Bir bakar mısınız?

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Arkadaşlar ağustos ayında annemle babam kavga etti.Babam annemi darp etti.Annem darp raporu aldı.3 gün kadın sığınma evinde kaldı geri geldi.Bugün ilk duruşmaları var ben de şahit olarak ifade vermiştim.Babam duruşmaya gitmiyor siz gidin diyor.Bunun sonucunda ne olur?Gitmeyince kaçacağını sanıyor herhal..

Valla gitmezse polis zoru ile götürülür ve onun için ayrı bir ceza alır. Yargıyı sekteye uğratmaktan. Arama kararı çıkartılır, evinden alınır, oy kullanırken alınır, işyerinden alınır, hata olur hastaneye gider alınır her şekilde alır polis merak etmesin.

Annem boşanmayı düşünmüyor ben söylüyorum ama yokk.Şikayetçi olsam para cezası falan alır gelir yine bize sarar diyor.Yani birşey yaptı ama sonunu getiremiyor.Babam bizle aynı evde.Hergün kavga herşeye karışır ama hiç kendine bakmadan.Hepten nefret etmeye başladım.

Keşke annenizi ikna edebilsenizde kurtulsa... Anneniz şikayetini çekse bile kamu davasımı ne deniyorya ondan yinede babanız ceza alıyor

Ben söyledim ama bugün geri almış şikayetini ama babam zorla getirilme kararı alınmış.
Sikayetini geri alsada babaniz yinede ceza alir,bizzat yasadik bunu komsuma kocasi siddet uygulamisti kadini zor aldik elinden polis geldi hastaneye götürdüler rapor aldi kadin şikayetçii oldu bir sure sonra geri cekti sikayetini ama yinede kocasi ceza aldi sonra nemi oldu kadin sizin yuzunuzden kocam cezaaldi diye bir suru kavga cikartti kotu olan biz olduk

X