Bir aldatılmada benden.

Teenagewoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
50
11
Merhaba kk üyeleri,
Senelerdir takip ediyorum üyeliğimde vardı ama kullanma ihtiyacı duymamıştım, bugune kadar.
Aldatılanlar kervanına bende katıldım. 1 yıllık bir ilişkim vardı sürekli ayrıl barıştı aslında birazda benim yüZümden, ilk uzun ilişkim ve uzun ilişkilerin nasıl yürüdüğüne dair en ufak bi fikrim yoktu.
Gecenlerde içime bir şey doğdu anında arayıp sifresini istedim mırın kırın etti. Oyalamamasını soyleyığ yüzüne kapatıcakken verdi şifreyi. Girdim baktım kız konuşmaları yok , olsada benim tanıdıklarım, eyvallah dedim.

Bir şey dürttü beni bilirsiniz kadınlık hissi işte, erkeklerle konuşmalarına baktım. Birtanesinde bir konuşmaya sahit oldum " bu kızı ayarlıcam konuş sende kendime yapmam lazım" tarzı bir şey. Sinirden hatırlamıyorumda. Hemde bu konuşma dogum günümden tam 4 gün sonra, basımdan asagı kaynar sular dokuldü. Aradım ağladım ayrıydık sen yoktun dedi, yeminler etti yalvardı yakardı. Kabul etmedim
Dün gece arayıp ağladı tamam barısma ama sen yoktun yemin ederim diye, inanmadımda cünkü birlikteydik, öyle hatırlıyorum. İçim yandı, bir kaç gün sonrada yıldönümümüz hatta verdiğim hediye siparişini iptal ettim. geleceğim diye tutturdu gelirse telefonu kapatacagımı onu bu şehirde bir basına bırakcagımı soyledim, gelmez sanırım.
Bugun bana kalkmış hangi erkek aldatmazki hem ben seni aldatmadım inat etme ben eni anneme gelin diye gösterdim ne derim diyor. Aldattığını o da ben de biliyoruzSınav dönemindeyim ve cok stresliyim. Dikkatimi dağıtıyo bu olay aglamak istiyorum ama o kendini adam sana tip için ağlamamda. Nasıl atlatacağımı bilmiyorum.

Kuzum dua et daha sevgiliyken gördün yüzünü. Allah seni böyle bi adamdan korumuş, kurtarmış. Hiç kendini üzme, bir de bu açıdan düşün. Ne olduğunu öğrenmiş oldun. Ya evlendikten sonra aldatsaydı seni, Allah seni nelerden korumuş bak. Şükret bol bol. Sakın üzülme. Aklına geldiğinde de şükret sadece

kesinlikle affedilecek bir şey yok en hayırlısı onu unutmak
ciddileşseydi o zaman aldatsaydı daha mı iyi olurdu
zararın neresinden dönersen kar

Ben anlamadım konuyu ya. Sen yoktun derken ayrılmışmıydınız daha önceden. Öyle olsa bile hemen kız ayarlama muhabbetlerine mi girmiş? Kendine savunma şekli "hangi erkek aldamaz mı? İlginç!

Kuzum dua et daha sevgiliyken gördün yüzünü. Allah seni böyle bi adamdan korumuş, kurtarmış. Hiç kendini üzme, bir de bu açıdan düşün. Ne olduğunu öğrenmiş oldun. Ya evlendikten sonra aldatsaydı seni, Allah seni nelerden korumuş bak. Şükret bol bol. Sakın üzülme. Aklına geldiğinde de şükret sadece

Geçiçek diye bekliyorum, çok teşekkür ederim.

Hadi olmazda oldu diyelim bir boslukta yapti diyelim.

Hangi erkek aldatmazki zihniyetine sahipse gitsin. Bu kadar net. Normalde her insan hata yapabilir derdim.

Annesine aldattim desin ne diyecem diye dusuncegine.
Bunu dediği an benim için bitti zaten, çok üzüldüm boş gecen bir seneme

Affetme hattını falanda değiştir,tamamen hayatından çıkar onu
Hatdeiştirmeyi düşünmedim değil :) ama 9-10 senelik hattımı sırf onun için değiştirmek istemedim en yakın zamanda engellicem devam ederse.

Ben anlamadım konuyu ya. Sen yoktun derken ayrılmışmıydınız daha önceden. Öyle olsa bile hemen kız ayarlama muhabbetlerine mi girmiş? Kendine savunma şekli "hangi erkek aldamaz mı? İlginç!
Güya ayrıymışız, kavgalıydık alamında yanı öyle ciddi ayrılma hiç olmadı, zihniyeti beni bitiriyor zaten.

Ben asla aldatmam deyip seni ikna edecegine, her erkek yapar diyor ya. Özrü kabahatinden büyük. Ayrica bu düşüncede olan birinin seni aldatmis olmasi muhtemel ve ileride aldatma potansiyeli yüksek. Bence uzak durmaya devam etmelisin.

Ben asla aldatmam deyip seni ikna edecegine, her erkek yapar diyor ya. Özrü kabahatinden büyük. Ayrica bu düşüncede olan birinin seni aldatmis olmasi muhtemel ve ileride aldatma potansiyeli yüksek. Bence uzak durmaya devam etmelisin.
Asla barışmayı düşünmüyorum. Zaten yapım gereği çok laf sokan sürekli hatırlatan biriyim barışsamda yine ayrılırdık heralde. Bana sen yoktun o zaman diyo bugunde hangi erkek aldatmazki diyo. Bugevşekliği beni öldürecek zaten be rkeğim yaparım havalarnda

X