bir ah cekesim var

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Derdim var derim derdim nedir,bakarim ki bir dert bir ötekini getirmis,

aci gelip gecer,yasandigi an en hat safalarinda bedeni sarar,

icim acir,caresizim,bulamam bir cikis yolu,

düsünürüm gecmisimi gecmistir,asil gelecegimden korkarim,

gözlerim dolar cikmaz yollarda,aglarim hickira hickira,dert cekeni yakar,birgün söner geriye külleri kalir,ya öyle bir atesse ki hic sönmezse,

icten kopan firtinalar bile söndüremiyorsa ya o zaman bu yürek ne eder,

yaradana siginmak isterse ya ama ya ona karsida mahcupsa......

dert mi gelir bulur insani,insanmi derdi yaratir,

ama derdim vardir aci cekiyorum,ben nerde hata yaptim ki...

Derdim var derim derdim nedir,bakarim ki bir dert bir ötekini getirmis,

aci gelip gecer,yasandigi an en hat safalarinda bedeni sarar,

icim acir,caresizim,bulamam bir cikis yolu,

düsünürüm gecmisimi gecmistir,asil gelecegimden korkarim,

gözlerim dolar cikmaz yollarda,aglarim hickira hickira,dert cekeni yakar,birgün söner geriye külleri kalir,ya öyle bir atesse ki hic sönmezse,

icten kopan firtinalar bile söndüremiyorsa ya o zaman bu yürek ne eder,

yaradana siginmak isterse ya ama ya ona karsida mahcupsa......

dert mi gelir bulur insani,insanmi derdi yaratir,

ama derdim vardir aci cekiyorum,ben nerde hata yaptim ki...

Sizi anlıyorum demeyi çok isterdim :ssz:

çok güzel yazmışsınız da keşke derdinizi de yazaydınız :24::24:
zira hiçbişi anlamadım. :44:

Derdim birden fazla ama neyse misal suan isim yüzünden cok zor durumdayim,ne bileyim bana uygun degil diye düsünüyorum ama calismaliyim.

hastabakici olarak bir hastaya bakiyorum günde bazen 12 saat bazen 11 saat.

ve cok yorucu

doğru yazmışsınız, dertler bitmiyor ama şükretmek lazım yine de... küçük meseleleri dert olarak görmemeli...
yorgunluklar dert olmamalı...

bir yazı var çok hoşuma gider... otobüsten sonra eve yürüme mesafem var diye üzülme, yürüyen ayakların olduğuna sevin...
mahallede düğün var ses oluyor diye üzülme kulaklarım işitiyor diye sevin...

böyle söz dizileri...

maalesef yapamıyoruz ama bunları... dert diyoruz her şeye... hiç de bitmiyor dertlerimiz...
sorguluyoruz neyin ahı, kimin hakkı diye...

belki de kendi hatalarımızdan yüzümüz olmuyor Yaradana gitmeye....

doğru...çok doğru... dert karmaşası haline geldi dünya...
benimde çok var bir ah çekesim ama kime neye bilmiyorum....

ama kadere isyan etmek kolayıma geliyor, kendime kusur bulamıyorum... aslında içten içe de biliyorum... hayatı bu kadar zor hale aslında ben getiriyorum...

bana göre insan derdi bulur.. Ama bence tek derdiniz ıs değil. Insan derdini anlatmayınca daha da ah çekesi gelıyo.dertlesmek için çok doğru bir platform olduğunu düşünüyorum. Sevgilerimle..

bilmiyorum ki dertler mi gelip buluyor insani insan mi bu dertleri bir kör dügüm misali olusturuyor

birde herkesin tabi derdi algilayisi farkli,biri der bir sivilcem cikti dertliyim biri der isimi kaybedebilirim dertliyim

bilmiyorum ki dertler mi gelip buluyor insani insan mi bu dertleri bir kör dügüm misali olusturuyor

birde herkesin tabi derdi algilayisi farkli,biri der bir sivilcem cikti dertliyim biri der isimi kaybedebilirim dertliyim

canım benim seni çok iyi anlıyorum. Ha öyle ha böyle bı şekilde bu dert kampına bulaştımi çıkamıyoruz.hayatımda öyle dertlerim oldu ki ... Bu yüzden içinde tutman için hayat çok erken ve çok kısa. Dertlesmek istersen herzaman yanında olurum ben :26:

canım benim seni çok iyi anlıyorum. Ha öyle ha böyle bı şekilde bu dert kampına bulaştımi çıkamıyoruz.hayatımda öyle dertlerim oldu ki ... Bu yüzden içinde tutman için hayat çok erken ve çok kısa. Dertlesmek istersen herzaman yanında olurum ben :26:

Cok tesekkür ederim canim.

dert derdi aciyor iste,kilom var diye galiba cocugumda olmuyor,esim diyor ki niye cocugumuz olmuyor :(

ve saatlerce o yorucu iste bu kilolarla cabalamta cabasi sanki zaten isimden pek memnun olmamam yetmiyormus gibi.

ama calismak zorundayim borclarimizda var diye.

stres durumunda kendimi yemeye vuruyorum malesef.

vs vs .

Cok tesekkür ederim canim.

dert derdi aciyor iste,kilom var diye galiba cocugumda olmuyor,esim diyor ki niye cocugumuz olmuyor :(

ve saatlerce o yorucu iste bu kilolarla cabalamta cabasi sanki zaten isimden pek memnun olmamam yetmiyormus gibi.

ama calismak zorundayim borclarimizda var diye.

stres durumunda kendimi yemeye vuruyorum malesef.

vs vs .

Rica ederim canım. Keşke elimden birşey gelse :( oy canım benim kıyamam ben sana. Tatlim doktora gittiniz mi hiç. Eğer kilolu olduğunu düşünüyorsan.zayıflama kürleri var onları denemeye ne dersin. Yada yemeğe biraz daha ölçülü davranarak.esin le bı doktor mevzuşunu konuşsan yada gittiniz mi. Canım benim ıs konuşunda da ınan çok azdır işini severek yada sevdiği bir mesleği yapan. Ne ıs yapıyorsun canım. Bu nedenle işi sevme olanağın varsa. Sevmeye çalışsan belki daha az yorucu olur. Ve dert gibi gözükmeyebilir.borca gelince de herkes'n borcu var ama ışte biraz zamana ihtiyacınız var

Rica ederim canım. Keşke elimden birşey gelse :( oy canım benim kıyamam ben sana. Tatlim doktora gittiniz mi hiç. Eğer kilolu olduğunu düşünüyorsan.zayıflama kürleri var onları denemeye ne dersin. Yada yemeğe biraz daha ölçülü davranarak.esin le bı doktor mevzuşunu konuşsan yada gittiniz mi. Canım benim ıs konuşunda da ınan çok azdır işini severek yada sevdiği bir mesleği yapan. Ne ıs yapıyorsun canım. Bu nedenle işi sevme olanağın varsa. Sevmeye çalışsan belki daha az yorucu olur. Ve dert gibi gözükmeyebilir.borca gelince de herkes'n borcu var ama ışte biraz zamana ihtiyacınız var

Ben kadin dogum uzmanina gittim esimle,dedi bekleyin daha biraz ama simdi bir bucuk yila yakindir olmuyor.10 güne randevum var tekrar.kilo konusu zor,az yemeye calisiyorum ama iste stres durumunda yiyorum

bilmiyorum artik ya canim bu ís meselesi beni mahfedecek:43:

hasta bakicisiyim,yani hemsire

Ben kadin dogum uzmanina gittim esimle,dedi bekleyin daha biraz ama simdi bir bucuk yila yakindir olmuyor.10 güne randevum var tekrar.kilo konusu zor,az yemeye calisiyorum ama iste stres durumunda yiyorum

bilmiyorum artik ya canim bu ís meselesi beni mahfedecek:43:

hasta bakicisiyim,yani hemsire

canım yaaa :26: peki gittiğiniz doktor çocuk olmaması kppnusunda nasıl bir açıklama yaptı yani kesin kilo mevuzundanmıymış...:44:
randevularını aksatma bari canım.
:17:
kilo konusunda da stresli iken alman çok normal bazı insanlar stresliyken çok rahat alabiliyor.. ama yinede temkinli davranmaya çalışmalısın
iş te en çok canını sıkan durumlar nelerdir. ama senınde mesleğinde zormuş. ama inan her mesleğin kendisine göre zorluğu var...
yinede hiç bier şeyi içine atma :38:

canım yaaa :26: peki gittiğiniz doktor çocuk olmaması kppnusunda nasıl bir açıklama yaptı yani kesin kilo mevuzundanmıymış...:44:
randevularını aksatma bari canım.
:17:
kilo konusunda da stresli iken alman çok normal bazı insanlar stresliyken çok rahat alabiliyor.. ama yinede temkinli davranmaya çalışmalısın
iş te en çok canını sıkan durumlar nelerdir. ama senınde mesleğinde zormuş. ama inan her mesleğin kendisine göre zorluğu var...
yinede hiç bier şeyi içine atma :38:

Canim benim cok sagol,Allah ne muradin varsa tez zamanda versin:54:

ya :nazar::nazar::nazar::nazar: dün dedin ya bir cok insan memnun degil isinden,cok az var isini sverek yapan.

bak bugün biraz daha pozitif bakiyorum bu konuya,gercekten,cok sagol destegin icin,bir iki cümle nelere vesile olabiliyor:16:

yok canim doktor dedi hersey ok,bundan 4 ay önce,dedi deneyin normal 3-4 aya olmazsa gelin, ama canim bu kadar kiloya ilk defa ciktim hayatimda 95 üzeri, ve adetimdede tuhafliklar oluyor,yani kilodan ve strestendir herhalde.

Canim benim cok sagol,Allah ne muradin varsa tez zamanda versin:54:

ya :nazar::nazar::nazar::nazar: dün dedin ya bir cok insan memnun degil isinden,cok az var isini sverek yapan.

bak bugün biraz daha pozitif bakiyorum bu konuya,gercekten,cok sagol destegin icin,bir iki cümle nelere vesile olabiliyor:16:

yok canim doktor dedi hersey ok,bundan 4 ay önce,dedi deneyin normal 3-4 aya olmazsa gelin, ama canim bu kadar kiloya ilk defa ciktim hayatimda 95 üzeri, ve adetimdede tuhafliklar oluyor,yani kilodan ve strestendir herhalde.

ayy canım benim kıyamam ben sana :17: keşke elimden daha çok şey gelse canım :26:
yaa canım benim eğer kilo bu konuda çok problem olsaydı doktor size dipnot geçebilirdi:26: canm benım bi arkadaşım 120 kiloydu evlendi flan ama onun böyle bir sorunu olmadı:26: belkide stresten... kilo alma sebebın çocuk konusu bunların hepsi stresten ...
biliyorum zor zamanların var seni anlıyorum. stres yapman çok normal ama sen içine atınca daha çok strese girersin. ama gerçektende öyle çevereme bakıyorum çok az insan öyle herkes hayalindeki hayatı işi yapmıyor.. Bu yüzden insanlar işini sevmeye çalışıyor sanada işini sevme yöntemlerini bulabiliriz canım.:44:
birde çok çok dua et bu mübarek günde Allaha sığın ben sana çok dua edicem... Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Ne konu olursa olsun bir dert sıkıntı flan sakın içine atma benle paylaşabilirsin :16: elimden geldiği kadara yardımcı olmaya çalışırım:54:

ayy canım benim kıyamam ben sana :17: keşke elimden daha çok şey gelse canım :26:
yaa canım benim eğer kilo bu konuda çok problem olsaydı doktor size dipnot geçebilirdi:26: canm benım bi arkadaşım 120 kiloydu evlendi flan ama onun böyle bir sorunu olmadı:26: belkide stresten... kilo alma sebebın çocuk konusu bunların hepsi stresten ...
biliyorum zor zamanların var seni anlıyorum. stres yapman çok normal ama sen içine atınca daha çok strese girersin. ama gerçektende öyle çevereme bakıyorum çok az insan öyle herkes hayalindeki hayatı işi yapmıyor.. Bu yüzden insanlar işini sevmeye çalışıyor sanada işini sevme yöntemlerini bulabiliriz canım.:44:
birde çok çok dua et bu mübarek günde Allaha sığın ben sana çok dua edicem... Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Ne konu olursa olsun bir dert sıkıntı flan sakın içine atma benle paylaşabilirsin :16: elimden geldiği kadara yardımcı olmaya çalışırım:54:

Sagol canim

Insallah hersey yoluna girer:5:

ettigin dualarin bin kati sana gelsin:9:

Back
X