Pitoş kaçırıldı telefonu da yoktöbe töbe
Ben sana yaz dediklerimi yazmadın ama pitoş!!hep değiştirdin daha farklı yazdın
Öyle mi dedi!! ben olsam aaa rahatlamamamı istiyorsun ben seni seviyorum.ondan bana ağır konuşmlarına katlandım, birşeylerin hep rayına gireceğine inandım derim
evet aynen öyle canım onları pembe yoruma iten insanlar olumsuz olunca kızıyorlar diye bu şekilde pembeleşmeye başlıyorlar...Binnaz'daki yenilerden anladığım kadarıyla falcılar ilk baktıkları fallarda pembe olmuyorlar tak tak söylüyorlar sonra insanlar kötü duyunca az puan veriyolar ve bir süre sonra bu yüzden pembeleşmeye başlıyorlar gibi. Bazı yorumlarda "şu şu yüksek puanlı kişiler tam tersini söylüyor siz onlardan iyi misiniz ki " gibi şeyler gördüm. İnsanlar onları pembeci olmaya itiyor galiba.
Yalan yorumlara ne meraklı insanlar, sonra çıkmayınca da neden çıkmadı deniyorevet aynen öyle canım onları pembe yoruma iten insanlar olumsuz olunca kızıyorlar diye bu şekilde pembeleşmeye başlıyorlar...
Aynen öyle canım avutuluyorlar umutları paraları tükeniyor aslında...ben baktırmaya başladığımdan bu yana hep pembeci olmayan bi falcı aradım hepte olumsuza açığım yazdım..çünkü gerçeklerle yüzleşmemiz lazım umutlarla beklemektense olumsuz bi durum varsada bilelim diye...Yalan yorumlara ne meraklı insanlar, sonra çıkmayınca da neden çıkmadı deniyor
kimin yorumunda var bu durum esen mermerde mi?Binnaz'daki yenilerden anladığım kadarıyla falcılar ilk baktıkları fallarda pembe olmuyorlar tak tak söylüyorlar sonra insanlar kötü duyunca az puan veriyolar ve bir süre sonra bu yüzden pembeleşmeye başlıyorlar gibi. Bazı yorumlarda "şu şu yüksek puanlı kişiler tam tersini söylüyor siz onlardan iyi misiniz ki " gibi şeyler gördüm. İnsanlar onları pembeci olmaya itiyor galiba.
O yorumu gördüm bende... Hüma'nın profilinde:))) Ve banlanmadan önceki yorumumu da buna istinaden yazmıştım... İnsanlar falcı profillerine neden bu tip şeyler yazar demiştim. Banlanma sebebim oldu o yorumu yazan kişi...Binnaz'daki yenilerden anladığım kadarıyla falcılar ilk baktıkları fallarda pembe olmuyorlar tak tak söylüyorlar sonra insanlar kötü duyunca az puan veriyolar ve bir süre sonra bu yüzden pembeleşmeye başlıyorlar gibi. Bazı yorumlarda "şu şu yüksek puanlı kişiler tam tersini söylüyor siz onlardan iyi misiniz ki " gibi şeyler gördüm. İnsanlar onları pembeci olmaya itiyor galiba.
Esen'de görmedim ama yine bir yenide vardı, bir sürü yeni binnaz falcısı var hatırlayamıyorumkimin yorumunda var bu durum esen mermerde mi?
Birde benden ne istiyorsun dedi
diycektimki evlenmeni haha
hakketen kaçırdım kuzum ama inan aklımda söylediklerin sadece cesaret edemedim ama olurda birdaha konulursak ve benden ne istiyorsunnnn soyle diyemedikleri ni rahatla derse ozmn zırhımı yıkıcam veee adam korkup kacıcak şimdilik sadece dost lugu sorguladım bidahiki olursa askı
hümayla mı karşılaştırmış yorumu yazık üzüldüm hümayla avutulmaya devam etsin bikaç ay sonra dank eder nasılsa olumsuz yorum yapanın falı çıkınca aaa çıktı der:)))Esen'de görmedim ama yine bir yenide vardı, bir sürü yeni binnaz falcısı var hatırlayamıyorumbu arada evet bu bahsettiğim yorumda da Huma ile karşılaştırma vardı ncarenot
Onu da gördüm :))) Sen Hüma'dan daha mı iyi bileceksin kıvamında bir mesajdı evetEsen'de görmedim ama yine bir yenide vardı, bir sürü yeni binnaz falcısı var hatırlayamıyorumbu arada evet bu bahsettiğim yorumda da Huma ile karşılaştırma vardı ncarenot
Birşey istememi mi bekliyorsun deseydin
Made evlenirsem nofrosttan buzdolabı fiyatlarında indirim istiyor
bir daha konuşursak ama kuzu sen fırsatları kaçırıyorsun!?
Ya nofrostun sinirli anına denk geliyor ya o an sen modunda değilken birşey oluyor yazışmalar istediğin seviyeye gelmiyor.İkinizde bazen sert katı çıkışlar yapıyorsunuz anladığım kadarıyla.
Ben bu dostluğa çok kızıyorum.Bir insan kimi severse sevsin evlenirse evlensin tanışmadan dost olmadan ilişki başlamaz.arkadaş olarak yol katetmeden iyi tanımadan öyle sen beni sevdin ben seni sevdim saldım çayıra mevlam kayıra olmaz.
Dost olarak başlayıp evlenip sevgili nişanlı olan da var dost kalanda.Ama sen hoşlanıyorken dostluk kisvesi nereye kadar benim demek istediğim bu
İnşallah bu sefer fırsat ayağına gelirse güzel sonuçlanır
Buldum yorumu :)))Onu da gördüm :))) Sen Hüma'dan daha mı iyi bileceksin kıvamında bir mesajdı evet
Buldum yorumu :)))
Ahaha Berrak Okur'a atılmış yorum :) Ben denemedim ama merak ettim.aman allahım sanki hüma benna ve maya bilirkişiler bu nasıl bir koruma:) maya demir bana bir fal baktı mesela fal demeye bin şahit 10 dakika gazı verdi bak neler olacak göreceksin çok pişman olacak vs hı hı evet çocuk sevgili yaptı geziyor:)
benna zaten her dakika online olabiliyor bu açıdan tebrik ediyorum 7/24 falcı tek kelime hatırlamıyorum 2 kez atmışım fal keşke ilk falında akıllansaydım:) hümaya atmadım hiç burda gördüğüm yorumlardan sonra.
bu yoruma kime yapmış gidip şimdi ona fal atıcam:):) aradığımız kan
Ben yorumcudan çok bu mesajı kimin yazdığını merak ediyorum...Ahaha Berrak Okur'a atılmış yorum :) Ben denemedim ama merak ettim.
Sesli güldümBuldum yorumu :)))
Aynen aranılan taze kan bulunduaman allahım sanki hüma benna ve maya bilirkişiler bu nasıl bir koruma:) maya demir bana bir fal baktı mesela fal demeye bin şahit 10 dakika gazı verdi bak neler olacak göreceksin çok pişman olacak vs hı hı evet çocuk sevgili yaptı geziyor:)
benna zaten her dakika online olabiliyor bu açıdan tebrik ediyorum 7/24 falcı tek kelime hatırlamıyorum 2 kez atmışım fal keşke ilk falında akıllansaydım:) hümaya atmadım hiç burda gördüğüm yorumlardan sonra.
bu yoruma kime yapmış gidip şimdi ona fal atıcam:):) aradığımız kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?