• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Bu cevap sanırım bana canım. Şaşırdım ve sevindim senin adına.Demek ki hisleri kuvvetli gerçekten ve tarot kartları çok gizemli gerçekten.Birkaç gündür şaşkınım ama kartları sen okuyunca bir şey ifade etmiyor.bilen ve hisleri kuvvetli insan görüyor sanki. dilerim söylediği güzel şeyler çıkar arkadaşım.

:) evet canım sanaydı cevap. Hisleri acaip kuvvetli.. Defalarca dinlesem bıkmıyorum fallarını:) geçmiş ve şimdiki zaman için söylediklerini duyunca inanamadım resmen sanki benimle o zamanları yaşamış gibiydi.. Kartları okuyunca biz bişey anlayamıyoruz tabi sonuçta profesyonel onlar :) çok teşekkür ederm inşallah sana da söylediği tüm güzel şeyler zamanından önce çıkar :)

Cnm bu Deniz nasıl acaba ?? Bunu çok merak edîyorum :(

Canım Deniz de oldukça iyiydi.. Pembe bir tablo çizmiyor, neyse onu söylüyor.. Tavsiyeleri de çok yerinde idi bana :) eğer tarot baktırmak istiyosan ve nesibe çevrimdışı ise kesinlikle tavsiye ederim Denizi. Ben pişman olmadım umarım sen de olmazsın..

Özel mesaj atan arkadaşlara sesleniyorum: benim henüz özel mesaj hakkım yok :( burdan yanıtlıyorum

Nesibe ve Rezzan Ablanın 1 dedikleri dışında çıkmadı henüz daha zaman var.. Eylülü bekliyorum ben.. Fal baktırdıklarımın bir çoğu ağustos sonu eylül başı dedi..

Fal sepeti Asrın Temmuz ortası bir konuşma olacak demişti ama malesef çıkmadı :(

Özel mesaj atan arkadaşlara sesleniyorum: benim henüz özel mesaj hakkım yok :( burdan yanıtlıyorum

Nesibe ve Rezzan Ablanın 1 dedikleri dışında çıkmadı henüz daha zaman var.. Eylülü bekliyorum ben.. Fal baktırdıklarımın bir çoğu ağustos sonu eylül başı dedi..

Fal sepeti Asrın Temmuz ortası bir konuşma olacak demişti ama malesef çıkmadı :(

Ben cevabmıııı aldımmmmmm:54:

Canım Deniz de oldukça iyiydi.. Pembe bir tablo çizmiyor, neyse onu söylüyor.. Tavsiyeleri de çok yerinde idi bana :) eğer tarot baktırmak istiyosan ve nesibe çevrimdışı ise kesinlikle tavsiye ederim Denizi. Ben pişman olmadım umarım sen de olmazsın..

Tatlım bu Nesibe Hatun bende fena çuvalladı :(((
Ha benimde istediğim ileriye dönük hikayeyi çokdaa pembeye boyamayın bir kişiydi . Yani bu Deniz tam benlik ;) ama onada bakıyon ne zaman fal alıyor anlamadım bîrtürlü :( ya ç.dışı yada meşgul :(

ay arkadaşlar daha önce önerildi mi bilmiyorum da size binnazabla dan esrayı şiddetle tavsiye ediyorum bu yıl 3 kere baktırdım ilkinde bana erkek arkadaşımın bana sevgi ve saygısının bittiğini söyledi ikimizinde hayatına başkasının gireceğini söyledi gerçektende öyle oldu erkek arkadaşım beni görmek bile istemediğini sevmediğini söyledi ve bana baya kötü şeyler yaptı ve hayatıma başkası girdi. onunda hayatına başkası girdi ama ikimizin ilişkiside bitti. sonra ben yeni ilişkimde bitince tekrar esra ablaya fal baktırdım ve bana eski erkek arkadaşımın nisan sonu gibi tekrar kafamı karıştırmaya başlıycağını benimle görüşmek isteyeceğini ve onun için bi çok kişiyi reddedeceğimi söyledi ve aynen öyle oldu. şimdide bi kaç aya onunla tekrar ilişkiye başlıycağımı söylüyor hadi hayırlısı bi insanın her dediğimi çıkar ve bi insan bu kadar mu dürüst olabilir harika biri:nazar::nazar::nazar:

Hangi Esra?

Bende Eylül Acara baktirdim, gayet tutarli bir yorum yapmiş, beğendim:)
Rezzanla ayni şeyleri söyledi.

Tatlım bu Nesibe Hatun bende fena çuvalladı :(((
Ha benimde istediğim ileriye dönük hikayeyi çokdaa pembeye boyamayın bir kişiydi . Yani bu Deniz tam benlik ;) ama onada bakıyon ne zaman fal alıyor anlamadım bîrtürlü :( ya ç.dışı yada meşgul :(

Nesibe mi çuvalladııı??? Biraz açar mısın yani geçmişi mi geleceği mi bilemedi? :(
Deniz ileriye dönük çoğuyla aynı şeyi söyledi. Ama dediğim gibi pembe tablo yok neyse o :) ben de çok seviyorum öyle fal bakanları :) canım denk gelirsin inşallah tutturmak zor oluyo bazen..

bende en son fahriye ışıksaçar ve elmas sezere baktırdım.vasatlardı bana göre.özellikle elmas sezerin o kadar kötü bir yazım dili varki zaten anlayana kadar canım çıktı :1: fahriye hnda beni yıldırım nikahıyla evlendirdi olacak iş değil benim durumumda :27: yani ikisinide tavsiye etmiyorum.ama tellwedeki rehber kısa bakmasına rağmen mevcut durumu iyi bildi tarihler verdi bakalım.

Nesibe mi çuvalladııı??? Biraz açar mısın yani geçmişi mi geleceği mi bilemedi? :(
Deniz ileriye dönük çoğuyla aynı şeyi söyledi. Ama dediğim gibi pembe tablo yok neyse o :) ben de çok seviyorum öyle fal bakanları :) canım denk gelirsin inşallah tutturmak zor oluyo bazen..

nasıl çuvalladıı yavvvv :26:

Size bişi söliyim mi ben bu halimizi seviyorum :)) hep beraber bekleşiyoruz işte beklerken de sıkılmıyoruz -en azından ben öyleyim :)-

nesibe nasıl cuvallar simdi kafayı yicem ya ben Allahm nedennn:18:

Ben anlamadım burda bu kadar tutulan bir bayanın bu şekilde bana fal bakmasını..
Ne geçmiş,ne mevcut durum var :(1 senedir telefonlarıma cevap vermeyen adamı, beni kafasında saplantı yapmış bir adam olarak göstermiş :(((çok problemler yaşatacakmış..öyle olmalıymışım,böyle olmalıymışım lablablab...Adamı sapık yaptı :(

Back
X