Yani olumsuz konuştuğu için çıktı sayıyorum. Çünkü karşı tarafın düzenli bir ilişkisi olduCanım çıktımı falı?
Hüma kadar dolandırıcı bir falcı görmedim.ben onun falları hepimize aynı yolladığını burda tescilledim.nasıl hala utanmadan fakçl bakıyor şaşırmadım değil.Allah sorar hesabını.sen hiç üzülme.benide bir yıl kekledi.Al bendende o kadar eski sevgilim nisanlandi humaya gore benimle nisanlaniyordu ,sonrasinda yeni biri girsi hayatima onunla evlencen oldu o da yalan ondan da ben ayrildim hakli sebeplerle ee ne kaldi geriye ,bulmuslar bizi saf ver gazi gitsin :)))).
Yemin ederim aynı durumdayız şuan seninle. Falcılar olumlu dedikçe olumsuz oldu.Ben çıkmış sayarım.tonlarca fal baktırdım.nişanlınla evleneceksiniz dediler ayrıldık,barışacaksınız dediler adam dönmedi,adım atacak dediler adam sırtını döndü,iletişim var dediler sırra kadem bastı.yahu birtanesidemi kıyısından köşesinden tutmaz.bırak bunlardan hiçdeğilse biri olsaydı razıydım.birde demezlermi sen ara çok bekler.okadar uzun boylu değil.(HÜMA,Maya,Nesibe,Selena,Hülya demir,Müge,Ekinsarp,Nehir,Elif hanzade,Selma Aydın,Zeynep Aksu,Marzuka,Fahriye Işıkçan,Umut ışık,KEMAL devrim,Benna... daha sayamadıklarım bunu defalarca söyleyenler)
Kıyamam ya okadar çok içim acıyorki bunları duydukça ben neler çektiğimi bildiğim için ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.Yemin ederim aynı durumdayız şuan seninle. Falcılar olumlu dedikçe olumsuz oldu.
Huma yazmisim pardon Asenat yazacaktim.Humaya hic baktirmadim bilmiyorum .Ama hepsi olumlu konustular sonuc olarak Binnazabla ,byv ve tellwe tayfasi sonuc olmadi.Valla tatil plani yapiyorum ne yapsam ne etsem diye , iliski defterini kapadim :))) .Fala verecegim parayida hobiyr ,alisverise filan veririm artik.Hepsi mi cikmaz.Hüma kadar dolandırıcı bir falcı görmedim.ben onun falları hepimize aynı yolladığını burda tescilledim.nasıl hala utanmadan fakçl bakıyor şaşırmadım değil.Allah sorar hesabını.sen hiç üzülme.benide bir yıl kekledi.
buraya yazmış yanii..kendisinin adı geçti mi hatırlamıyorum da yine de aydınlatmış bizi sağolsunniye engellemişti:)
Az önce bir mesaj geldi. Sitedeki tüm yorumlarım olumlu veya olumsuz gerçek kişilere aittir. Şöyle düşünün benim takipçilerim var ve sitelerden talepte var niye falsepetindeyim? Olumlu olumsuz yorumlarım yayınlanır ve iddia ediyorum ki yayınlanmayan yorumum yoktur. Ben güvenmediğim sitede çalışmam canlar, sizlerle buluşmanın tek yolu Falsepeti değil biliyorsunuz ben tercih ettim ve adil oldukları için pişman değilim
bize kim olacak acaba gerçekten kim...Zeynep sabahı deneyebilirsin bi ara demiştim ya sevgilisi olan bi çocuğu beğendim diye, söylemediğim halde sevgilisi olduğunu bildi ve olmayacak dedi bana ama peşinen söyliyim kart yorumcusu
Kuzum darılma ama Allah sana şu çocuğa açılmak için fırsat veriyor sen U dönüşü yapıyorsun gibime geliyor
Koparsa kopar kopmazsa kopmaz pitoşumseviyorsan o geri duruyorsa söyle.Bu benim fikrim.Asla sana baskı kurma empoze etme gibi bir niyetim yok.Fakat bu belirsizlik seni yıpatıyor ve nofrost mesela aradığında sende olumlu bir adım atacakken iş sarpa sarıyor Böyle iki ileri bir geri mehter yürüyüşü gibi ne olacak?Tam bir daha pot kırmayacak veya o kırıcı davranmayacak diye inanıyoruz bir bakıyorum iki taraf çam devirmiş
Ben sende hiçbirşeyi hissedemiyorum biraz kırıcı olmuşO kadar yazışıyorsunuz atışsanız bile kopma yok ben bile spiroya böyle demedim
En iyisi seni bulup telefonunu alıp işi düzeltmek
pitoşun ağzından made yazıyor
geysu acaba biraz olumluya yatkın mı? son zamanlarda biraz öyle düşünmeye başladım, forumun düşüncesini merak ediyorum
geysu o kadar pembiş değil kuzucuğum :) ben hafiften olumluya yatkın diye düşünüyorum ama o da hafiften işte, umarım hafiftendir yani :) hiç denemediysen dene geysuyu. ama onun günlük fal limiti var, bu saatte çok büyük ihtimalle dolmuşturgeysu yu göremiyorum ben tellwe de siz nerden goruyosunuz kredim varmış atayım pembiş bi fala ihtiyacım var sana koşa koşa gelcek 2 çocugunuz olcak diyen böyle...
geysu o kadar pembiş değil kuzucuğum :) ben hafiften olumluya yatkın diye düşünüyorum ama o da hafiften işte, umarım hafiftendir yani :) hiç denemediysen dene geysuyu. ama onun günlük fal limiti var, bu saatte çok büyük ihtimalle dolmuştur
sabahı beklemene gerek yok gece 12de açılıyorama ben sadece olumluya acığım yazcam... evet baktım limit dior sabahtan kahve içip gondermm lazım eee çıkıyomu barisi yaa
sabahı beklemene gerek yok gece 12de açılıyor
olumsuzları kendime saklayıp sana sadece olumlu yerleri mi söylesin istiyosun? bilemedim :/ bence öyle baktırma. öyle fal baktıracaksan hiç baktırma paran cebinde kalsın bence ya. ya da ucuzlara falan at.peki sonucu hemen gonderıyor mu en fazla ne zaman ama ben sadece olumlu ıstıycem ve olumsuzu bılmeye gerek yok o zaten cıkıyo
olumsuzları kendime saklayıp sana sadece olumlu yerleri mi söylesin istiyosun? bilemedim :/ bence öyle baktırma. öyle fal baktıracaksan hiç baktırma paran cebinde kalsın bence ya. ya da ucuzlara falan at.
bana hep attıktan 2 gün sonra baktı.
Beni bul telimi al "ben pitoş un iç sesiyim" de kuzumsonra onu sevdıgımı soyle ya bu kadar kolayda kaybetme korkusu na dıyemıyoruz dogrusu bem erkek milletının aska ınandıgına ınanmıyorum e bıraz da cesaret noksanlıgı var korkar kaçar koparız vs. gibi ve dediğin gibi çook tuhaf atışıp atışıp kopamıyoruz buda biraZ beni ümitlendiriyor saf pitoş saf
sen spiroya laf düzüyon biz birbirimize hatta en son konuşmamızda toplu dök içini rahatla bidaha konuşma dedi bana biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?