Binnaz Abla

Guzel seyleri yasamak icin kendini zorlama onlar hic beklemedgn zamnda gerceklesr diye bir soz var canm bende cok skntli zamnlar yasadm 7 yildi ve bitti 8 aydr grsmyrz inan seni senden daha cok kimse dsnmez benim tavsyem su ki kesnlikle sosyal medyadan takip etme telfnda numarasi varsa sil cunku heryerden resmine bakarsn whatsaptn ordan burdan ben hep takip ettm hergun bakyrdm yeni fotgraf atmsmi yazi yazms mi diye diye unutma surecmi uzattm ama artk bakmiyrm inan bakmadgmdan beri daha iyiym sende yeni bir baslangic yap bugunden itibaren bakma eskiye nazaran daha iyi olursun insallh ben inaniyrm beklemk insani yoryr umut etmek de kotu olursa ne ala supriz yasarsn olmazsa umut un sonu kotu oluyr o yuzden akisina birak umarm hersy guzel olur hepmz icin

öncelikle ben kimseye kin tutmuyorum bu forumda. Birkaç tane diyalogda olmayı tercih etmeyeceğim insan oldu ama sen onlardan biri değilsin ki herkes herkesle anlaşmak zorunda da değil. Aynı paralelde düşünmüyoruz hepsi bu.
Venüse gelince benim eski erkek arkadaşımın hayatında şu an başka biri var ve o kızı bilemedi, erkek arkadaşımın karakteriyle alakalı yaptığı yorumların gerçekten alakası bile yok dolayısıyla ben zaten normalde böyle bir fala çöp derim ama bir Venüs baskısı forumda da Venüsün kendisinde de var zaten. Ben eski erkek arkadaşımın dönüşüne cidden takıntılı biri değilim ki hatta bana yeni biri gördüklerinde olmasını istediğim, oldurmaya çalıştığım adamlar da oldu yani bana açıkça "siz olmayacaksınız" dese de bu oturup ağlayacağım bir mevzu değil aslında. Yine enerji mevzusu isteyen atsın tabi ama ben tavsiye etmiyorum.

Dediğin bazı noktalar doğru benim de tekrar batıracağım biri değil ama forumda kimse Venüs baskısı yapmadı. Birileri bir şey sordu ve onun ardından biz baktıranlar yorum yaptık. Zaten yorum yapan kişi sayısı azdı. Herkes fikrini belirtti sadece. Venüs hakkında yorum yapan bir üye olarak baskı yaptığımı düşünmüyorum ve 50 tl değmez diyen biriyim.

Son düzenleme:
yok onu kast etmedim Allah aşkına gerilmeyelim hiç gerek yok:) şöyle bir baskıdan bahsediyorum; herkes beğeniyor ya insan kendini beğenmek zorunda hissediyor yani beğenmeyince kendimden kuşku duydum yoksa bana "Hayır Venüs en iyi falcıdır" baskısı yapıldı demek istemedim

venüse kaç aydır baktırmak istiyordum ama neyse ki artık "50 liramı bir fala yatıramam" dediğim noktaya geldim hele de ilk kez denemek için gözüm kesmiyor. geçen enerjimizin uyduğuna inandığım geysuya bile 30 tl verirken içim acıdı. geysu burdan sana sesleniyorum, lütfen 30da kal, daha yükseltme

Geysu 1 ay içinde ciddi niyeti olan biriyle tanıştırılacaksın, birkaç defa görüşeceksin ama kendini ciddiyete hazır hissetmediğin için görüşmeyi keseceksin demişti 10 gün kadar önce. Az önce yakın bir iş arkadaşım aradı. Benimle tanışmak isteyen ve niyeti ciddi olan biri varmış. Haftaya görüşme kararlaştırdık. Allah Allah. Adamın fotosunu da gördüm, yaptığı tarife uyuyor. Şimdiden korkmaya başladım, yeni biri yeni dertler Ama yok ya, kesin bu da fos çıkar

Geysuyu tebrik ediyorum basarilarinin devamini diliyorum

Geysu' nun farklı kişilere aynı falı gönderdiği oldu mu hiç? Ya da bazı kısımların aynı oldupu? İsteyene benim falı özelden gönderebilirim, karşılaştırma yaparız. Aslında geleceği kimse tutturamıyor da işte çok yakın gelecek oldupu için demek ki.

Bu iş mevzularının fallarda çıkması ama ilişkiye gelince çoğunun patlamasını şeye bağlıyorum, mesela iş konusu iki insanın duygu durumuna bağlı olarak şekillenmiyor; net olunması gereken şeyler var. Başka bir sürü faktör var iş gibi "ciddi" konuların oluşması için. Ama konu aşk, ikili ilişkilere gelince böyle olmuyor yani tamamen o anki duyguya bağlı olarak dakika dakika değişebiliyor. Bu yüzden sanırım iş konuları öngörüleri genelde tutuyor ama aşka gelince sonuç değişiyor veya verilen zamanda olmuyor. Yani duygunun sürekli değişmesinden dolayı, sonuçta iş gibi kurallara ve başka insanlara bağlı olarak şekillenen bir durum değil bu.

Arkadaşlar bu yeşil çingene beyin okuyor olabilir mi? Düşündüğüm her şeyi tek tek söyledi de bi an bende bunu düşündüm :)) Ya da öngürülerini yaşayan oldu mu?
Yeşilçingene karşı tarafın beynini güzel okur. Karakter analizi de iyidir. Zaten falları şu olacak bunu yaşayacaksın şeklinde değil. Bu adam hayırsız olmasa daha iyi olur gibidir. Gelecek için dediklerini şöyle yaşadım. Sen uğraşırsan olur. Kendisi teklif etmez bu yapıda değil sen edersen kabul eder ama çok karaktersiz biri dayanamazsın ayrılan sen olursun dedi. Ben ettim sevgili olduk ve ben ayrıldım.

Arkadaşlar bu yeşil çingene beyin okuyor olabilir mi? Düşündüğüm her şeyi tek tek söyledi de bi an bende bunu düşündüm :)) Ya da öngürülerini yaşayan oldu mu?

bana genelde olasılıklı konuşuyor en son bir konu için yapma yaparsan sonunun hüsran olduğu görünüyor dedi, dinlemedim yaptım ven sonu hüsran oldu ama pişman değilim yapmazsam içimde kalırdı oh rahatım şimdi

geysuya 3 kere baktırdım. 3ü de bana gayet uyduğu için aynı falı gönderdiğini düşünmüyorum ama yine de karşılaştırmak isterim :)

Fal sepeti firuZen nasıldır kızlar?

Onu bilmiyorum genelde memnun kalinmiyor..yorumcu zeusa fal bsktirmayin arkadaslar..hem sorularimi anlamayip hem fal bakmis alakasiz..sorularim anla ilgiliydi..tamam enerji isi birazda ama yine hissleri olan bi falcidan hic bi sey kacmaz bence hele anla ilgiliyse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…