Binnaz Abla

Al bendende o kadar eski sevgilim nisanlandi humaya gore benimle nisanlaniyordu ,sonrasinda yeni biri girsi hayatima onunla evlencen oldu o da yalan ondan da ben ayrildim hakli sebeplerle ee ne kaldi geriye ,bulmuslar bizi saf ver gazi gitsin :)))).
Hüma kadar dolandırıcı bir falcı görmedim.ben onun falları hepimize aynı yolladığını burda tescilledim.nasıl hala utanmadan fakçl bakıyor şaşırmadım değil.Allah sorar hesabını.sen hiç üzülme.benide bir yıl kekledi.

Yemin ederim aynı durumdayız şuan seninle. Falcılar olumlu dedikçe olumsuz oldu.

Huma yazmisim pardon Asenat yazacaktim.Humaya hic baktirmadim bilmiyorum .Ama hepsi olumlu konustular sonuc olarak Binnazabla ,byv ve tellwe tayfasi sonuc olmadi.Valla tatil plani yapiyorum ne yapsam ne etsem diye , iliski defterini kapadim :))) .Fala verecegim parayida hobiyr ,alisverise filan veririm artik.Hepsi mi cikmaz.

buraya yazmış yanii..kendisinin adı geçti mi hatırlamıyorum da yine de aydınlatmış bizi sağolsun

Bu arada aklıma şöyle bir hikaye geldi, Nesibe hanım mesajında falsepeti objektif yorum yapılabilen bir site olduğu için oradayım demiş ancak benim ona baktırdıgım son 4 falımın (senesini de yazıyım takip etmesi kolay olsun onun için 2014) üst üste çıkmaması hatta baya 10 dklık yorumlar yapılması ve benim 1.faldan sonra yok nesibe bakardı aslında diyerek 4 e kadar şans vermiş olmamın ancak gerçekten artık saçmalaması ve ısrarla da almaya devam etmesi - bari bakamıyosun alma çok doğrucusun ya- 200 liramı fal falan değil baya ağız şapırtısına heba etmiş olmasını o zaman gelip forumda yazmıştım.not : 2013 yılı boyunca da nesibeye her ay 1 fal mutlaka atmışlığım site yenilenince 1 2 kez de tema bakımı için pilot müşteri seçiyolardı orda nesibenin bana bedava fal göndermişliği falan vardır yani överken o da beni baya severdi:) Sonra buradaki dostları kim bilir belkide kendisi bizzat burdadır bilemeyiz nickli üyeleriz sonuçta gidip bunu nesibe yetiştirmiş o da beni engellemişti.Objektif yoruma açık olmayı 3 yıl sonra öğrenmiş demekki çünkü ben seni Evvelinden bilirim Nesibe...Bana yediremezsin güzelim.

Zeynep sabahı deneyebilirsin bi ara demiştim ya sevgilisi olan bi çocuğu beğendim diye, söylemediğim halde sevgilisi olduğunu bildi ve olmayacak dedi bana ama peşinen söyliyim kart yorumcusu
bize kim olacak acaba gerçekten kim...

Beni bul telimi al "ben pitoş un iç sesiyim" de kuzum sonra onu sevdıgımı soyle ya bu kadar kolayda kaybetme korkusu na dıyemıyoruz dogrusu bem erkek milletının aska ınandıgına ınanmıyorum e bıraz da cesaret noksanlıgı var korkar kaçar koparız vs. gibi ve dediğin gibi çook tuhaf atışıp atışıp kopamıyoruz buda biraZ beni ümitlendiriyor saf pitoş saf
sen spiroya laf düzüyon biz birbirimize hatta en son konuşmamızda toplu dök içini rahatla bidaha konuşma dedi bana biliyomusun

geysu acaba biraz olumluya yatkın mı? son zamanlarda biraz öyle düşünmeye başladım, forumun düşüncesini merak ediyorum

geysu yu göremiyorum ben tellwe de siz nerden goruyosunuz kredim varmış atayım pembiş bi fala ihtiyacım var sana koşa koşa gelcek 2 çocugunuz olcak diyen böyle...

geysu yu göremiyorum ben tellwe de siz nerden goruyosunuz kredim varmış atayım pembiş bi fala ihtiyacım var sana koşa koşa gelcek 2 çocugunuz olcak diyen böyle...
geysu o kadar pembiş değil kuzucuğum :) ben hafiften olumluya yatkın diye düşünüyorum ama o da hafiften işte, umarım hafiftendir yani :) hiç denemediysen dene geysuyu. ama onun günlük fal limiti var, bu saatte çok büyük ihtimalle dolmuştur

ama ben sadece olumluya acığım yazcam... evet baktım limit dior sabahtan kahve içip gondermm lazım eee çıkıyomu barisi yaa

peki sonucu hemen gonderıyor mu en fazla ne zaman ama ben sadece olumlu ıstıycem ve olumsuzu bılmeye gerek yok o zaten cıkıyo
olumsuzları kendime saklayıp sana sadece olumlu yerleri mi söylesin istiyosun? bilemedim :/ bence öyle baktırma. öyle fal baktıracaksan hiç baktırma paran cebinde kalsın bence ya. ya da ucuzlara falan at.
bana hep attıktan 2 gün sonra baktı.

Aynen canım öyle bana sadece varsa olumluları soylesın iş aile ask eğitim hepsı sallantıda bari varsa gercekten ıyi seyler onları bılmek ısterım tabı varsa... ama herkes anda ıyı demişte çıkan yok gibi...

Pitoş kaçırıldı telefonu da yok töbe töbe
Ben sana yaz dediklerimi yazmadın ama pitoş!! hep değiştirdin daha farklı yazdın
Öyle mi dedi!! ben olsam aaa rahatlamamamı istiyorsun ben seni seviyorum.ondan bana ağır konuşmlarına katlandım, birşeylerin hep rayına gireceğine inandım derim

Dün Eylül fiyaskosundan sonra ilk defa fal sepetinde fal baktırdım Zeus'a. Fena değildi denenebilir ama fal kartlarımı göremiyorum bakılan fallar bölümünde, nereden görebilirim?

Binnaz'daki yenilerden anladığım kadarıyla falcılar ilk baktıkları fallarda pembe olmuyorlar tak tak söylüyorlar sonra insanlar kötü duyunca az puan veriyolar ve bir süre sonra bu yüzden pembeleşmeye başlıyorlar gibi. Bazı yorumlarda "şu şu yüksek puanlı kişiler tam tersini söylüyor siz onlardan iyi misiniz ki " gibi şeyler gördüm. İnsanlar onları pembeci olmaya itiyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…