BUNU DA OKUYUN KIZLAR....
Öncelikle aptallık bende. bunu kabul ediyorum. İlkay ile ilgili yorum yazıp yazmamak arasındaydım ama bu mesajı görünce "yazayım" dedim.
geçtiğimiz gece kahve içtmiştim. sitede de kredim vardı. herkes yazılı fal bakıyor bir tek ilkay'da sesli açıktı.
ilkay'a daha önce baktırmıştım. duymak istemediğim şeyleri duymak ya da istediklerimi duymamak değil de... çok düzdü.
"olabilir neden olmasın, ama olmayabilir de." tadında bir faldı. verdiği tarih haziran'dı. dediği çıkmadı elbette.
kimse yokken bari ilkay'a atayım dedim. attım. sonra da eski falını dinledim. hakikaten haziran demiş çıkmamış, moral bozmuş bozduğu şey de olmamış.
veeeee yeni falıma bakmış.
sesli falın üç dakikasında beni azarlamış.
madem ilk sefer 1 puan verdin, şimdi neden baktırıyorsun. falını iade edecektim ama edecek kimseyi bulamadım. bu seferlik de bakıyorum ama böyle olmaz. 1 puan veriyorsan çok kötü bulmuşsun anlamına gelir. madem hoşlanmadın birdaha da beğenmezsen bana baktırma. başka arkadaşlarımı deneyebilirsin. ben sonuçta seni görmüyorum, tanımıyorum etmiyorum o yüzden yanılabilirim vs vs. bu ayarda şeyler....
sonra sorumu beğenmemiş. ben medyum değilim daha detaylı yaz demiş.
fal dersen yine aynı.
tutsa bile anlamam o derece. "o da olabilir, bu da olmayabilir. "
kendime çok kızdım. bu sıra o kadar çok fal baktırdım ki aynı kişiye ikinci falı da atma gafletinde bulunabiliyorum. ve azarı yiyorum. tanımadığım etmediğim insandan. paranla rezil olmak buna deniyor sanırım.