok mu kısa bakıyor yani 40 lira verip bir paragraf okumayalımİki ihtimalden de asla emin olamayız ama fama olmadığına dair aldığım yorunlar beni rahatlatıyor 40 lira sonuçta
bana da biriyle gorusuyor ama geri donecek dedi :/Tuhaf bir şekilde, herra da bana ayrıldığım kişi için hayatında biri var ama özleyip dönecek ama güvenme dedi.
Cingeneye gittin mi o nedediArkadaşlar merhaba bir kaç sorum olacaktı :)) bir ayrılık söz konusu hayatımda bunu telwwede bir çok falcıya yorumlattım ama hayatında başka biri var diyen tek bir insan çıkmadı Ecem23 bile o genelde olumsuzu söyler ama o da demedi. Bir de biryolunvar sitesinden Fama'yı denedim, kesinlikle başkasını gördügünü söyledi ve işte seni özleyecek sana gelecek dedi. Böyle olumsuz konuşup tutturduğu var mı acaba? Okudugum yorumlarda sanki herkese seninkinin hayatında başka biri var demiş gibi geldi bu şekilde konuştuğu başkaları var mı ve sonucu ne oldu? Şimdiden teşekkürler :)
Ahaha bir falcının daha hazin sonu mu geliyo bilmem :)bana da biriyle gorusuyor ama geri donecek dedi :/
40 tl lik değil 20 tl lik ama kısa değil bana .Herra çok mu kısa bakıyor yani 40 lira verip bir paragraf okumayalımfena halde merak ettim onu
Haydaaa :))).Acaba fiksmi biri aydınlatsın yahu bana biriyle görüşürken seni arıcak sen tersleyeceksin güvenme dedi.bana da biriyle gorusuyor ama geri donecek dedi :/
bak ck kafam karıstı daha onceki falı cok tutarlı ve duzgundu halbuki..yani hepimizinki biriyle gorusuyor ve geri doncek ...bilemedim ya denk mi geldi sizcee?Haydaaa :))).Acaba fiksmi biri aydınlatsın yahu bana biriyle görüşürken seni arıcak sen tersleyeceksin güvenme dedi.
Iyi aksamlar yazma geregi hissttm yazdiklarin bana yasadgim seyleri tekrar hatrlatti 7 senelik bir iliskm vardi beni bekle evlncz diye dye 7 sene bekledm son 1 yildr gorsmyrz bitti bile demdn irtbati kopardi falclara dstm 1 sene boyunca fal baktrdm herkes geri dock dedi nasip de yoktu olmadi evet gorsme oldu dedklri gibi ama evlenmyi dsnmuyorum dedi hakaret eder gibi telefnda ve bitti bende bittm oleck gibi oldm olmeyi bile dsndm sonra fal bakmama karari aldim yanlis anlamayin baktrana lafim yok cunku ayni surecten bende gectim ama atlattm sana nacizane tavsiyem kesinlikle reklam amacli soylmiyrm yutoobe dan erdem taskinsunun eski sevgiliyi unutma ve tinlamak yok videolarni izlmeni tavsye edyrm bende ise yaradi umarm sende de ise yarar her aci gecyor olum acsi bile geciyor aslinda ama biz kurcaliyoruz unutmak istemiyoruz bir care umut arariyoruz oda yarayi taze tutuyor ve en onemlisi sosyal medyada takip etmemek ben etmiyrm artik sunu anladim bilmemek mutluluk umarim burdaki tum arkadaslarin skntsı gecer tez vakitde hayirli aksamlar
bak ck kafam karıstı daha onceki falı cok tutarlı ve duzgundu halbuki..yani hepimizinki biriyle gorusuyor ve geri doncek ...bilemedim ya denk mi geldi sizcee?
Ne bileyim bana Türkçesi çok bozuk gelmişti iyi bari memnun kalmasan üzülürdüm:)Fama değil tatlım yazım tarzı alakasız ,valla çat çatta söylüyot kadın dobra pembeci değil bazı durumlar söyledi görücez bakalım yaşayıp.Mevcut durumu bilmiş ama iyi bence ,denenir.Geleceği görücez.
Kişiye göre değişir hayatım evet çok kısaydı ama benim falımı okuyan arkadaşlarımın da ağzı açık kaldı hepimiz şüphelendik. Yani bunkadar iyi bakacaksa laf salatasına gerek yok bence:)Herra çok mu kısa bakıyor yani 40 lira verip bir paragraf okumayalımfena halde merak ettim onu
YazmadıVenüs falları bitirdi yazdı mı birşeyler Facebook una
Venüs'ün Facebook profil linkini atabilir misiniz
Link açılmıyor
Fal sepetin de dün 9 fali vardı venusun 5 baktı 4 duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?