Bir akıl,fikir,destek sizlerden tek isteğim

Dmladmla87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2015
286
44
37
Merhaba kızlar
bu aralar depresyona girmiş gibiyim nasııl atlatırım nasıl başa çıkabilirim bilmiyorum.durumumu size özetlemek istiyorum ve fikir olarak yardımlarınızı bekliyorum.
yaklaşık bir sene süren bir ilişkim vardı hemen hemen 3 hafta öncesinde koptuk.bu 3 hafta boyunca 3 gün konuşmadık 4.gün barıştık ertesi gün yine koptuk.ben ona beraberliğimiz boyunca hep değer verdim el üstünde tuttum onun bir erkek olarak yapması nazlandırması gerekirken beni tam tersi hep ben yaptım hediye aldım şımarttım sevdim...
Defalarca kırdı beni ama ben alttan aldım ondan vazgeçtiğim ayrıldığım zamanlar oldu o tekrar aradı kendine bağladı beni.hep sevsim delikanlı gibi sevdim dedi ama ailesi beni istemedi oda ailesine karşı gelemezmiş seni istemiyorlar ben istesemde olmaz dedi.
son 2-3 haftadır benden öyle çok uzaklaşmışki daha önceki ayrılmalarımızda o arardı ama sonlarsa ben onu aramaya başladım.ben kovaladıkça o kaçtı resmen.bana uyuz oluyormuş söylediklerime kızıyormuş sinirleniyormuş benimle konuşmak istemiyor hissediyorum.ama ben kendime hakim olamıyorum.geziyorum dışarı çıkıyorum kitaplara verdim kendimi 3 günde kapkalın kitaplar bitirdim yok yok yok olmuyor.unutamıyorum.
yaklaşık birkaç gün önce yeni bir hat aldım onu unutucam aramasın oda beni diye kalktım bugün yine yeni hattımdan ona mesaj attım.sonra da kızdım kendime.kızlar nolur bana bir akıl verin.neyapmam lazım bana söz verdi sözünde bile durmadı.ben bu adamı unutmak istiyorum.sanki birileri bana büyü yapmış gibi sökemiyorum onu birtürlü içimden.

Bazen bende tutamıyorum kendimi dua et sabır dile hayırlı olsaydı yanımda olurdu diye düşün
Ediyorum sürekli.
neden böyle anlamıyorum halbuki bana çok kötü davrandı bu bir yıl bouunca kimse dönüp ona ikinci defa bile bakmaz ben onun her türlü kahrını çektim

Merhaba kızlar
bu aralar depresyona girmiş gibiyim nasııl atlatırım nasıl başa çıkabilirim bilmiyorum.durumumu size özetlemek istiyorum ve fikir olarak yardımlarınızı bekliyorum.
yaklaşık bir sene süren bir ilişkim vardı hemen hemen 3 hafta öncesinde koptuk.bu 3 hafta boyunca 3 gün konuşmadık 4.gün barıştık ertesi gün yine koptuk.ben ona beraberliğimiz boyunca hep değer verdim el üstünde tuttum onun bir erkek olarak yapması nazlandırması gerekirken beni tam tersi hep ben yaptım hediye aldım şımarttım sevdim...
Defalarca kırdı beni ama ben alttan aldım ondan vazgeçtiğim ayrıldığım zamanlar oldu o tekrar aradı kendine bağladı beni.hep sevsim delikanlı gibi sevdim dedi ama ailesi beni istemedi oda ailesine karşı gelemezmiş seni istemiyorlar ben istesemde olmaz dedi.
son 2-3 haftadır benden öyle çok uzaklaşmışki daha önceki ayrılmalarımızda o arardı ama sonlarsa ben onu aramaya başladım.ben kovaladıkça o kaçtı resmen.bana uyuz oluyormuş söylediklerime kızıyormuş sinirleniyormuş benimle konuşmak istemiyor hissediyorum.ama ben kendime hakim olamıyorum.geziyorum dışarı çıkıyorum kitaplara verdim kendimi 3 günde kapkalın kitaplar bitirdim yok yok yok olmuyor.unutamıyorum.
yaklaşık birkaç gün önce yeni bir hat aldım onu unutucam aramasın oda beni diye kalktım bugün yine yeni hattımdan ona mesaj attım.sonra da kızdım kendime.kızlar nolur bana bir akıl verin.neyapmam lazım bana söz verdi sözünde bile durmadı.ben bu adamı unutmak istiyorum.sanki birileri bana büyü yapmış gibi sökemiyorum onu birtürlü içimden.

Değmiyor be güzelim beni bir bilsen ne hakeretler duydum ettim yok seviyorum ya nişanlı iken çektim hep değer verdikçe peşinden koştukça adam canavara döndü istediği zaman git demeye başladı bak benim bir zamanlar yaptığımı yapıyorsun ve sana bır sey diyim mi bu en buyuk hata hem de cok... kovaladıkça o kendini bir sey sanır ha o nasılsa elimde bekliyor der benim bir zamanlar yaptığım hataları yapma cok üzülürsün yoksa yaşamış ve nişanlısından ayrılmış biri olarak diyorum ha unutmaya gelince sürekli takip etme yoksa olmuyor. Öyle bir unutuyorsun ki o ayrıldığın insanın gerçek yüzünü ayrılıktan sonra net görüyorsun bir görüyorsun bumuydu diyorsun sakin ol uğraş bul sürekli aklında gezdirme ayrılığın hepsi zor ama şükür et ki ne nişanlısın ne de evlisin nişanlılık ve evlilik sevgililikten cok daha zor oluyor ayrılık acısı buna da sükür de bırak koşacaksa o koşşun zaten başkasına gideceği varsa da gider hiç olmazsa daha fazla üzülmessin hayırlısı olsun diyelim..

Son düzenleme:
Arkadaşım anlaşılan o seni hak etmiyor. Sen yırtınsan da duzelmez. Ustelik sen değer verdikçe değersizleşirsin. En buyuk tepki tepkisizliktir unutma. Asla arama. Arasa da açma. Bir kaç kez ararsa cevap verme ama sobra ara ve * beni aramışsın de* onu umursamadığını belli et. Eğer seni istiyorsa yeniden koşacaktır peşinde.ama aradığında yelkenleri suya indirirsen yine yaşarsın aynı şeyleri.

Bazen gönül kitleniyor işte baksan şimdi bile ulaşmaya çalışırım.Ama Rabbime bıraktım artık .özlem anı gelincede bütün duaları salavatları okuyorum hem hayırlısı için hemde maneviyatın oraya kayıyor rahatlıyorum

Geçecek emin ol.
Senin o fedakarlıklarını haketmeyen biri için çarpmasın kalbin.
Boşluktan bu hallerin.
Dayanamıyorsan ver telefonunu saklasın annen veya kır hattını bir süre başka hat alma.
Ne olursa olsun ulaşma, haketmiyor.

Bufün omu aradığımda öldürücem kendimi dedim yani yapmayacağım birşeyi kalkıp ona söylüyorum sonea dedim ne diyorum ben

Geçecek emin ol.
Senin o fedakarlıklarını haketmeyen biri için çarpmasın kalbin.
Boşluktan bu hallerin.
Dayanamıyorsan ver telefonunu saklasın annen veya kır hattını bir süre başka hat alma.
Ne olursa olsun ulaşma, haketmiyor.
Hattı kırsamda kapatsamda olmuuor.kalkıp yine yeni numaramdan arayıp hayata ve sana elveda yaşayamıyorummartık dedim

Bufün omu aradığımda öldürücem kendimi dedim yani yapmayacağım birşeyi kalkıp ona söylüyorum sonea dedim ne diyorum ben

aynı ben ya şu anda kendi o hallerime gülüyorum 6 ay oldu biz ayrılalı aynı senin modda geziyordum öldürürüm kendimi bile demiştim çokkk yanlış çokk inan hak etmiyorlar dışarıda ne adamlar var emin ol

aynı ben ya şu anda kendi o hallerime gülüyorum 6 ay oldu biz ayrılalı aynı senin modda geziyordum öldürürüm kendimi bile demiştim çokkk yanlış çokk inan hak etmiyorlar dışarıda ne adamlar var emin ol
Yanlış evet haklısn bende dedikten sonra pişman oldum değmeyeceğinide biliyorum ama nasıl yapıyorum böyle nasıl söylüyorum hiç anlamıyorum engel olamıyorum kendime

Yanlış evet haklısn bende dedikten sonra pişman oldum değmeyeceğinide biliyorum ama nasıl yapıyorum böyle nasıl söylüyorum hiç anlamıyorum engel olamıyorum kendime

yaşadığım için diyorum ne bu biliyor musun boşluğa düşme korkusu kimse canından vazgeçeke kadar değerli olmasın hele değmeyen biri asla ne olacak sen kendine bir sey yapsan adamın umrunda mı iki gün üzüzlür sonra gider başkasını bulur. Yapma bak ben değerimi yerelere sermiştim sen aynı hatayı yapma nolur inan hiç iyi olmuyor ilişkiyi belki biraz daha itelersin lakin karşındaki adam olmayınca olmuyor bak 23 yaşındayım belki senden büyüğüm işte nişanlımdan iki sene sevgilikten sonra nişan yaptığım adamı tanıdım ki ayrılınca yapma kıyma değerine yoksa daha kötü olur..

Aslında onu artık umursamaman için çok sebep vermiş sana ama gönül söz dinlemiyor işte seni anlıyorum bir şekilde ondan kurtulacaksın ilgini başka kimselere kaydır olmazsa

Edt imla

birdaha arama sakın...
ailesi istemiyormuş oda istemiyor onunla ilgili hep bu cümle gelsin aklına...
gez eğlen tatile git..unutuluyor zamanla emin ol..

Bazen gönül kitleniyor işte baksan şimdi bile ulaşmaya çalışırım.Ama Rabbime bıraktım artık .özlem anı gelincede bütün duaları salavatları okuyorum hem hayırlısı için hemde maneviyatın oraya kayıyor rahatlıyorum
bende çokö özlüyorum hala geçmedi bu özlem.çok dua ediyorum allahımmal onun sevgisini içimden diye dahada katlanıyor sanki sevgisi

bende çokö özlüyorum hala geçmedi bu özlem.çok dua ediyorum allahımmal onun sevgisini içimden diye dahada katlanıyor sanki sevgisi
Ona engel olamazsın canım özlersin brnde özlüyorum.Ama şu an yanımda olsa çok mu güzel olacak hayır olanları ne ben unuturum nede o.senin sınavında buymuş demekki sabır iste.ve unutma senin elinden gelen birşey yok artık

Ona engel olamazsın canım özlersin brnde özlüyorum.Ama şu an yanımda olsa çok mu güzel olacak hayır olanları ne ben unuturum nede o.senin sınavında buymuş demekki sabır iste.ve unutma senin elinden gelen birşey yok artık
kendime ssöz veriyorum yine başarılı olamıyrum .sanırım kaçan kovalanır sözü çok doğru o kaçıyor ben kovalıyorum ama artık pes ettim

X