Binnaz Abla

Ecem23'e fal baktırdım ve hepimizin ortak sorunundan bahsettim. Eskiden baktığı fallar gerçekten de daha uzun ve özenliydi. O kadar tatlı bir dille cevap vermiş ki hareketi çok hoşuma gitti. İster geleceği tuttursun isterse tutturmasın bendeki yeri hep ayrıdır. Tabi geysu ve yeşilçingene de benim için özel falcılar. En azından bu falcıların paragöz olmadıklarına eminim.

ecem23 6 saat önce
merhabalar kusurabakmayın yorumunuzu yeni gördüm ve dönüş yapabildim . iyiki de söylediniz çok teşekkür ederim . eleştirinin her türlüsünü kabul etmek durumundayım halka açık bir iş yaptığım için . daha dikkatli olucam tabiki bu konu üstüne düşünücem yanlış yapılan bir durum varsa düzeltilir . benim bilerek yaptığım birşey değildi sadece bunu bilin lütfen . kadınlar kulübünden gelen danışanlarım cok fazla herkese lütfen çok çok selam söyleyin umutlu ve mutlu günleriniz olsun .

eklemeyin profilinizi görmesin ne gerek var....yada sahte profille gidin:)))
Profile bakarak yorum yapan biri değil. Ben normalde öğretmenim ona baktırdığım zaman grafikerlik yapıyordum. Üniversite okurken özel bir kursta eğitimini almıştım. İş durumuma baksa öğretmenlikten bahsetmemesi gerekirdi ki ben zaten çoğu bilgiyi kapatmış biriyim. Enerjinizi emer ve 50 tl etmez benim gözümde ama yukarıda Allah var inkar edemem bildiği şeyleri.

Yesilcingene olsun geysu olsun ecem23 olsun ben bunların fallarının çıktığını ne gördüm ne duydum ani ve geçmişi hepsi biliyor ama venüs amberi övüyorlar daha baktirmadim..

afferin kız kıza .. gozume girdi :))

iş konularında hepsi bi çoğu biliyor da konu aşk a gelince fosss hepsi...şu enerji emme meselesi ise çok kötü basirlye ilk attığım da eftelyada çok kötü olmuştum etkisi bi hafta geçmedi...şimdi venüs yaparsam iyi gelmez bana...

Bu bahsettiginiz kişiler nerede acaba?

çok açık ve net bir şey söyleyeyim; Venüs'ü hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Söylediği şeylerden falan değil resmen psikolojik baskı kuruyor insan üzerinde. Allah mısın kardeşim gelecekten geldim diyorsun. Yazık 50 liranıza. Ben değil benim ilişki durumumu bilen ve falı dinleyen kimse beğenmedi. Geçmiş asla tutmadı gelecek iyi tamam onun dediği gibi olsun ne dese çıkıyormuş ya... yine de gitmem tavsiye de etmem ben falı açtığım saniye kalbime sıkıntı oturdu resmen ki ben kolay kolay etkilenmem böyle şeylerden.

Ya sekacım sen anlatınca bile sıkıldım:)))içime sıkıntı girdi.bide fal atsam ne olurum korktum açıkçası ama o gün kredi almış bulundum..Fal sepetinde önerebileceğin başka kişi var mı canım?

kuzu ben fal sepetinde hiç kimseden memnun kalamadım mesela yağmura attım burç yorumu yaptı ama negatif bir kadın değil eylül aşırı tırt dennis de öyle. Hale yıldırımı beğenmiştim zamanında ama çıkmadı diye atmadım tekrar

hahhhaaa bana da nesibe bilinçaltından geliyorum demişti... ben bilinçaltımı merak ettiğim için fal atmadım ki..
kontrolden çıkmadığı sürece bilinçaltım beni bende onu biliyoruz zaten:))) Hata son dönem monologtan dialoğa bile geçtik o derece yakınız...

Falsepeti'nde umut fena değil. Çok olmadı baktıralı gelecek için bir şey diyemem ama boş bir falcı değil. Anlık durumu doğru bildi. Eski erkek arkadaşımın korkularından bahsetmiş. Anlık durumda çok güvendiğim falcılarla birebir aynı şeylerden bahsetti. En azından fiyatı düşük denenebilir.

Çok doğru dedinAşk hep fire veriyor
Onun dışında iş,para,kariyer mevzuları falan çıkıyor
Enerji emmeyi ben falsepeti nesibede hissetmiştim.İki gün abartmıyorum resmen başım türk filmlerindeki gibi dönüp düşecek gibi yürüyordum artık yıldızım mı düşük diye mi etkilendim enerjim mi emildi bilmiyorum

Canım biz seninle bu forumda bir türlü anlaşamadık, ama söz konusu venüs olunca ben de bir şeyler yazmak istiyorum. Ben de daha önce bin kere söyledim burada emerjisini sevmediğimi. Belki okumuşsundur, eski erkek arkadaşım nişanlandı benim, yazın evlenecek. Venüs bana, yanında esmer, uzun saçlı, gözleri eyelinerlı, gayet güzel bir bayan görüyorum demişti. O kadar ağlamıştım ki. Çıldırmıştım. Hayır ne kdar üzüldüğümü biliyorsun, bana niye kızı övüyorsun, ama gel gör ki ne oldu, ecem23ün ve daha sayamadığım bir çok falcının amaan öylesine bir kız dediği kızla, adam nişanlandı. Yani venüsün falları beni de uyuz ediyor. Ne zaman fal atsam, bir daha asla atmayacağım diyorum, hatta sadece venüse de değil, kimseye fal atmayacağım artık diyorum. Ama eninde sonunda olmayacak dediği şey olmuyor ya kadının. Şuan aklımdaki kişi için de , yakın gelecekte hiç bir şey görmüyprum, belki ilerde durumuna tekrar bakabiliriz demişti bir buçuk yıl önce, o gün de çok ağlamıştım. Ama gel gör ki en sevdiğim falcı ne olursa olsun selenadır, selenanın bile olacak dediği durum, olmadı. Yani hakkını yemek istemiyorum venüsün. Evet benim de enerjimi emiyor, ama sanırım söyledikleri işime gelmediği için emiyor

işte bu tip fal bakanlardan korkuyorum ve huzursuz oluyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…