- 9 Mart 2017
- 229
- 364
- 23
- 37
Guzel seyleri yasamak icin kendini zorlama onlar hic beklemedgn zamnda gerceklesr diye bir soz var canm bende cok skntli zamnlar yasadm 7 yildi ve bitti 8 aydr grsmyrz inan seni senden daha cok kimse dsnmez benim tavsyem su ki kesnlikle sosyal medyadan takip etme telfnda numarasi varsa sil cunku heryerden resmine bakarsn whatsaptn ordan burdan ben hep takip ettm hergun bakyrdm yeni fotgraf atmsmi yazi yazms mi diye diye unutma surecmi uzattm ama artk bakmiyrm inan bakmadgmdan beri daha iyiym sende yeni bir baslangic yap bugunden itibaren bakma eskiye nazaran daha iyi olursun insallh ben inaniyrm beklemk insani yoryr umut etmek de kotu olursa ne ala supriz yasarsn olmazsa umut un sonu kotu oluyr o yuzden akisina birak umarm hersy guzel olur hepmz icinBende ağlıyorum hergün üzüntümden falcılara düştüm iştehepsi dönecek diyor inanmıyorum ama döneceğinee asla dönmez o geri biliyorum. hergün bi fal baktırıyorum. Artık ne yapacağımı şaşırdım 3 ay oldu...
Canım biz seninle bu forumda bir türlü anlaşamadık, ama söz konusu venüs olunca ben de bir şeyler yazmak istiyorum. Ben de daha önce bin kere söyledim burada emerjisini sevmediğimi. Belki okumuşsundur, eski erkek arkadaşım nişanlandı benim, yazın evlenecek. Venüs bana, yanında esmer, uzun saçlı, gözleri eyelinerlı, gayet güzel bir bayan görüyorum demişti. O kadar ağlamıştım ki. Çıldırmıştım. Hayır ne kdar üzüldüğümü biliyorsun, bana niye kızı övüyorsun, ama gel gör ki ne oldu, ecem23ün ve daha sayamadığım bir çok falcının amaan öylesine bir kız dediği kızla, adam nişanlandı. Yani venüsün falları beni de uyuz ediyor. Ne zaman fal atsam, bir daha asla atmayacağım diyorum, hatta sadece venüse de değil, kimseye fal atmayacağım artık diyorum. Ama eninde sonunda olmayacak dediği şey olmuyor ya kadının. Şuan aklımdaki kişi için de , yakın gelecekte hiç bir şey görmüyprum, belki ilerde durumuna tekrar bakabiliriz demişti bir buçuk yıl önce, o gün de çok ağlamıştım. Ama gel gör ki en sevdiğim falcı ne olursa olsun selenadır, selenanın bile olacak dediği durum, olmadı. Yani hakkını yemek istemiyorum venüsün. Evet benim de enerjimi emiyor, ama sanırım söyledikleri işime gelmediği için emiyor
Dediğin bazı noktalar doğru benim de tekrar batıracağım biri değil ama forumda kimse Venüs baskısı yapmadı. Birileri bir şey sordu ve onun ardından biz baktıranlar yorum yaptık. Zaten yorum yapan kişi sayısı azdı. Herkes fikrini belirtti sadece. Venüs hakkında yorum yapan bir üye olarak baskı yaptığımı düşünmüyorum ve 50 tl değmez diyen biriyim.öncelikle ben kimseye kin tutmuyorum bu forumda. Birkaç tane diyalogda olmayı tercih etmeyeceğim insan oldu ama sen onlardan biri değilsin ki herkes herkesle anlaşmak zorunda da değil. Aynı paralelde düşünmüyoruz hepsi bu.
Venüse gelince benim eski erkek arkadaşımın hayatında şu an başka biri var ve o kızı bilemedi, erkek arkadaşımın karakteriyle alakalı yaptığı yorumların gerçekten alakası bile yok dolayısıyla ben zaten normalde böyle bir fala çöp derim ama bir Venüs baskısı forumda da Venüsün kendisinde de var zaten. Ben eski erkek arkadaşımın dönüşüne cidden takıntılı biri değilim ki hatta bana yeni biri gördüklerinde olmasını istediğim, oldurmaya çalıştığım adamlar da oldu yani bana açıkça "siz olmayacaksınız" dese de bu oturup ağlayacağım bir mevzu değil aslında. Yine enerji mevzusu isteyen atsın tabi ama ben tavsiye etmiyorum.
yok onu kast etmedim Allah aşkına gerilmeyelim hiç gerek yok:) şöyle bir baskıdan bahsediyorum; herkes beğeniyor ya insan kendini beğenmek zorunda hissediyor yani beğenmeyince kendimden kuşku duydum yoksa bana "Hayır Venüs en iyi falcıdır" baskısı yapıldı demek istemedimDediklerin bazı noktalar doğru benim de tekrar batıracağım biri değil ama forumda kimse Venüs baskısı yapmadı. Birileri bir şey sordu ve onun ardından biz baktıranlar yorum yaptık. Zaten yorum yapan kişi sayısı azdı. Herkes fikrini belirtti sadece. Venüs hakkında yorum yapan bir üye olarak baskı yaptığımı düşünmüyorum ve 50 tl değmez diyen biriyim.
işte bu tip fal bakanlardan korkuyorum ve huzursuz oluyorum((
Geysuyu tebrik ediyorum basarilarinin devamini diliyorumGeysu 1 ay içinde ciddi niyeti olan biriyle tanıştırılacaksın, birkaç defa görüşeceksin ama kendini ciddiyete hazır hissetmediğin için görüşmeyi keseceksin demişti 10 gün kadar önce. Az önce yakın bir iş arkadaşım aradı. Benimle tanışmak isteyen ve niyeti ciddi olan biri varmış. Haftaya görüşme kararlaştırdık. Allah Allah. Adamın fotosunu da gördüm, yaptığı tarife uyuyor. Şimdiden korkmaya başladım, yeni biri yeni dertlerAma yok ya, kesin bu da fos çıkar
aynen göndermedende bilemiyoruz ki...ve aslında tutup tutmayacağını da sana çıkan uyan o na uymuyor...Bende korkuyorum haklısıncanım.ama göndermeden de böyle etkilenmeyi kestiremiyoruz
Yeşilçingene karşı tarafın beynini güzel okur. Karakter analizi de iyidir. Zaten falları şu olacak bunu yaşayacaksın şeklinde değil. Bu adam hayırsız olmasa daha iyi olur gibidir. Gelecek için dediklerini şöyle yaşadım. Sen uğraşırsan olur. Kendisi teklif etmez bu yapıda değil sen edersen kabul eder ama çok karaktersiz biri dayanamazsın ayrılan sen olursun dedi. Ben ettim sevgili olduk ve ben ayrıldım.Arkadaşlar bu yeşil çingene beyin okuyor olabilir mi? Düşündüğüm her şeyi tek tek söyledi de bi an bende bunu düşündüm :)) Ya da öngürülerini yaşayan oldu mu?
Arkadaşlar bu yeşil çingene beyin okuyor olabilir mi? Düşündüğüm her şeyi tek tek söyledi de bi an bende bunu düşündüm :)) Ya da öngürülerini yaşayan oldu mu?
geysuya 3 kere baktırdım. 3ü de bana gayet uyduğu için aynı falı gönderdiğini düşünmüyorum ama yine de karşılaştırmak isterim :)Geysu' nun farklı kişilere aynı falı gönderdiği oldu mu hiç? Ya da bazı kısımların aynı oldupu? İsteyene benim falı özelden gönderebilirim, karşılaştırma yaparız. Aslında geleceği kimse tutturamıyor da işte çok yakın gelecek oldupu için demek ki.
Fal sepeti firuZen nasıldır kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?