Binnaz Abla

Cingeneye gittin mi o nededi

Haydaaa :))).Acaba fiksmi biri aydınlatsın yahu bana biriyle görüşürken seni arıcak sen tersleyeceksin güvenme dedi.
bak ck kafam karıstı daha onceki falı cok tutarlı ve duzgundu halbuki..yani hepimizinki biriyle gorusuyor ve geri doncek ...bilemedim ya denk mi geldi sizcee?

Bende ağlıyorum hergün üzüntümden falcılara düştüm işte hepsi dönecek diyor inanmıyorum ama döneceğinee asla dönmez o geri biliyorum. hergün bi fal baktırıyorum. Artık ne yapacağımı şaşırdım 3 ay oldu...

Benimde kafam çok karışık ya cidden neden hepimize aynı şeyi söylüyorlar? Hatta bir tane yorum birebir aynı özlediğini fark edip gelecek falan bu kadar denk gelmek normal mi :/ bir tek ecem23 iletişim var ama sonucu olumsuz dedi bilemiyorum ya

Ne bileyim bana Türkçesi çok bozuk gelmişti iyi bari memnun kalmasan üzülürdüm:)

Herra çok mu kısa bakıyor yani 40 lira verip bir paragraf okumayalım fena halde merak ettim onu
Kişiye göre değişir hayatım evet çok kısaydı ama benim falımı okuyan arkadaşlarımın da ağzı açık kaldı hepimiz şüphelendik. Yani bunkadar iyi bakacaksa laf salatasına gerek yok bence:)

Venüs falları bitirdi yazdı mı birşeyler Facebook una
Venüs'ün Facebook profil linkini atabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…