- 24 Haziran 2015
- 27
- 8
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar biraz önce gidip bioblas sarmaşık özlü şampuan aldım burda okudugum olumlu yorumlardan ötürü ınsallah iyi sonuçlar alırım :) Bu sampuan hakkında yorumlar alabilir miyim ben uzamasından çok gurlesmesini istiyorum bir kaç kişi gurlestiriyor demişti...
ben de uzatmak için başladım yeni..
Inşallah istediğimiz sonucu alırız. Saçların suan hangi boyda canım ?
kıvırcık hali omuzlarımda malesef tatlım..
Aynen benimde sen duydun mu peki çevrende uzadıgina şahit olan felan ?
canım ben restorex kullanmıştım bizzat, onu kullanmadıysan öneririm baya hızlı uzatıyor ve bundan daha uygun.. ben 8 ay falan aralıksız kullandığım için saçım alıştı etki göstermemeye başladı o yüzden şu an ara verdim ona.. daha sona restorexin bu bioblasın çakması olarak piyasaya sürüldüğünü öğrenince bunu aldım bir denemek amaçlı ama içerikleri aynıysa saçım alıştığı için buna da cevap vermez sanırım ama bir deneyeceğim bakalım almış bulundum çünkü artık.. bu arada bir kapak çam terebentin katmaya başladım ben şampuanlarıma onu da buradan okumuştum işe yarıyormuş baya..
Acaba cam terebentin katılır mi bioblas a hani herhangi bir ters tepki verebilir mi ?
bu siteye bakarsanız Bioblas Sarmaşık özlü şampuan hakkında bütün merak ettiklerinizi sorabilirsiniz çok yakın zamanda bütün açıklamaları yapılacaktır